Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κοριτσια!!Χαιρεταω και βγαινω...Εμεινα χωρις νετ....Αναστασια το καλυτερο που μπορουσες να κανεις πραγματικα ειναι που σκεφτεσαι την επομενη κινηση.Κι εγω μετα την αποβολη ετσι εκανα.Κι εμεινα ξανα εγκυος ;)

Νατασα!!!!Φιλουνια στα γατουνια :D και σε σενα φυσικα:)

Καληνυχτα!!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

αυτο σου το προτεινε ο γλυκουλης???

Μιλήσαμε και του το πρότεινα εγώ...δεν ήταν αρνητικός αν και την γνώμη του την ξέρω...μου είπε ότι θα είναι δύσκολο αλλά θα το παλέψει μαζί μου....

Μέχρι να περάσει ο καιρός να μπορέσω να ξαναπάρω φάρμακα δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Κοριτσια!!Χαιρεταω και βγαινω...Εμεινα χωρις νετ....Αναστασια το καλυτερο που μπορουσες να κανεις πραγματικα ειναι που σκεφτεσαι την επομενη κινηση.Κι εγω μετα την αποβολη ετσι εκανα.Κι εμεινα ξανα εγκυος ;)

Καληνυχτα!!

φιλακια κοριτσαρα μου.... σε καταλαβαινω.... σπασιμο νευρων τα θεματα με τους Η/Υ...ελπιζουμε αυριο να σε δουμε;)

Καληνυχτα!!

Φτιάξε το νετ να τα λέμε.

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Μιλήσαμε και του το πρότεινα εγώ...δεν ήταν αρνητικός αν και την γνώμη του την ξέρω...μου είπε ότι θα είναι δύσκολο αλλά θα το παλέψει μαζί μου....

Μέχρι να περάσει ο καιρός να μπορέσω να ξαναπάρω φάρμακα δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.

καταλαβα... ενταξει καλα το σκεφτηκες να μην χασεις 3 μηνες μεχρι την επομενη διεγερση.... αυτος γιατι ειναι τοσο αρνητικος με τους φυσικους? οχι δηλ. μονο αυτος οι περισσοτεροι....

καταλαβα... ενταξει καλα το σκεφτηκες να μην χασεις 3 μηνες μεχρι την επομενη διεγερση.... αυτος γιατι ειναι τοσο αρνητικος με τους φυσικους? οχι δηλ. μονο αυτος οι περισσοτεροι....

Οχι ο Μαντούδης δεν είναι κατά...σε μένα δεν τους θέλει λόγω μικρού κύκλου, είναι πολύ δύσκολο να φτάσει το ωάριο μου σε ικανοποιητικό μέγεθος σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα για να μου το πάρει...κάνω πολύ νωρίς ωορρηξία.

I81rp3.png

Οχι ο Μαντούδης δεν είναι κατά...σε μένα δεν τους θέλει λόγω μικρού κύκλου, είναι πολύ δύσκολο να φτάσει το ωάριο μου σε ικανοποιητικό μέγεθος σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα για να μου το πάρει...κάνω πολύ νωρίς ωορρηξία.

οκ... νομιζα οτι δεν πολυθελει... γιατι καποιοι προτιμανε με φαρμακα γι αυτο...

οκ... νομιζα οτι δεν πολυθελει... γιατι καποιοι προτιμανε με φαρμακα γι αυτο...

Λοιπόν αγάπη ήσασταν πολύ καλή παρέα και σήμερα...θα σας αφήσω όμως γιατί θέλει και το αντράκι μου που είναι στεναχωρημένο (και δεν το δείχνει παρέα)...

Φιλώ σας...

I81rp3.png

Λοιπόν αγάπη ήσασταν πολύ καλή παρέα και σήμερα...θα σας αφήσω όμως γιατί θέλει και το αντράκι μου που είναι στεναχωρημένο (και δεν το δείχνει παρέα)...

Φιλώ σας...

να πας κοριτσαρα μου στο αντρακι σου..... και παρτον μια μεγαλη αγκαλια:tongue: φιλια πολλα

Διαφημίσεις

Kαλησπερα ομορφιές μου!!!

Αναστασάκι μου γλυκό χαίρομαι πολυ που δεν το βαζεις κατω και ειμαι σιγουρη οτι με την επιμονη σου και την υπομονη σου θα τα καταφερεις και θα γίνεις μανουλα συντομα... Πόση δυναμη να ηξερες πηρα και εγω απο τα λεγόμενα σου!!!! Ενα μεγάλο μπραβο και σε σένα και στην Ανιτούλα!!! Εγω ειμαι σιγουρη οτι και οι δυο εχετε διαλέξει εξαιρετικους γιατρους που θα σας βοηθησουνε να κανετε το ονειρό σας πραγματικότητα!!! (Να λεμε και τα καλα)!!!

Ζετάκι μου γλυκο δεν χρειαζεται να απολογείσαι σε κανεναν...

ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ.... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΕΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!!!

φιλια σε ολα τα κοριτσια

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ....ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ..!!!!!!!!:P:p

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ, ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΜΑΣ,

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ..!!!!:P:p;);)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

τί κανεις τρελοκοτσιδου????? χαιρομαι που εισαι και εσυ καλά!!!

Ειπαμε δεν το βαζουμε κατω και θα κανουμε τα παντα μεχρι να γινουε μανουλες!!!

ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!:P:p:p

Φιλώ σας...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΠΕΜΠΑ...!!!!!;);)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Αναστασία μου λυπάμαι πολύ γι'αυτήν την εξέλιξη,αλλά από την άλλη χαίρομαι που τόσο νωρίς είσαι όρθια και δυνατή και κάνεις τα επόμενα σχέδιά σου.Μπράβο κοριτσάρα μου!!!Από την στιγμή που ξέρεις τα αρνητικά του φυσικού για τη περίπτωσή σου,αλλά θέλεις να το προσπαθήσεις κάντο και βλέπουμε.Ποτέ δεν ξέρεις.Στο κάτω κάτω από το να περιμένεις 3 μήνες κάνε και αυτή την προσπάθεια και τελικά όπως λες και εσύ ίσως βγει κάτι καλό από αυτήν την ιστορία.

Νταντάκι μου δεν σε παρεξηγεί κανείς μην αγχώνεσαι.Εσύ να είσαι ήρεμη,να κάνεις την προσπάθειά σου κανονικά και όταν έχεις όρεξη θα μας κάνεις συντροφιά.Εμείς θα σε περιμένουμε.Το βασικό είναι να έχεις εσύ καλή ψυχολογία και να νιώθεις καλά.

Ζεττάκι το ίδιο ισχύει και για σένα.Τον παν είναι να είσαι ψύχραιμη και με καλή ψυχολογία.

Όπως λέει και το Εφάκι δεν χτυπάμε κάρτα εδώ.Ούτε είναι απαραίτητο να λέμε τα πάντα αν νιώθουμε ότι δεν θέλουμε να τα μοιραστούμε.Αυτό που μας ένωσε είναι η επιθυμία μας να αποκτήσουμε παιδάκι και η ανάγκη μας να μοιραστούμε τα συναισθήματά μας με ανθρώπους που περνάνε το ίδιο με εμάς.Όμως είμαστε όλες διαφορετικοί χαρακτήρες και αντιδράμε διαφορετικά στις δοκιμασίες μας,οπότε λογικό είναι κάποια από εμάς κάποια στιγμή να θέλει να κλειστεί λίγο παραπάνω στον εαυτό της ενώ κάποια άλλη στη δύσκολη στιγμή να έχει πιο πολύ ανάγκη από κουβέντα.Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι.Το θέμα είναι να είμαστε εδώ για όποια έχει ανάγκη να μιλήσει.Με επιμονή,υπομονή,πίστη και με την βοήθεια Θεού και γιατρών θα τα καταφέρουμε στο τέλος όλες.Είμαι απόλυτα σίγουρη γι'αυτό!!!

Σας αγαπώ όλες πολύ!!!

Λινάκι καλή επιτυχία αύριο στον υπέρηχο!!!

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!

Σήμερα είναι μιά καινούργια μέρα αλλά οι αγωνιστές και οι στρατηγοί ήδη έχουν καταστρώσει τα νέα σχέδια!!

Αναστασάκι, Στρατηγέ μου σε χαίρομαι γλυκιά μου!!!!

Συμφωνώ και εγώ να το παλέψεις με φυσικούς, δεν ξέρει ποτέ κανείς.

Άλλωστε κακά τα ψέματα, οι ορμόνες εκβιάζουν τον οργανισμό να παράγει περισσότερα ωάρια από αυτά που είναι προγραμματισμένη η ανθρώπινη φύση να παράγει. Μην ενθουσιάζεσαι αλλά προχώρα. Άλλωστε το ΘΑΥΜΑ δεν περιμένουμε?? Χωρίς ΠΙΣΤΗ, ΘΑΥΜΑΤΑ δεν γίνονται!

ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΟΛΥ ρε κορίτσια!!!

Πέσατε αλλά πάλι όρθιες και προσηλωμένες στον στόχο!!!

ΑΝΙΤΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ -ΕΙΡΗΝΗ είστε οι ηρωίδες της διπλανής πόρτας.

Σας στέλνω την αγάπη μου και όλες μου τις ευχές!!!

Dadaki μου, καταρχήν σου ζητώ συγγνώμη που σε ζάλισα χθές στο τηλέφωνο ενώ εσύ δεν ήσουν σε καλή κατάσταση!!!!!!!!!

Μην κάνεις όμως σκέψεις περίεργες που σε οδηγούν σε άλλα μονοπάτια.

Μην εγκαταλείψεις με τίποτα την προσπάθειά σου!

Μείνε αν θες εκτός φορουμ για να είσαι πιο ήρεμη και προχώρα!!!

Τα ίδια ισχύουν και για σένα Ζέττα. Ισως να υπηρξαμε φορτικές αλλά αυτό γίνεται ,από την μιά επειδή είμαστε αρκετές και τυχαίνει να ξεχνάμε, από την άλλη επειδή νοιαζόμαστε η μιά γι ατην άλλη.

Προχθές για παράδειγμα, πάλι ρώτησα τη Μόρφω για τη διέργεση και αφού μου απάντησε, τότε το θυμήθηκα ότι έχει πει η κοπέλα ότι το Φεβρουάριο θα ξεκινήσει...

Όπως και να'χει να ξέρετε ότι οι σκέψεις μας και η αγάπη μας είναι μαζί σας!!!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...