Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

Συμφωνώ απόλυτα ! @kate82Δεν υπάρχει λόγος άγχους ούτε είναι λάθος !!!! Εσύ θέλεις μωράκι στην αγκαλιά σου κ το ένα είναι αρκετό !!!!!! Με το καλό κ σου στέλνω άπειρη θετική ενέργεια !!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ταΐζω τρια γατάκια εδώ και λίγο καιρό.

Μαζεύονται στην πυλωτή.

Εδώ και λίγες μέρες τα τρια έγιναν δυο.

Το ένα πρέπει να πέθανε. :-(

μήπως το πήρε κανεις για στο σπιτι; ηταν αδυναμο και καχεκτικό δηλαδή;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Έχω και κάτι τράβηγματα αριστερά χαμηλά σήμερα.

Τι γίνεται ρε γμτ?

Σα να σκιζεται κάτι αλλά εσωτερικα.

μεγαλώνει ο κυριος... γι'αυτό και όλα αυτα τα ποναλάκια. Θυμασαι καθόλου βάρος απο την τελευταία μέτρηση ή το τελευταίο ηταν στην β επιπέδου;

kOZcp3.png

μην αγχώνεσαι, ευχάριστα είναι αυτά. Πιθανό να πηρε θεση με τα ποδαρακια επανω και να σου ριχνει στα πλευρα οπότε σου φαινεται σαν να σε χτυπαει στο στηθος. Να το χαρεις τωρα που είναι πολυ πολύ δραστηριος γιατι απο την 30η και μετά αρχιζει και περιορίζεται σε χώρο και οι κινησεις ειναι πιο αργές και μερικές φορές και περισσοτερο επιπονες...

Πάντως. .. το μωρό είναι, σωστά?

Επειδή δε νιώθω πια κλωτσιές στο πλάι, όπως ένιωθα, νιώθω μόνο ψηλά, αναρωτιέμαι κι αν είναι καλά.

Μέχρι πριν δύο τρεις μέρες ένιωθα ξεκάθαρα αριστερά κλωτσιές και δεξιά καμιά φορά .

Τώρα νιώθω μόνο ψηλά. Και λέω τι γίνεται?

Δηλαδή λες να πήρε τη θέση του από τώρα?

Ανάποδα είναι δηλαδή?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Πάντως. .. το μωρό είναι, σωστά?

Επειδή δε νιώθω πια κλωτσιές στο πλάι, όπως ένιωθα, νιώθω μόνο ψηλά, αναρωτιέμαι κι αν είναι καλά.

Μέχρι πριν δύο τρεις μέρες ένιωθα ξεκάθαρα αριστερά κλωτσιές και δεξιά καμιά φορά .

Τώρα νιώθω μόνο ψηλά. Και λέω τι γίνεται?

Δηλαδή λες να πήρε τη θέση του από τώρα?

Ανάποδα είναι δηλαδή?

ε το μωρό ειναι! στις εβδομάδες που είσαι ειναι ακομα αρκετά ανετα να στριφογυρνανε. Δεν θα μεινει με το κεφάλι κατω, θα αλλάξει πάλι στάση..εχει άνεση προς το παρόν το παιδί.

kOZcp3.png

μεγαλώνει ο κυριος... γι'αυτό και όλα αυτα τα ποναλάκια. Θυμασαι καθόλου βάρος απο την τελευταία μέτρηση ή το τελευταίο ηταν στην β επιπέδου;

Στη β επιπεδου ήταν η τελευταία μέτρηση και ήταν τότε 564 γραμμάρια. Τότε ήμουν 22 + 3.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Πότε έχεις ξανά υπέρηχο;

Στις 10 του μήνα.

Θα πω στο γιατρό να μη με βλέπει ανα μήνα, αλλά ανα 15 μέρες.

Δεν αντέχω τόσο πολύ.

Και όταν μπω στον ένατο να με βλέπει κάθε βδομάδα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Στη β επιπεδου ήταν η τελευταία μέτρηση και ήταν τότε 564 γραμμάρια. Τότε ήμουν 22 + 3.

