Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι κορίτσι μου μη το σκέφτεσαι καθόλου..θεωρώ πως οι ανησυχίες του γιατρού είναι για πολυδυμη κυηση...έτσι και αλλιώς ένα καλό χρειάζεσαι!!οπότε όλα θα πανε καλα θα το δεις..😊

Συμφωνώ απόλυτα ! @kate82Δεν υπάρχει λόγος άγχους ούτε είναι λάθος !!!! Εσύ θέλεις μωράκι στην αγκαλιά σου κ το ένα είναι αρκετό !!!!!! Με το καλό κ σου στέλνω άπειρη θετική ενέργεια !!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια ... τι κάνετε ?

Σασάκι μου ελπίζω και εύχομαι να είσαι καλύτερα.

Καλύτερα είμαι...δεν θα μπορούσα να μην ήμουν άλλωστε έχω αγώνα μπροστά μου...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Πηνελοπάκι καλημέρα.Δεν έχεις κοιμηθεί καλά ε???Να ξαπλώσεις το μεσημέρι να ξεκουραστείς.Ρε κοπέλα μου γιατί να κατεβάσεις εσύ τα χειμερινά????Δεν μπορεί για φέτος να το κάνει ο άντρας σου???Ή αν δεν του έχεις εμπιστοσύνη να σε βοηθήσει.Μην κουράζεσαι εσύ ρε ψυχή μου.

θα τον βάλω να τα κατεβασει αλλά πρέπει να τακτοποιήσω εγώ γιατί κατά βάση δικά μου είναι τα περισσότερα καθως ο δικός μου είναι πολύ απλός και χειμερινά καλοκαιρινά τα χωράει σε 1,5 ντουλάπα.

Για υπνο το βλέπω δυσκολο...Εχω κανει μια τελευταια κορτιζόνη και δεν πρέπει να τρωω αλάτι και ζαχαρη. Εντωμεταξυ το αντιοξονο που επιτρέπεται εχει μεσα νάτριο οποτε δεν μπορω να το πιω και γενικά η έλλειψη αλατιού στη δίαιτα κάνει τις καουρες χειρότερες. Επιπλέον αυτού πρέπει να ελεγχω και το σακαχαρο γιατι η κροτιζόνη αποσυντονιζει τα πάντα και δεν τρωω καθόλου υδατανθρακες.Αρα μου μενει να φαω βραστο κολοκυθακι, βλήτα, ραδικια και αυτα χωρίς καν λεμόνι γιατι θα με γ...σε στην καουρα...Μιλάμε πεινάω και νυστάζω αφόρητα....

kOZcp3.png

Geia sou Zetta ...

Epeidi se pieza k egw na mas peis, tha sou apantisw.

Me pirakse pou den eipes auto pou mas les tora, dld: Koritsia thelw to xoro mou k to xrono mou, den kserw an tha ksekiniso me auto to kiklo i me ton epomeno. Otan apofasiso k eimai etoimh tha sas to pw. An to eleges etsi k oxi auta pou eleges: Ax, tora to thimithika exo fagito sti fotia k kati tetia, den tha me enoxlouse katholou.

Auti einai i apopsi mou ...

Kalh sinexia sou euxome ...

Καλημέρα Daniela,

Να σου απαντήσω λοιπόν και εγώ με τη σειρά μου ... το ξέρω και είναι λογικό πως δεν διαβάζουμε όλες όλα τα μνμτ που γράφουμε, απόλυτα λογικά και κατανοητό, το κακό είναι να βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να ξέρουμε ... όπως αν κάποια έχει ξεκινήσει ή αν οχι αν λέει ψέμματα κλπ κλπ ... και η αλήθεια είναι πως όταν με ρωτούσατε στην αρχή απαντούσα στην πλάκα με το φαγητό τις δουλειές κ.α. θεωρώντας πως θα γίνει κατανοητό πως δεν θέλω να το συζητήσω ... εφόσον δεν έγινε αυτό, έγραψα το παρακάτω μνμ ... που αναφέρω οτι όταν ξεκινήσω θα σας πω ... συνεχίστηκε το ίδο θέμα και ξαναγράφω και δεύτερο μνμ και γράφω πως πιέζομαι και δεν θέλω να το συζητάω ... όμως και πάλι το θέμα δεν τελειώνει εκεί .... και έτσι την επόμενη μέρα ξαναγράφω μνμ .... βλέπεις κάπου να λέω ψέμματα ή να μην αναφέρω πως δεν θέλω να το συζητάω. Νομίζω πως φαίνεται ξεκάθαρα οτι ζητάω λίγο καιρό για να μιλήσω γτ δεν το συζητούσα ούτε με τον εαυτό μου το θέμα.

