Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΝΑΙ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣΑΚΙ...!!!!!!!!!!:P:p

ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥ..!!!!!!!!;););)

Δεν θα ενθουσιαστεί πολύ ο γλυκούλης αλλά τι να κάνω???Δεν μπορώ να περιμένω 3 μήνες για να ξαναξεκινήσω....και θέλω να δοκιμάσω...μπορεί κάτι καλό να βγει από όλο αυτό.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Δεν θα ενθουσιαστεί πολύ ο γλυκούλης αλλά τι να κάνω???Δεν μπορώ να περιμένω 3 μήνες για να ξαναξεκινήσω....και θέλω να δοκιμάσω...μπορεί κάτι καλό να βγει από όλο αυτό.

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΑΣ ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ..!!!!!!!;);)

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ....ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ, ΓΙΑΤΙ Η ΦΥΣΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΩΑΡΙΟ..!!!!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΑΣ ΜΗΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ..!!!!!!!;);)

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ....ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ, ΓΙΑΤΙ Η ΦΥΣΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΩΑΡΙΟ..!!!!!!:P:p

Μωρε και ο δικός μου τους πιστεύει απλά που έχω μικρό κύκλο...λίγο που τα είπαμε στο τηλέφωνο μου είπε εντάξει...αλλά ότι θα ταλαιπωρηθώ...δεν πειράζει ότι είναι να γίνει ας γίνει το μωράκι μου να πάρω αγκαλίτσα μόνο.

I81rp3.png

Δεν πειράζει μπέμπα....λοιπόν το αποφάσισα και θα επιμείνω για κανα δυο μήνες φυσικό κύκλο ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Πολύ σωστή απόφαση! Συμφωνω!!!!!! ;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Μωρε και ο δικός μου τους πιστεύει απλά που έχω μικρό κύκλο...λίγο που τα είπαμε στο τηλέφωνο μου είπε εντάξει...αλλά ότι θα ταλαιπωρηθώ...δεν πειράζει ότι είναι να γίνει ας γίνει το μωράκι μου να πάρω αγκαλίτσα μόνο.

ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ: "ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΑΘΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ..!!!"

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΣΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΌΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ..!!!!!!!:P:p:p

Πάω βόλτα τον σκύλο τα λέμε μετά.

ΟΚ....ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΨΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..!!!!!;);)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Kαλησπερα ομορφιές μου!!!

Αναστασάκι μου γλυκό χαίρομαι πολυ που δεν το βαζεις κατω και ειμαι σιγουρη οτι με την επιμονη σου και την υπομονη σου θα τα καταφερεις και θα γίνεις μανουλα συντομα... Πόση δυναμη να ηξερες πηρα και εγω απο τα λεγόμενα σου!!!! Ενα μεγάλο μπραβο και σε σένα και στην Ανιτούλα!!! Εγω ειμαι σιγουρη οτι και οι δυο εχετε διαλέξει εξαιρετικους γιατρους που θα σας βοηθησουνε να κανετε το ονειρό σας πραγματικότητα!!! (Να λεμε και τα καλα)!!!

Ζετάκι μου γλυκο δεν χρειαζεται να απολογείσαι σε κανεναν...

ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ.... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΕΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!!!

φιλια σε ολα τα κοριτσια

Να δοκιμασεις ψυχή μου!! ειναι δυσκολο αλλα ειδες και η Λαμπρινουλα μας τα καταφερε με τα δικά της ωαριάκια!!!:P

ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ: "ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΑΘΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ..!!!"

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΣΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΌΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ..!!!!!!!:P:p:p

ΟΚ....ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΨΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..!!!!!;);)

τί κανεις τρελοκοτσιδου????? χαιρομαι που εισαι και εσυ καλά!!!

Ειπαμε δεν το βαζουμε κατω και θα κανουμε τα παντα μεχρι να γινουε μανουλες!!!

Διαφημίσεις

Καλά είμαι εσύ τι κάνεις??

Εδώ κάθομαι μέχρι να έρθει ο αντρούλης μου να μου κάνει παρέα.

καλα ειμαι κοριτσαρα μου!! χαιρομαι που πηρες τις αποφασεις σου και μπορει να ειναι λιγο ταλαιπωρια αλλα νομιζω για σενα ειναι η καλυτερη λύση:P

καλα ειμαι κοριτσαρα μου!! χαιρομαι που πηρες τις αποφασεις σου και μπορει να ειναι λιγο ταλαιπωρια αλλα νομιζω για σενα ειναι η καλυτερη λύση:P

Βασικά δεν θα την γλιτώσω άλλη μια φορά την διέγερση αλλα θέλω να δοκιμάσω μήπως πάρω και του φυσικού.

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...