Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Παντως σκεφτομουν οτι ειναι προς τιμη του Μαντ που δε προχωραει σε εμβρυομεταφορα...αλλος στη θεση του και στη περιπτωση της Ειρηνης αλλα και της Αναστασιας μπορει να ελεγε ψεμματα για την ποιοτητα των εμβρυων ωστε να παρει τα φραγκα της ετ...Μπραβο του!

Και ισχυει και για τον "παρεξηγημενο" Μαστ της Αννιτας αυτο....;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΘΕΣ....ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ....

ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΧΘΕΣ (ΑΠΟ 6 ΜΠΟΦΩΡ ΚΑΙ ΠΑΝΩ) ΚΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΘΕΩΡΗΣΕ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΧΟΡΤΑ...!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT...ΗΡΘΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ...:shock::shock::shock::shock:

ΜΑΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΟ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ, Η ΚΑΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ..!!!!!:P:p

:shock::shock::shock::shock::shock:

Ευτυχως τελος καλο ολα καλα!!!

Αυτοι οι μπαμπαδες....:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ναι το ξέρω ...

Αλλα από τότε σαν να μας μούτζωσε κάποιος, τι να πω ...

Όλα αυτά είναι βλακείες που λέω, αυτά περνάνε από το μυαλό μου ... Να μην τα πω ???

Δε θελω να μου αγχωνεσαι για πραγματα που δεν κανονιζουμε εμεις αλλα ο θεος..

Σε θελω ηρεμη..

Γι αυτο σε παρακαλω το βραδυ κανε το ντουζακι σου, βαλε στο προσωπακι σου την eviol, βαλε και στα χερακια σου την κρεμα και σκεψου θετικα!!!!!!!!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Αναστασάκι μου, δεν ξέρω πραγματικά τι να πω ... έχω χάσει τα λόγια μου και οτι παρήγορο κι αν προσπαθήσω και να πω δεν θα καλύψει αυτό που νιώθεις και θα ακουστεί τοσο τετριμμένο ...

Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαι δίπλα σου. Σε αγαπάω πολύ και θέλω να συνέλθεις το συντομότερο και να δούμε πως θα προχωρήσουμε.

Πάλεψε το μωρό μου, είσαι δυνατό παιδί και πίστεψε σε μια γωνία το όνειρο μας περιμένει με ανοιχτή αγκαλιά, θα πάρουμε τη σωστή στροφή την επόμενη φορά.

ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ.

url]

Το ζεττακι μας ειναι που ειναι το πιο αγχωμενο το βλεπω να εξαφανιζεται...λογω αγχους...:tongue:

ΖΕΤΤΑ ΚΑΙ ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΚΑΙ ΛΙΝ καταλαβαινω το αγχος σας αλλα το ξερετε και σεις οτι καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος, καθε κυκλος του καθε οργανισμου ειναι διαφορετικος, τα φαρμακα επιδρουν διαφορετικα σε καθε οργανισμο και ο θεος εχεις διαφορετικα σχεδια για καθε ανθρωπο!!! Ο Θεος μπορει να αποφασισε η Ειρηνη, η Αννιτα και η Αναστασια να γκαστρωθουν το 2014 ενω εσεις το 2013...κουμαντο εμεις θα τον κανουμε? :tongue: Αρα δε θελω ηττοπαθειες...ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!!!!!!!

Δεν είμαι καθόλου αγχωμένη Εφάκι μου, είμαι απλά απίστευτα στεναχωρημένη, αγανακτισμένη με όλο αυτό που μας συμβαίνει. Είναι σαν να βλέπω ένα κακό όνειρο.

Ο λόγος που κάποια στιγμή χάθηκα δεν ήταν τόσο το δικό μου άγχος αλλά το γεγονός πως ζητούσα λίγο χρόνο "μόνη" μου για να διαχειριστώ αυτό που ένιωθα και το ότι κάποιες απλά δεν το καταλάβαν και με πίεζαν έστω και άθελα τους, αυτό με αποδιοργάνωνε. Αυτός ήταν ο λόγος. Τώρα αν αυτό θεωρήθηκε ως εσχάτη προδοσία και πως δεν είμαι καλή φίλη, ΟΚ κρεμάστε με. Το αναφέρω τώρα μόνο και μόνο επειδή μπορεί πάλι να υπάρξει κάποια παρεξήγηση και θέλω να την προλάβω.

Φιλιά σε όλες.

url]

Διαφημίσεις

Δεν είμαι καθόλου αγχωμένη Εφάκι μου, είμαι απλά απίστευτα στεναχωρημένη, αγανακτισμένη με όλο αυτό που μας συμβαίνει. Είναι σαν να βλέπω ένα κακό όνειρο.