Ξαναλέω εφόσον αυτό θεωρήθηκε τόσο κακό κρεμάστε με.

Και εμένα δεν μου άρεσε σε ξεκάρφωτο μνμ να βλέπω να γράφετε έχεις πμ ... ή να γράφετε μπες λίγο στο fb, χαζή δεν είμαι, κατάλαβα πολύ καλά ποιο ήταν το θέμα σχολιασμού ... άπλα θεωρώ οτι αν ρωτούσατε με πμ εμένα και όχι μεταξύ σας να σας λυνόντουσαν περισσότερες απορίες και επίσης υπάρχει και άλλο μνμ μου που ανέφερα πως δεν είχα ξεκινήσει ...

Δεν τρομάζω βρε αγαπούλα ... απλά είμαι σε μια φάση deny... θα σας πω όμως εν καιρό ... σύντομα ....

Η αλήθεια είναι βρε κοριτσάκια πως δεν μου αρέσει τον τελευταίο καιρό να το συζητάω γτ με ρίχνει πολύ το θέμα ... δεν ξέρω ... γτ ... απλά αρνούμαι ... και πιέζομαι πολύ και πιο πολύ φοβάμαι ...

Ε σίγουρα ήταν σημάδι ... ποιο να ήταν όμως ???? το αγόρι ή το κορίτσι ???

δωσε πάντως και στα δυο απο ενα φιλάκι και απο μένα ...

βρε κοριτσάκια μου δεν είναι οτι δεν θέλω να πω απλά δεν θέλω να ασχολούμαι με το θέμα αυτό ...

την πρώτη μέρα που θα κάνω ένεση θα σας το πω ...

μέχρι τότε δεν θέλω να μιλάω γι αυτό .. χαλιέμαι πολύ μετά και γίνομαι αστα να πάνε ...

πάντως δεν αργεί η μέρα .. θα σας το πω ...

Νομίζω λοιπόν πως ήμουν ξεκάθαρη στα παραπάνω μνμτ μου πως εκείνη την χρονική περίοδο δεν ήθελα να το συζητάω.

και επίσης ας μην ξεχνάμε πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι χαρακτήρες, άλλες θέλουν να τα πούνε και άλλες όχι ...

Καλή συνέχεια και σε εσένα εύχομαι.

url]

Καλημέρα Daniela,

Να σου απαντήσω λοιπόν και εγώ με τη σειρά μου ... το ξέρω και είναι λογικό πως δεν διαβάζουμε όλες όλα τα μνμτ που γράφουμε, απόλυτα λογικά και κατανοητό, το κακό είναι να βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να ξέρουμε ... όπως αν κάποια έχει ξεκινήσει ή αν οχι αν λέει ψέμματα κλπ κλπ ... και η αλήθεια είναι πως όταν με ρωτούσατε στην αρχή απαντούσα στην πλάκα με το φαγητό τις δουλειές κ.α. θεωρώντας πως θα γίνει κατανοητό πως δεν θέλω να το συζητήσω ... εφόσον δεν έγινε αυτό, έγραψα το παρακάτω μνμ ... που αναφέρω οτι όταν ξεκινήσω θα σας πω ... συνεχίστηκε το ίδο θέμα και ξαναγράφω και δεύτερο μνμ και γράφω πως πιέζομαι και δεν θέλω να το συζητάω ... όμως και πάλι το θέμα δεν τελειώνει εκεί .... και έτσι την επόμενη μέρα ξαναγράφω μνμ .... βλέπεις κάπου να λέω ψέμματα ή να μην αναφέρω πως δεν θέλω να το συζητάω. Νομίζω πως φαίνεται ξεκάθαρα οτι ζητάω λίγο καιρό για να μιλήσω γτ δεν το συζητούσα ούτε με τον εαυτό μου το θέμα.

Ξαναλέω εφόσον αυτό θεωρήθηκε τόσο κακό κρεμάστε με.

Και εμένα δεν μου άρεσε σε ξεκάρφωτο μνμ να βλέπω να γράφετε έχεις πμ ... ή να γράφετε μπες λίγο στο fb, χαζή δεν είμαι, κατάλαβα πολύ καλά ποιο ήταν το θέμα σχολιασμού ... άπλα θεωρώ οτι αν ρωτούσατε με πμ εμένα και όχι μεταξύ σας να σας λυνόντουσαν περισσότερες απορίες και επίσης υπάρχει και άλλο μνμ μου που ανέφερα πως δεν είχα ξεκινήσει ...

