Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου,τι μου κάνετε???

Αθανασία μου τι έγινε τελικά???Βρήκες άκρη???

Ανιτάκι μου και εγώ πρέπει να κατεβάσω τα χειμερινά και δεν την παλεύω καθόλου.

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες για την συμπαράσταση....δεν ξέρω αν θα μπορούσα να σηκώσω μόνη μου όλο αυτό το βάρος που ένιωθα...ο πόνος πραγματικά είναι μικρότερος όταν τον μοιράζεσαι, ειδικά με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Ναντιακι μόνη σε αφήσαν???

Καλημέρα κούκλα.Μόνη σαν το λεμόνι.Κρίμα γιατί τώρα θα πρέπει να σε αφήσω εγώ μοναχούλα σου.Πρέπει να πάω να φτιάξω το φαγητό.Ελπίζω να μην αργήσω και να σε προλάβω μετά.

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες για την συμπαράσταση....δεν ξέρω αν θα μπορούσα να σηκώσω μόνη μου όλο αυτό το βάρος που ένιωθα...ο πόνος πραγματικά είναι μικρότερος όταν τον μοιράζεσαι, ειδικά με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν.

Πραγματικά χαίρομαι πολύ που είσαι καλύτερα και που έχεις το κουράγιο τόσο νωρίς να κάνεις τα νέα σου σχέδια.Και εγώ συμφωνώ μαζί σου.Η συμπαράσταση που παίρνουμε η μια από την άλλη είναι πραγματικά πολύ σημαντική και κάνει αυτό τον δύσκολο δρόμο να φαίνεται λίγο πιο βατός!!!

Σ'αγαπώ πολύ και ελπίζω η νέα προσπάθεια να είναι και αυτή που θα σου χαρίσει το θαύμα!!!

Καλημέρα κούκλα.Μόνη σαν το λεμόνι.Κρίμα γιατί τώρα θα πρέπει να σε αφήσω εγώ μοναχούλα σου.Πρέπει να πάω να φτιάξω το φαγητό.Ελπίζω να μην αργήσω και να σε προλάβω μετά.
Πραγματικά χαίρομαι πολύ που είσαι καλύτερα και που έχεις το κουράγιο τόσο νωρίς να κάνεις τα νέα σου σχέδια.Και εγώ συμφωνώ μαζί σου.Η συμπαράσταση που παίρνουμε η μια από την άλλη είναι πραγματικά πολύ σημαντική και κάνει αυτό τον δύσκολο δρόμο να φαίνεται λίγο πιο βατός!!!

Σ'αγαπώ πολύ και ελπίζω η νέα προσπάθεια να είναι και αυτή που θα σου χαρίσει το θαύμα!!!

Ευχαριστώ μπουμπού μου..

Κάνε το φαγητάκι σου, δεν χανόμαστε εμείς.

I81rp3.png

Κοριτσάκι γύρισα.Δεν άργησα???Δεν είχα πολλά να κάνω.Από τότε που ανέφερε το Μορφάκι τον καγιανά το έχω ξαναφτιάξει 2-3 φορές.Μια από αυτές και η σημερινή.Είναι γρήγορο και νόστιμο.

Καλημέρα κορίτσια, πως είστε σήμερα; Λογω πολύ κακού ύπνου ειμαι στο πόδι απο τις 5 και καταφερα να κοιμηθω λίγο απο τις 7:30 εως τις 9...είμαι πτωμα αλλά εχω τόσο εντονη καούρα που νομίζω ότι θα πάθω διατρηση οισοφάγου...

Πρέπει κι εγώ να παω να μαγειρέψω και φυσικά να κατεβάσω τα χειμερινά..! αυτο το τελευταίο δεν ξέρω πως θα το καταφέρω. Το μαγείρεμα κάπως θα το παλεψω. Λέω να κανω κάτι σαν fish and chips για το γιο μου...είμαι περίεργη να δω αν θα το φαει....

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλα. Πραγματι όταν μοιράζεσαι το βαρος με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν, που έχουν περάσει το ίδιο με σένα ειναι εντελώς διαφορετικά τα πραγματα. Θυμαμαι όταν ο γιος μου ηταν θερμοκοιτίδα, ημασταν 4 ζευγάρια που κολλησαμε τόσο πολύ μεταξύ μας, όλο εκείνο το διάστημα κανείς από έμας δεν ήθελε να δει κόσμο παραέξω. Ειχαμε γίνει ο ένας το μπαστούνι του άλλου. Και αν τωρα με ρωτούσαν τι συμβουλή να δωσω στα ζευγάρια που ζουν κάτι τέτοιο είναι να κανουν περέα με τον διπλα, τον παραδίπλα κλπ...Θα μοιραστεί τόσο πολύ ο πονος. Γι'αυτό χαρηκα πάρα πολύ που όλες επανηλθατε και μάλιστα με το χαμόγελο και γεμάτες σχέδια και αισιοδοξία. Ετσι πρέπει, προχωράμε μπροστά γιατί δεν έχουμε και άλλη επιλογη..

kOZcp3.png

Πηνελοπάκι καλημέρα.Δεν έχεις κοιμηθεί καλά ε???Να ξαπλώσεις το μεσημέρι να ξεκουραστείς.Ρε κοπέλα μου γιατί να κατεβάσεις εσύ τα χειμερινά????Δεν μπορεί για φέτος να το κάνει ο άντρας σου???Ή αν δεν του έχεις εμπιστοσύνη να σε βοηθήσει.Μην κουράζεσαι εσύ ρε ψυχή μου.

Καλημέρα κούκλα. Πραγματι όταν μοιράζεσαι το βαρος με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν, που έχουν περάσει το ίδιο με σένα ειναι εντελώς διαφορετικά τα πραγματα. Θυμαμαι όταν ο γιος μου ηταν θερμοκοιτίδα, ημασταν 4 ζευγάρια που κολλησαμε τόσο πολύ μεταξύ μας, όλο εκείνο το διάστημα κανείς από έμας δεν ήθελε να δει κόσμο παραέξω. Ειχαμε γίνει ο ένας το μπαστούνι του άλλου. Και αν τωρα με ρωτούσαν τι συμβουλή να δωσω στα ζευγάρια που ζουν κάτι τέτοιο είναι να κανουν περέα με τον διπλα, τον παραδίπλα κλπ...Θα μοιραστεί τόσο πολύ ο πονος. Γι'αυτό χαρηκα πάρα πολύ που όλες επανηλθατε και μάλιστα με το χαμόγελο και γεμάτες σχέδια και αισιοδοξία. Ετσι πρέπει, προχωράμε μπροστά γιατί δεν έχουμε και άλλη επιλογη..

Eτσι ακριβώς είναι Πηνελόπη μου...μόνο κάποιος που έχει περάσει από την φάση σου μπορεί να σε καταλάβει απόλυτα...

Εγώ έχω εσάς και νιώθω πολύ καλύτερα αφού ακούω και μια γλυκιά κουβέντα..

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...