αρα φαντασου οτι με το μεσο ρυθμό 100γρ/εβδ ( σε αυτη τη φάση) θα εχει φτάσει κοντα 900!!! νομίζω θα αρχίσεις να τον αισθάνεσαι πολύ περισσότερο απο μια απλη κλωτσια δεξια και αριστερα...

kOZcp3.png

ε το μωρό ειναι! στις εβδομάδες που είσαι ειναι ακομα αρκετά ανετα να στριφογυρνανε. Δεν θα μεινει με το κεφάλι κατω, θα αλλάξει πάλι στάση..εχει άνεση προς το παρόν το παιδί.

Ρε φούστη μου, τι άγχος είναι αυτό?

Αν ξυπνήσω μια μέρα και δε νιώσω κάτι σε δυο τρεις ώρες, τρελαίνομαι λέμε!

Σήμερα εφαγα ζαχαρούχο με το κουτάλι! Κι ο μικρός τίποτα!

Αλλά με κλώτσησε πριν οπότε οκ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Στις 10 του μήνα.

Θα πω στο γιατρό να μη με βλέπει ανα μήνα, αλλά ανα 15 μέρες.

Δεν αντέχω τόσο πολύ.

Και όταν μπω στον ένατο να με βλέπει κάθε βδομάδα.

καλά στον 9ο θα σε βλέπει ούτως ή άλλως ανα εβδομάδα.

10 του μηνος ειναι την ερχόμενη Πέμπτη σωστα; Ε, ούτε μια εβδομάδα δεν σου εμεινε...

kOZcp3.png

αρα φαντασου οτι με το μεσο ρυθμό 100γρ/εβδ ( σε αυτη τη φάση) θα εχει φτάσει κοντα 900!!! νομίζω θα αρχίσεις να τον αισθάνεσαι πολύ περισσότερο απο μια απλη κλωτσια δεξια και αριστερα...

Τρεις μέρες τώρα είναι πιο ήσυχος.

Και δε μου αρέσει αυτό.

Προτιμώ να γίνεται πανικός.

Αλλά καλά θα είναι ε?

Αν ήταν δε θα ένιωθα κλωτσιές πριν λίγο.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Παιδια παγωσα!Μπρρρρ Καλα πρεπει να ειμαι η μονη που βγηκε σημερα με μια καλοκαιρινη μπλουζα και ζακετακι απο πανω...

Συνδεσα και το νετ!!!!!

Ηρθαν και τα βιβλια μου!!!cat 29.gifcat 29.gifcat 29.gif

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

καλά στον 9ο θα σε βλέπει ούτως ή άλλως ανα εβδομάδα.

10 του μηνος ειναι την ερχόμενη Πέμπτη σωστα; Ε, ούτε μια εβδομάδα δεν σου εμεινε...

Ναι. Πέρασε ο καιρός.

Εσύ πότε πας ξανά?

Επίσης, τι είναι τα ντοπλερ?

Θα κάνω κι εγώ?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ρε φούστη μου, τι άγχος είναι αυτό?

Αν ξυπνήσω μια μέρα και δε νιώσω κάτι σε δυο τρεις ώρες, τρελαίνομαι λέμε!

Σήμερα εφαγα ζαχαρούχο με το κουτάλι! Κι ο μικρός τίποτα!

Αλλά με κλώτσησε πριν οπότε οκ..

ειναι αγχος, το συμμερίζομαι. Κι εγώ εχτές δεν ημουν σιγουρη αν τα ενιωσα ή όχι και το βράδυ που το συνειδητοποίησα φρικαρα. Τελικα σημερα με εχουν τρελλάνει. Αφού σου λεώ γίνεται και επιπονο κάποια στιγμή, είναι σαν να θέλουν να βγουν μεσα απο την κοιλιά που...Κοντευουμε να κάνουμε χειραψία σε λίγο. Ειναι με τις μερες τους κι αυτα....Μπορεί και να βαριούνται...ασε που κοιμουνται ως επι το πλείστον...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...