Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

• Ευχή 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κορίτσια έχω πάθει πολύ μεγάλο σοκ με όλα αυτά κακά νέα ...

Επειδή είμαι σε προσπάθεια και με πιάνει πανικός, δεν θα μπαίνω για κάποιο χρονικό διάστημα ...

Πολλά μου πέρασαν από το μυαλό μου ... Ακόμα και να σταματήσω την προσπάθεια μου ...

Όταν θα έχω κάτι ευχαριστώ θα σας ενημερώσω. Θα μιλάμε τηλεφωνικά και μέσο FB.

Αναστασία μου εννοείτε ότι θέλεις θα είμαι διαθέσιμη για εσένα.

Σας αγαπάω πολύ όλες ...

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχω πάθει πολύ μεγάλο σοκ με όλα αυτά κακά νέα ...

Επειδή είμαι σε προσπάθεια και με πιάνει πανικός, δεν θα μπαίνω για κάποιο χρονικό διάστημα ...

Πολλά μου πέρασαν από το μυαλό μου ... Ακόμα και να σταματήσω την προσπάθεια μου ...

Όταν θα έχω κάτι ευχαριστώ θα σας ενημερώσω. Θα μιλάμε τηλεφωνικά και μέσο FB.

Σας αγαπάω πολύ όλες ...

ΝΤΑΝΤΑΚΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ,

Σε παρακαλω μην σταματησεις την προσπαθεια σου, συνεχισε.... εχουμε πει δεν το βαζουμε κατω...

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ....

ΤΕΛΟΣ... ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ.... ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση.

Εχασα μια μάχη και όχι τον πόλεμο....

Εγώ θα παραμείνω εδώ και θα ανασυντάξω τις δυνάμεις μου και θα προχωρήσω στην επόμενη προσπάθεια το συντομότερο δυνατόν...

Αρα από σένα Ντάντα δεν θέλω ηττοπάθειες...ο δρόμος μας είναι δύσκολος αλλά ο επιμένων νικά.....

Δεν ήρθε η ώρα να εγκατάλειψω το όνειρο μου....αξίζει να προσπαθήσω και αυτό θα κάνω.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Εγώ θα παραμείνω εδώ και θα ανασυντάξω τις δυνάμεις μου και θα προχωρήσω στην επόμενη προσπάθεια το συντομότερο δυνατόν...

Αρα από σένα Ντάντα δεν θέλω ηττοπάθειες...ο δρόμος μας είναι δύσκολος αλλά ο επιμένων νικά.....

Δεν ήρθε η ώρα να εγκατάλειψω το όνειρο μου....αξίζει να προσπαθήσω και αυτό θα κάνω.

Μπράβο σου πραγματικά !!!!

Θέλω λίγο χρόνο ...

Μην με παρεξηγήσετε please ...

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ θα σε περιμένω εδώ κάθε μέρα...στο φβ δεν θα σου μιλάω...:rolleyes::rolleyes:

Έλα βρε αγαπούλα προσπάθησε να με καταλάβεις.

Σκέφτομαι ακόμα και ότι είναι γρουσούζικο το καφέ μας και να το κλείσουμε να πάμε εκεί που ήμασταν.

Yv7Sp2.png

Έλα βρε αγαπούλα προσπάθησε να με καταλάβεις.

Σκέφτομαι ακόμα και ότι είναι γρουσούζικο το καφέ μας και να το κλείσουμε να πάμε εκεί που ήμασταν.

Πας καλά παιδί μου???

Τι λόγια είναι αυτά????

Τεσπα αν νιώθεις έτσι κάτσε λίγο καιρό...αλλά μην ξεχνάς ότι την εγκυμοσύνη της Δημητρούλας εδώ την γιορτάσαμε αρα δεν μπορεί να είναι γρουσούζικο.

Χαλάρωσε λίγο και θα τα πούμε.

I81rp3.png

Πας καλά παιδί μου???

Τι λόγια είναι αυτά????

Τεσπα αν νιώθεις έτσι κάτσε λίγο καιρό...αλλά μην ξεχνάς ότι την εγκυμοσύνη της Δημητρούλας εδώ την γιορτάσαμε αρα δεν μπορεί να είναι γρουσούζικο.

Χαλάρωσε λίγο και θα τα πούμε.

Ναι το ξέρω ...

Αλλα από τότε σαν να μας μούτζωσε κάποιος, τι να πω ...

Όλα αυτά είναι βλακείες που λέω, αυτά περνάνε από το μυαλό μου ... Να μην τα πω ???

Yv7Sp2.png

Ναι το ξέρω ...

Αλλα από τότε σαν να μας μούτζωσε κάποιος, τι να πω ...

Όλα αυτά είναι βλακείες που λέω, αυτά περνάνε από το μυαλό μου ... Να μην τα πω ???

Νταντάκι ειναι κάπως αυτά που λες, εννοείται ότι δεν σταματας προσπάθεια...καθένας με τη μοιρα του που λένε. Δεν ειναι δυνατόν να συμβουν σε όλες τα ιδια...Αν νιωθεις οτι θέλεις λιγο χρόνο οκ, αλλά μην εγκαταλείψεις...Σε φιλώ..

