Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Παιδια παγωσα!Μπρρρρ Καλα πρεπει να ειμαι η μονη που βγηκε σημερα με μια καλοκαιρινη μπλουζα και ζακετακι απο πανω...

Συνδεσα και το νετ!!!!!

Ηρθαν και τα βιβλια μου!!!cat 29.gifcat 29.gifcat 29.gif

Έχει ψόφο ρε συ!

Εγώ βγήκα με ζακέτα και μακρύ μανίκι και φορμα και ολ σταρ παπούτσια και πάγωσα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ειναι αγχος, το συμμερίζομαι. Κι εγώ εχτές δεν ημουν σιγουρη αν τα ενιωσα ή όχι και το βράδυ που το συνειδητοποίησα φρικαρα. Τελικα σημερα με εχουν τρελλάνει. Αφού σου λεώ γίνεται και επιπονο κάποια στιγμή, είναι σαν να θέλουν να βγουν μεσα απο την κοιλιά που...Κοντευουμε να κάνουμε χειραψία σε λίγο. Ειναι με τις μερες τους κι αυτα....Μπορεί και να βαριούνται...ασε που κοιμουνται ως επι το πλείστον...

Πότε έχεις υπέρηχο ξανά?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

αλλη μια μερα ασχημη για εμενα......παλι απογοητευση......η κολλητη μου ηταν να κανει χοριακη σημερα......δεν προλαβε...την προλαβε η καταραμενη...

Η κοπέλα με τη σπερματεγχύση?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ναι. Πέρασε ο καιρός.

Εσύ πότε πας ξανά?

Επίσης, τι είναι τα ντοπλερ?

Θα κάνω κι εγώ?

Εγω εχω στις 8 (την Τρίτη δηλαδη) στην γιατρό με του υπερ-υπερηχο οπου θα δουμε βαρος κυρίως να δουμε που βαδίζουμε και μετά θα πηγαίνω ανα εβδομάδα, εχω ηδη ραντεβου στις 14...

Το ντοπλερ θα το κανεις κατά πάσα πιθανότητα. Υπάρχουν μερικοί γιατροί που δεν το κάνουν αν βλεπουν και στον απλο υπερηχο οτι ειναι οκ τα πραγματα.

Βασικά ειναι ενας υπέρηχος σε εξελιγμένο πάλι μηχάνημα που εστιάζει κυρίως στις ροές αιματος απο τον πλακουνται στο μωρό και κατι ροές στις εγκεφαλικές αρτηρίες και στην καρδιά. Νομίζω το βασικό συμπερασμα ειναι αν τρεφονται σωστα, αν οξυγονώνονται επαρκώς κλπ.

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

αλλη μια μερα ασχημη για εμενα......παλι απογοητευση......η κολλητη μου ηταν να κανει χοριακη σημερα......δεν προλαβε...την προλαβε η καταραμενη...

ωχ...κι εγώ σημερα περιμένω την κουμπαρα μου...Λογικά θα την παρουν από λεπτό σε λεπτό....

kOZcp3.png

Εγω εχω στις 8 (την Τρίτη δηλαδη) στην γιατρό με του υπερ-υπερηχο οπου θα δουμε βαρος κυρίως να δουμε που βαδίζουμε και μετά θα πηγαίνω ανα εβδομάδα, εχω ηδη ραντεβου στις 14...

Το ντοπλερ θα το κανεις κατά πάσα πιθανότητα. Υπάρχουν μερικοί γιατροί που δεν το κάνουν αν βλεπουν και στον απλο υπερηχο οτι ειναι οκ τα πραγματα.

Βασικά ειναι ενας υπέρηχος σε εξελιγμένο πάλι μηχάνημα που εστιάζει κυρίως στις ροές αιματος απο τον πλακουνται στο μωρό και κατι ροές στις εγκεφαλικές αρτηρίες και στην καρδιά. Νομίζω το βασικό συμπερασμα ειναι αν τρεφονται σωστα, αν οξυγονώνονται επαρκώς κλπ.

Αντε μωρό μου, καλή επιτυχία! !

Όταν με το καλό έρθουν τα μωρά σου, εγώ προσωπικά θα έρθω να σε δω στο νοσοκομείο!