Νομίζω λοιπόν πως ήμουν ξεκάθαρη στα παραπάνω μνμτ μου πως εκείνη την χρονική περίοδο δεν ήθελα να το συζητάω.

και επίσης ας μην ξεχνάμε πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι χαρακτήρες, άλλες θέλουν να τα πούνε και άλλες όχι ...

Καλή συνέχεια και σε εσένα εύχομαι.

Kalhspera se oles.

Auto tha pw kai den tha miliso ksana ... Pragmatika kourastika na dino eksigiseis.

Zetta, ola auta minimata pou anaferis einai meta apo to diko mou minima pou sou lew ok an den thes min pas peis kai apantas se kapia ali oxi se mena. Se mena kai stin Morfw eipes oti ok se mas den tha mas to peis.

Enoo eipes poles fores gia to fagito gia doulies kai tetia prin se rotiso egw kai prin ta peis ksekathara me auta ta minimata pou anafereis !!!!

Ok to eleges gia plaka, dikeoma sou. Den eimaste oles to idio.

Pantos hkseres oti tha ksekiniseis me auto to kiklo i me to epomeno.

Auto pou milame me pm kai fb kai tilefona den einai kako. Kai esu to idio den kaneis ??? An se enoxlisi kati se kapia kopela den tha to sxoliaseis me kapia pou eiste pio konta ??? Ela tora metaksi mas milame ... Ok se enoxlise to katalaveno.

Me enoxlise o tropos sou ok. Meta egine k mia pareksigisi, den katalava kala egw, nomiza oti ksekinises kai tsatistika.

Kaneis den sou eipe oti prepei na to peis ala theoro oti auto to thema, EKSOSOMATIKI, mas enose kai oti edw leme ta panta pou exei sxesi me auto. Egw den tha mporousa pote na sas lew kati gia plaka kai na apofeygo sizitisi enoo ksero oti tha ksekiniso se ena mina, se dio, den exei simasia. Akoma kai tis skepsis mou gia auto to thema thelw na ta mirazome me esas.

Auta ...

Yv7Sp2.png

Καλύτερα είμαι...δεν θα μπορούσα να μην ήμουν άλλωστε έχω αγώνα μπροστά μου...

Γεια σας κοριτσια!!!

Καλα ειστε;;;;

Aναστασια μου διαβασα τα νεα σου λυπαμαι, αλλα χαιρομαι που γραφεις οτι εισαι καλυτερα! Εισαι δυνατη! οπως ολες μας φυσικα αφου εχουμε μπει σε αυτη τη διαδικασια. Σου στελνω την αγαπη μου και τα φιλια μου.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια ... τι κάνετε ?

Σασάκι μου ελπίζω και εύχομαι να είσαι καλύτερα.

ελα ρε Ζεττάκι...αναρωτιόμουν όλες αυτές τις μέρες που είσαι...Ευτυχώς που η Αναστασία εχει συχνότερη επαφή και μας ελεγε οτι τουλαχιστον είσαι καλα...!

Κοριτσάκι μου καλό καλο κουράγιο και καλή συνέχεια

kOZcp3.png

Κορίτσια έχουμε ξαναπεί ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση...ο καθένας το βλέπει από την μεριά του και σύμφωνα με την δική του οπτική γωνία....δεν θα συμφωνήσουμε σε όλα και σίγουρα και θα υπάρξουν και προστριβές λόγω της διαφορετίκοτητας μας...

Εν τέλει νομίζω ότι δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε.

I81rp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Καλα ειστε;;;;

Aναστασια μου διαβασα τα νεα σου λυπαμαι, αλλα χαιρομαι που γραφεις οτι εισαι καλυτερα! Εισαι δυνατη! οπως ολες μας φυσικα αφου εχουμε μπει σε αυτη τη διαδικασια. Σου στελνω την αγαπη μου και τα φιλια μου.

Γεια σου Λινάκι και σε ευχαριστώ για τα παρήγορα λόγια.

Εσύ τι έγινε το μέτρησες το ενδομήτριο?

I81rp3.png

Kalhspera se oles.

Auto tha pw kai den tha miliso ksana ... Pragmatika kourastika na dino eksigiseis.

Zetta, ola auta minimata pou anaferis einai meta apo to diko mou minima pou sou lew ok an den thes min pas peis kai apantas se kapia ali oxi se mena. Se mena kai stin Morfw eipes oti ok se mas den tha mas to peis.