Ο λόγος που κάποια στιγμή χάθηκα δεν ήταν τόσο το δικό μου άγχος αλλά το γεγονός πως ζητούσα λίγο χρόνο "μόνη" μου για να διαχειριστώ αυτό που ένιωθα και το ότι κάποιες απλά δεν το καταλάβαν και με πίεζαν έστω και άθελα τους, αυτό με αποδιοργάνωνε. Αυτός ήταν ο λόγος. Τώρα αν αυτό θεωρήθηκε ως εσχάτη προδοσία και πως δεν είμαι καλή φίλη, ΟΚ κρεμάστε με. Το αναφέρω τώρα μόνο και μόνο επειδή μπορεί πάλι να υπάρξει κάποια παρεξήγηση και θέλω να την προλάβω.

Φιλιά σε όλες.

Tι προδοσια ρε κοριτσι μου...καμια σχεση...ΔΕ χτυπαμε καρτα εδω...οποτε θελουμε μπαινουμε οποτε θελουμε βγαινουμε....

Και γω 2 μερες τωρα που εχω τα δικα μου πολυμπηκα...Αλοιμονο...;)

Και δεν υπηρξε καμια παρεξηγηση...;) ουτε θα υπαρξει! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

:(:(:(:(

Ας ελπισουμε οτι θα συνεχισουμε καλυτερα...Τι να πω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Κοριτσακια μου την κανω για λιγο! Θα ξαναμπω το απογευμα. Ελπιζω να πετυχω και την Αναστασουλα μας!!!

Σας φιλω ολες!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΤΩΡΑ ΗΡΘΑ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ....

ΓΙΑΤΙ ΡΕ Π@ΥΣΤΗ ΜΟΥ..????????

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ....ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΦΙΛΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ....

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΠΕΣΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΑΜΕΣΩΣ....

ΌΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΚΑΤΩ....ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ....ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ...!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Φιλιά σε όλες.

Geia sou Zetta ...

Epeidi se pieza k egw na mas peis, tha sou apantisw.

Me pirakse pou den eipes auto pou mas les tora, dld: Koritsia thelw to xoro mou k to xrono mou, den kserw an tha ksekiniso me auto to kiklo i me ton epomeno. Otan apofasiso k eimai etoimh tha sas to pw. An to eleges etsi k oxi auta pou eleges: Ax, tora to thimithika exo fagito sti fotia k kati tetia, den tha me enoxlouse katholou.

Auti einai i apopsi mou ...

Kalh sinexia sou euxome ...

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Το ζεττακι μας ειναι που ειναι το πιο αγχωμενο το βλεπω να εξαφανιζεται...λογω αγχους...:tongue:

ΖΕΤΤΑ ΚΑΙ ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΚΑΙ ΛΙΝ καταλαβαινω το αγχος σας αλλα το ξερετε και σεις οτι καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος, καθε κυκλος του καθε οργανισμου ειναι διαφορετικος, τα φαρμακα επιδρουν διαφορετικα σε καθε οργανισμο και ο θεος εχεις διαφορετικα σχεδια για καθε ανθρωπο!!! Ο Θεος μπορει να αποφασισε η Ειρηνη, η Αννιτα και η Αναστασια να γκαστρωθουν το 2014 ενω εσεις το 2013...κουμαντο εμεις θα τον κανουμε? :tongue: Αρα δε θελω ηττοπαθειες...ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!!!!!!!

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ Η ΟΠΤΙΚΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...!!!!;););)

Και ισχυει και για τον "παρεξηγημενο" Μαστ της Αννιτας αυτο....;)

ΝΑΙ ΡΕ ΕΦΗ, ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ..?????

ΕΛΕΓΑ: "ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΗΝΗΣ....ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ "ΑΡΠΑΞΕΙ"...!!!!!!:P:p:p

:shock::shock::shock::shock::shock:

Ευτυχως τελος καλο ολα καλα!!!

Αυτοι οι μπαμπαδες....:rolleyes:

ΑΣΤΑ.....ΔΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ...!!!!!;);)

Φιλιά σε όλες.

ΛΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ.....ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΛΕ..????

ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΑΓΧΩΣΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΨΑΧΝΑ ΠΡΟΧΘΕΣ, ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ...!!!!:-(:sad:

Geia sou Zetta ...

Epeidi se pieza k egw na mas peis, tha sou apantisw.

Me pirakse pou den eipes auto pou mas les tora, dld: Koritsia thelw to xoro mou k to xrono mou, den kserw an tha ksekiniso me auto to kiklo i me ton epomeno. Otan apofasiso k eimai etoimh tha sas to pw. An to eleges etsi k oxi auta pou eleges: Ax, tora to thimithika exo fagito sti fotia k kati tetia, den tha me enoxlouse katholou.

Auti einai i apopsi mou ...

Kalh sinexia sou euxome ...

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑ ΜΟΥ..????????;););)

ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗ.....ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ..?????:twisted::twisted::twisted:

ΔΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΑΙ ΚΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ..????:twisted::twisted::twisted:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...