Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα!! 

Μπορω να ρωτησω μετά από πόσες ωοληψιες και εμβρυομεταφορες πέτυχες εγκυμοσύνη με φυσικό τροποποιημένο; Για να παίρνουμε λίγο θάρρος όλες 😂

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εχθες πήγα για εναν καφε και σήμερα για 2! χεχεχεχχεχεχ!!! καλα πάω....:P:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Προς το παρον καλα παμε

σημερα το ενδομητριο ηταν 7,43

και προγεστερονη 0,62

μου ειπαν απο το κεντρο οτι ειναι πολυ καλη η προγ. κ το ενδ. αλλα πρεπει να γινει δεκα το ενδομ.

ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΝΑΚΙ!!! Πολυ καλα..

Εγω κια στους 3 γιατρους που πηγα αθηνα μου ειπαν οτι το ενδομητριο και απο 7,5-8 και πανω ειναι καλο αρκει να ειναι 3 στοιβαδες...Αρα σου ευχομαι να το κανεις 10 αλλα κια πιο λιγο να ειναι μη μου αγχωθεις...καλο θα ειναι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κοριτσάκια θέλω να ζητήσω συγνώμη απο όλες για όλα τα παραπάνω. Απλά θεώρησα πως κάποια στιγμή έπρεπε να διευκρινιστεί αυτό που είχε γίνει και αφορούσε άμεσα εμένα.

Δυστυχώς ο δικός μου χαρακτήρας είναι τέτοιος που πολλές φορές θέλω να κλειστώ στον εαυτό μου και να μην πω τπτ σε κανέναν. Λυπάμαι αν με την συμπεριφορά μου πλήγωσα άτομα, δεν ήταν πρόθεση μου.

Σας ευχαριστώ όλες για την στήριξη σας σε όλα. Καλή μας συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλες μας.

ΖΕΤΤΑΚΙ μου ομορφο και καλο σας θελω με καλη ψυχολογια, επικεντρωμενες στην προσπαθεια σας! Μακαρι στο παρεακι μας να αρχισουν τα ευχαριστα παλι!!!

Οποτε θελεις να μας μιλησεις ειμαστε εδω και αν δεν εχεις ορεξη να αναλυσεις, δε θα το αναλυσουμε...;)

Εγω να δω τι θα κανω......η αναποφασιστη.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΝΑΚΙ!!! Πολυ καλα..

Εγω κια στους 3 γιατρους που πηγα αθηνα μου ειπαν οτι το ενδομητριο και απο 7,5-8 και πανω ειναι καλο αρκει να ειναι 3 στοιβαδες...Αρα σου ευχομαι να το κανεις 10 αλλα κια πιο λιγο να ειναι μη μου αγχωθεις...καλο θα ειναι...

γεια σου leutaκι προς το παρον καλα θα δειξει το αποτελεσμα

και απο το κεντρο κ ο γιατρος στο νησι μου ειπαν 10 το ενδομητριο απο σημερα μου αυξησαν παλι τη δωση και περνω εννια χαπακια σικλακουρ

σχεδω ενα κουτι την ημερα.

εσυ καλα εισαι? καλα κανεις και πας για καφεδακι χρειαζεται!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

γεια σου leutaκι προς το παρον καλα θα δειξει το αποτελεσμα

και απο το κεντρο κ ο γιατρος στο νησι μου ειπαν 10 το ενδομητριο απο σημερα μου αυξησαν παλι τη δωση και περνω εννια χαπακια σικλακουρ

σχεδω ενα κουτι την ημερα.

εσυ καλα εισαι? καλα κανεις και πας για καφεδακι χρειαζεται!

MAKΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ και 10 και 11 και 12!!! Στο ευχομαι...

Εχεις χρονικο περιθωριο ή οποτε αυξηθει στα βαζουν???

Εγω καφεδες, υπνο και το απογευμα μαγαζι! :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εχθες πήγα για εναν καφε και σήμερα για 2! χεχεχεχχεχεχ!!! καλα πάω....:P:p

Kαι συνεχιζω με υπνο....:cool::cool::cool:

Τα λεμε το απογευμα που θα παω μαγαζι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

MAKΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ και 10 και 11 και 12!!! Στο ευχομαι...

Εχεις χρονικο περιθωριο ή οποτε αυξηθει στα βαζουν???