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Νταντάκι πάω να ξαπλώσω λίγο...

Ας ελπίσουμε εσύ και το Ζεττάκι να μας δώσετε το θετικό που περιμένουμε και να πάρει μπρος το παρεάκι...

Εγώ μίλησα με τον ίδιο το γιατρό.....με ηρέμησε και είμαι μια χαρά...θα κάνω ραντεβού μαζί του την άλλη εβδομάδα για ανασύνταξη δυνάμεων και προγραμματισμό νέου πλάνου και βλέπουμε.

Το βραδάκι κάπου εδώ θα γυρνάω.

I81rp3.png

Νομίζω οτι αυτό το ποστ τα λέει όλα για το φόρουμ αυτο...Μας εκανε όλες πιο δυνατές...Αναστασία μου συγκινηθηκα πραγματικά...Μονο που διαβασα την τελευταία πρόταση με πηραν τα δάκρυα...! Πριν να ξεκινησεις ελεγες οτι ειναι η τελευταία φορα...Χαιρομαι τόσο πολύ που δεν είναι αληθεια αυτό. Εννοείται ότι αξιζει να ξαναπροσπαθήσεις. Ο αγώνας χανεται μόνο οταν σταματήσεις να προσπαθείς. Εισαι υπέροχη...Σε φιλώ και σου στέλνω μια ζεστή αγκαλιά

kOZcp3.png

Χαίρομαι για τη στάση σου Αναστασία μου.ειναι ο μόνος τρόπος για να πετύχεις το σκοπό σου. Δεν πρεπει να το βλέπουμε σαν απομονωμένες προσπάθειες αλλα σαν μια μεγάλη διαδικασία (και δοκιμασια). Και πάντα αυτή τη συμβουλή δίνω 'don't give up'.

Dadaki κάθε περίπτωση ειναι διαφορετική με διαφορετικά δεδομένα. Μη συγκρίνεις. Το καφέ μια χαρά ειναι! Δες εμένα, τη λαμπρινη, τη Δήμητρα και την πηνελοπη. Θα έρθει και η σειρά σας. Σύντομα θα ακούσουμε και ευχάριστα θα το δεις! Μπορεί και απο σένα! Μακάρι απο όλες.

Χ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Κοριτσάκια μου 0
Κορίτσια σας αφήνω λιγάκι.

Θα μπω το βράδυ.

Aναστασία μου λυπαμαι πραγματικα...δεν το περιμενα με ΤΙΠΟΤΑ!!!

Σοκαριστηκα...

Ολα ομως ειναι μεσα στο παιχνιδι...και μεις θα παιζουμε μεχρι να κερδισουμε..ηταν ενα κακο μοιρασμα...ετσι δες το...Δυστυχως συμβαινουν και αυτα....:(

Παντως σκεφτομουν οτι ειναι προς τιμη του Μαντ που δε προχωραει σε εμβρυομεταφορα...αλλος στη θεση του και στη περιπτωση της Ειρηνης αλλα και της Αναστασιας μπορει να ελεγε ψεμματα για την ποιοτητα των εμβρυων ωστε να παρει τα φραγκα της ετ...Μπραβο του!

Να δεις τον γιατρο σου την αλλη βδομαδα και να ετοιμασετε το πλανο σας..Ισως Αναστασια μου δε σου εκατσαν καλα τα συγκκεριμενα φαρμακα, σιγουρα θα σου προτεινει τωρα αλλα ή απλα να ηταν ενας κακος κυκλος..

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!! Ανασυνταξε δυναμεις, παρε ανασες, ηρεμησε το μυαλο σου και σκεψου τα επομενα βηματα! ;););)

Ο γιατρος τωρα ξερει καλυτερα τον οργανισμο σου και ειναι υπερ σας αυτο ;););)

Σε σκεφτομαι και ειμαι εδω αν θελεις να μιλησεις ή να μη μιλησεις!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ας ελπίσουμε εσύ και το Ζεττάκι να μας δώσετε το θετικό που περιμένουμε και να πάρει μπρος το παρεάκι...

Το ζεττακι μας ειναι που ειναι το πιο αγχωμενο το βλεπω να εξαφανιζεται...λογω αγχους...:tongue:

ΖΕΤΤΑ ΚΑΙ ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΚΑΙ ΛΙΝ καταλαβαινω το αγχος σας αλλα το ξερετε και σεις οτι καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος, καθε κυκλος του καθε οργανισμου ειναι διαφορετικος, τα φαρμακα επιδρουν διαφορετικα σε καθε οργανισμο και ο θεος εχεις διαφορετικα σχεδια για καθε ανθρωπο!!! Ο Θεος μπορει να αποφασισε η Ειρηνη, η Αννιτα και η Αναστασια να γκαστρωθουν το 2014 ενω εσεις το 2013...κουμαντο εμεις θα τον κανουμε? :tongue: Αρα δε θελω ηττοπαθειες...ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...