Αν με θες εννοείται!

Επίσης, επειδή θα τρέχεις ( ως τριτεκνη μάνα ), εγώ να σου πω ότι θα μου λείψει η παρεουλα σου!

Θα μπαίνεις βέβαια αλλά φαντάζομαι όχι τόσο όσο τώρα.

Όσο για τα ντοπλερ, ως θρομβοφιλικη, νομίζω θα κάνω σίγουρα και μάλιστα πάνω απο ενα.

Σιγά μη το αφήσω έτσι αυτό!

Χεχεχεχε!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Έχει ψόφο ρε συ!

Εγώ βγήκα με ζακέτα και μακρύ μανίκι και φορμα και ολ σταρ παπούτσια και πάγωσα!

και τη νυχτα κάνει κρυο. Επειδη δεν εχω κατεβασει και χειμωνιάτικα σημερα φοράω φουτερ του άντρα μου για μεσα στο σπίτι. Αλλωστε δεν μου κάνουν και πολλά πραγματα οπότε δεν ξέρω τι νόημα εχει να τα κατεβάσω...Καμια ζακετα μονάχα για να μη κρυώνω...

kOZcp3.png

Έχει ψόφο ρε συ!

Καλα εβλεπα αλλες με μποτεςlittle-girl-smiley-019.gif ενταξει ειπαμε.Μη το παρακανουμε κιολας...ΑΛλα και για ζακετακι δεν ηταν.Παγωσα.Και περιμενα και ποση ωρα το ατιμο το λεωφορειο γκρρρρ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

και τη νυχτα κάνει κρυο. Επειδη δεν εχω κατεβασει και χειμωνιάτικα σημερα φοράω φουτερ του άντρα μου για μεσα στο σπίτι. Αλλωστε δεν μου κάνουν και πολλά πραγματα οπότε δεν ξέρω τι νόημα εχει να τα κατεβάσω...Καμια ζακετα μονάχα για να μη κρυώνω...
Καλα εβλεπα αλλες με μποτεςlittle-girl-smiley-019.gif ενταξει ειπαμε.Μη το παρακανουμε κιολας...ΑΛλα και για ζακετακι δεν ηταν.Παγωσα.Και περιμενα και ποση ωρα το ατιμο το λεωφορειο γκρρρρ

Η αλήθεια είναι ότι τα ρούχα των αντρών, είναι πολύ βολικά!

Εγώ όλο το καλοκαίρι έβαζα φανέλες του άντρα με τα μποξερακια του!

Και χειμώνα θα βάζω τα δικά του.

Δε θα ψωνίσω ρούχα εγκυμοσύνης.

Χέστηκ@.

Μια φόρμα που εχω τεράστια συν μια φούτερ και τέλος.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αντε μωρό μου, καλή επιτυχία! !

Όταν με το καλό έρθουν τα μωρά σου, εγώ προσωπικά θα έρθω να σε δω στο νοσοκομείο!

Αν με θες εννοείται!

Επίσης, επειδή θα τρέχεις ( ως τριτεκνη μάνα ), εγώ να σου πω ότι θα μου λείψει η παρεουλα σου!

Θα μπαίνεις βέβαια αλλά φαντάζομαι όχι τόσο όσο τώρα.

Όσο για τα ντοπλερ, ως θρομβοφιλικη, νομίζω θα κάνω σίγουρα και μάλιστα πάνω απο ενα.

Σιγά μη το αφήσω έτσι αυτό!

Χεχεχεχε!

α ναι σωστα, νομιζω οτι οι θρομβοφιλικες το κανουν δυο φορές... και φυσικα το χρεώνουν κι εγω δεν ξέρω ποσο (εγω για τα δυο μωρα εδωσα 120)

Εννοείται οτι μπορεις να ερθεις στο μαιευτηριο να με δεις. Ελπιζω να μπορεις να δεις και κανενα μπεμπάκι, να μην ειναι και τα δυο θερμοκοιτίδα..αν οχι θα σου πω να ερθεις σε ωρες επισκεπτηριου της ΜΕΝΝ για να τα δεις απο το παράθυρο...:tongue:

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...