Εγω καφεδες, υπνο και το απογευμα μαγαζι! :rolleyes:

σημερα ειναι η 12η μερα του κυκλου

δεν ξερω κανονικα θα πρεπει να ειναι σε χρονικο περιθωριο δεν νομιζω οποτε να'ναι

τη δευτερα μου ξανα ειπαν για υπερηχο λογικα θα εχει γινει 10 εκει περιπου ε και μετα θα γινει αποψυξη των εμβρυων για να ελεγχουν.

Καλα κανεις να ξεκουραζεσ να κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν και να πηγαινεις με ενεργεια στο μαγαζι

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Κοριτσάκια θέλω να ζητήσω συγνώμη απο όλες για όλα τα παραπάνω. Απλά θεώρησα πως κάποια στιγμή έπρεπε να διευκρινιστεί αυτό που είχε γίνει και αφορούσε άμεσα εμένα.

Δυστυχώς ο δικός μου χαρακτήρας είναι τέτοιος που πολλές φορές θέλω να κλειστώ στον εαυτό μου και να μην πω τπτ σε κανέναν. Λυπάμαι αν με την συμπεριφορά μου πλήγωσα άτομα, δεν ήταν πρόθεση μου.

Σας ευχαριστώ όλες για την στήριξη σας σε όλα. Καλή μας συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλες μας.

Να 'μαι κι εγώ....

Επί του θέματος λοιπόν..

Όπως είδες τόσο καιρό δε σου είχα πει τίποτα, λέω οκ, η κοπέλα είναι στην προσπάθεια, μόνο με βλακείες δεν πρέπει να ασχολείται.

Εγώ στεναχωρήθηκα που δεν ήξερα τίποτα για την προσπάθεια σου. Και θύμωσα κιόλας.

Λέω "μα καλά, εγώ της λεω τα πάντα. .. είναι φίλη μου... μόνη μου το ζω αυτό? Εγώ δεν είμαι φίλη της? Δε θα της προσφέρει κάτι αν το μοιραστεί μαζί μου"?

Ναι, οκ, σαφώς εσύ αισθανθηκες να θες να μείνεις μόνη, να μη το μοιραστείς κλπ.

Ανθρώπινο είναι κι αυτό.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Άλλοι είναι πιο εξωστρεφείς και άλλοι πιο εσωστρεφείς.

Εκεί χρεώνω τον εαυτό μου ως λάθος, που δε σκέφτηκα τη διαφορετικοτητα που εχει ο καθένας μας.

Από την άλλη αν με ρωτάς αν θα ήθελα να ξέρω ότι ίσως και να ξεκινήσεις. . Ναι θα το ήθελα.

Σαφώς θα το ήθελα, γιατί έτσι θα έκανα εγώ σε εσένα. Δηλαδή θα στο είχα πει.

Όλα αυτά μικρή σημασία έχουν και είναι και ψιλοβλακειες εδώ που τα λέμε.

Το θέμα είναι να σκεφτείς ΓΙΑΤΙ κάποια μπορεί να τη χάλασε αυτό που έγινε.

Θα απαντήσω μόνο για εμένα προσωπικά. Αν δε με ενδιεφερες σαν άτομο, δε θα με χάλαγε.

Θα έλεγα "ΝΑ! κι αν μου πει, ΝΑ! κι αν δε μου πει".

Στα παπάκια μου ρε! Που έλεγε και η διαφήμιση της Q card...

Καλημέρα είπα? Καλημέρα. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

ελα ηρθα...ριχτην

Καλώς την! :-)

Ρε αγάπη, νιώθω κλωτσιές κάτω απο το στήθος! !

Είναι δυνατόν?

Είναι αντανακλαστικό αυτό που νιώθω?

Δηλαδή κλωτσάει πιο χαμηλά και κάποιο όργανο μου ακουμπάει και... τι σκ@τά γίνεται?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλώς την! :-)

Ρε αγάπη, νιώθω κλωτσιές κάτω απο το στήθος! !

Είναι δυνατόν?

Είναι αντανακλαστικό αυτό που νιώθω?

Δηλαδή κλωτσάει πιο χαμηλά και κάποιο όργανο μου ακουμπάει και... τι σκ@τά γίνεται?

μην αγχώνεσαι, ευχάριστα είναι αυτά. Πιθανό να πηρε θεση με τα ποδαρακια επανω και να σου ριχνει στα πλευρα οπότε σου φαινεται σαν να σε χτυπαει στο στηθος. Να το χαρεις τωρα που είναι πολυ πολύ δραστηριος γιατι απο την 30η και μετά αρχιζει και περιορίζεται σε χώρο και οι κινησεις ειναι πιο αργές και μερικές φορές και περισσοτερο επιπονες...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...