Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑς ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΩ,ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΟΡΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΑΔΕΣ,ΜΑΖΙ ΚΑΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ,ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΑΡΙΕΜΑΙΑΙΑΙΑΙ.ΦΙΛΑΡΕΣ

Διαφημίσεις

Aπό που να ρχήσω....

PINK HAT, μπράβο κορίτσι μου χάρηκα πολύ για τον υπέρηχό σου! Ξέρω ότι είσαι αγχωμένη που είναι 2 αλλά εγώ πραγματικά χαίρομαι και προσεύχομαι για σένα και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά! Αυτή η εγκυμοσύνη θα είναι διαφορετική!

ΒΟΡΕΙΕΣ, τέλεια η πλάκα σας μου άρεσε πολύ! Και κυρίως μου άρεσε που ήταν όντως πλάκα γιατι δεν θα το άντεχα τέτοιο δράμα! Μακαρι και γω να σας γνώριζα...:cry: Νοιώθω πολύ ξεκομένη εδώ... Να μείνετε φίλες και να μη χάνεστε! Χάρηκα που ταιριάξατε έτσι.

όσο για τον καυγά συμφωνώ με όσα έιπε η zetta και το αφήνω εδω δε θέλω να ασχολούμαι άλλο με αυτό το θέμα είναι ψυχοφθόρο. Εγώ θέλω να γίνουμε όλες μανούλες όπως είπε και η labrinipo και τπτ άλλο.

Καληνύχτα από μένα και όνειρα γλυκά.

χχχχ

Σε στεναχωρήσαμε και σένα σήμερα...τελείωσε όμως...

Ενωμένες ποτέ νικημένες...:P:p:p

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑς ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΩ,ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΟΡΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΑΔΕΣ,ΜΑΖΙ ΚΑΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ,ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΑΡΙΕΜΑΙΑΙΑΙΑΙ.ΦΙΛΑΡΕΣ

Καλά να περάσεις μπέμπα...ρίξε και κανα χορό και για μας...;););)

I81rp3.png

Διαφημίσεις

και μετά λες Αναστασία πως δεν ταιριάζει στον καφενέ μας η επωνυμία!!!! αν όλα αυτά δεν είναι κουλαμάρες τότε τι??!?!?!?!

Συγγνώμη. .....

Διάβασα καλά! ?

Με όλη την αναμπουμπούλα, τώρα πήρα χαμπάρι ότι δεν μπορείς την Κυριακή. ...

Εχω πάθει σοκ! :shock:

ΠΌΤΕ θα σε γνωρίσω ρε μαναριιιιιιιιι??????!!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Συγγνώμη. .....

Διάβασα καλά! ?

Με όλη την αναμπουμπούλα, τώρα πήρα χαμπάρι ότι δεν μπορείς την Κυριακή. ...

Εχω πάθει σοκ! :shock:

ΠΌΤΕ θα σε γνωρίσω ρε μαναριιιιιιιιι??????!!!

ε όταν έρθει η ΛΙΝ δε θα κανονίσουμε κάτι σπέσιαλ?:rolleyes: οποτεδήποτε μπορούμε βασικά, ακόμα και μια καθημερινή.....:D

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Κι εγώ νόμιζα θα κάνεις γούτσου γούτσου τώρα!

Χιχιχιχι!

Ελα πάμε δυνατά! !

DadaDadaDada!!!! :-)

Γουτσου γούτσου αυριο..είπαμε δεν αφήνει κάθε μέρα ο γιατρός:evil::evil::evil:

DadaDadaDada!!!!:P:p

I81rp3.png

και μετά λες Αναστασία πως δεν ταιριάζει στον καφενέ μας η επωνυμία!!!! αν όλα αυτά δεν είναι κουλαμάρες τότε τι??!?!?!?!

Κουλαμάρες δεν λες τίποτα...

Δεν μου λες ρε μπέμπα εσύ τι θα κάνεις?

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Να πω και εν ολίγοις τα δικά μου...δεν έκανα υπέρηχο σήμερα η γιατρός είχε τοκετό, θα πάω την Δευτέρα.

Πω πω με το χαμό. .. το ξέχασα να ρωτήσω!

Ποια μέρα είναι σήμερα? Η 7η?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Kalhspera koritsakia mou !!!

Edw eimai den efiga pote !!! Apla eirthe i fili mou kai vgikame ekso gia fagito kai pagoto. Xalasa tin diatrofi mou ...

Voreies htan kaloutsiki i prospathia sas na mas kanete plaka, ala den sas pistepsame !!! Xerome poli pou perasate teleia. Thelo kai egw na sas gnoriso !!!! Pote tha pame Volo ;;;

Anastasia mou, den eixa dei to minima pou mou eleges oti exases ton aderfo sou ... Leipame para polu koritsaki mou ... Ponaei poli to ksero ... Na zisete na ton thimosaste ...

mimitra mouuuuuuuuuu anipomono na se gnoriso tin kiriaki !!!

Filakia se oles !!!!!!!!!!!!!!

Yv7Sp2.png

Edw eimai den efiga pote !!! Apla eirthe i fili mou kai vgikame ekso gia fagito kai pagoto. Xalasa tin diatrofi mou ...

Voreies htan kaloutsiki i prospathia sas na mas kanete plaka, ala den sas pistepsame !!! Xerome poli pou perasate teleia. Thelo kai egw na sas gnoriso !!!! Pote tha pame Volo ;;;

Anastasia mou, den eixa dei to minima pou mou eleges oti exases ton aderfo sou ... Leipame para polu koritsaki mou ... Ponaei poli to ksero ... Na zisete na ton thimosaste ...

Καλώς την! :-)

Τελικά θα βρεθούμε Αθήνα έτσι?

Ωραία.

Σε ποια περιοχή? Κολωνάκι ή Θησείο?

Χάθηκα λίγο. :confused:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

να τα περάσετε ωραία με τη φιλεναδίτσα σου νταντάκοοοοοοοοο

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...