Enoo eipes poles fores gia to fagito gia doulies kai tetia prin se rotiso egw kai prin ta peis ksekathara me auta ta minimata pou anafereis !!!!

Ok to eleges gia plaka, dikeoma sou. Den eimaste oles to idio.

Pantos hkseres oti tha ksekiniseis me auto to kiklo i me to epomeno.

Auto pou milame me pm kai fb kai tilefona den einai kako. Kai esu to idio den kaneis ??? An se enoxlisi kati se kapia kopela den tha to sxoliaseis me kapia pou eiste pio konta ??? Ela tora metaksi mas milame ... Ok se enoxlise to katalaveno.

Me enoxlise o tropos sou ok. Meta egine k mia pareksigisi, den katalava kala egw, nomiza oti ksekinises kai tsatistika.

Kaneis den sou eipe oti prepei na to peis ala theoro oti auto to thema, EKSOSOMATIKI, mas enose kai oti edw leme ta panta pou exei sxesi me auto. Egw den tha mporousa pote na sas lew kati gia plaka kai na apofeygo sizitisi enoo ksero oti tha ksekiniso se ena mina, se dio, den exei simasia. Akoma kai tis skepsis mou gia auto to thema thelw na ta mirazome me esas.

Auta ...

συμφωνώ πως το θέμα πρέπει να λήξει γτ είναι καθαρά βλακεία λόγος, κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να μείνω "μόνη" μου σε αυτό το θέμα, ίσως για εσάς να ήταν άσχημο για μένα όμως ήταν διέξοδος ... δεν καταλαβαίνω όμως γτ πρέπει να απολογηθώ ... τα μνμτα που αναφέρω τα 2 πρώτα είναι πριν το δικό σου το 3ο είναι μετα το δικό σου .... και δεν κατάλαβα πως έπρεπε να το διευκρινίζω σε κάθε μια χωριστά.

Φυσικά και δεν είναι κακό κάποιες να μιλάμε πιο πολύ και κάποιες λιγότερο και μαζί έχουμε μιλήσει στο τηλ. δεν το βλέπω κακό ... αυτό που είπα είναι πως αν κάτι αφορά κάποιον τρίτο καλό είναι να ρωτάμε τον ίδιο και όχι να κάνουμε το σπασμένο τηλέφωνο ...

και επειδή δεν είναι ούτε για σένα αλλά ούτε και για μένα η καταλληλότερη περίοδος για ανούσια πράγματα το κλείνω απο τη μεριά μου εδώ το θέμα ...

url]

Διαφημίσεις

ελα ρε Ζεττάκι...αναρωτιόμουν όλες αυτές τις μέρες που είσαι...Ευτυχώς που η Αναστασία εχει συχνότερη επαφή και μας ελεγε οτι τουλαχιστον είσαι καλα...!

Κοριτσάκι μου καλό καλο κουράγιο και καλή συνέχεια

γειά σου Πηνελόπη ...

Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου ...

Έχω γράψει εδώ και μέρες ... μάλλον δεν τα έχεις δει τις προηγούμενες μέρες τα μνμτ μου, αλλά λογικό γτ διάβασα πως ήσασταν αδιάθετοι. Περαστικά σας κοριτσάκι, εύχομαι τώρα να είστε καλύτερα.

url]

Κοριτσάκι γύρισα.Δεν άργησα???Δεν είχα πολλά να κάνω.Από τότε που ανέφερε το Μορφάκι τον καγιανά το έχω ξαναφτιάξει 2-3 φορές.Μια από αυτές και η σημερινή.Είναι γρήγορο και νόστιμο.

Tι φαγητο ειναι αυτο?

Ναι ενδομητριο και προγεστερονη

Και?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κοριτσάκια θέλω να ζητήσω συγνώμη απο όλες για όλα τα παραπάνω. Απλά θεώρησα πως κάποια στιγμή έπρεπε να διευκρινιστεί αυτό που είχε γίνει και αφορούσε άμεσα εμένα.

Δυστυχώς ο δικός μου χαρακτήρας είναι τέτοιος που πολλές φορές θέλω να κλειστώ στον εαυτό μου και να μην πω τπτ σε κανέναν. Λυπάμαι αν με την συμπεριφορά μου πλήγωσα άτομα, δεν ήταν πρόθεση μου.

Σας ευχαριστώ όλες για την στήριξη σας σε όλα. Καλή μας συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλες μας.

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...