Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρα αγάπη...

Δεν σε πήρα χθες γιατί δεν ήξερα που θα σε έβρισκα....φοβήθηκα μην ήσουν στη δουλειά και δεν ήθελα να ενοχλήσω.

Τι λες κοριτσάκι μου,δεν πειράζει.Πολύ πιθανό και να ήμουν δουλειά όταν τελείωσες.Εντωμεταξύ είχα ξεχάσει και το κινητό στο σπίτι.Και εγώ δεν σε πήρα για να ξεκουραστείς.

Αχ θα σκάσω μέχρι να πάρουν.Συγγνώμη αν σε κάνω και εσένα να αγωνιάς περισσότερο,αλλά χτυπάει η καρδιά μου σαν να περιμένω εγώ αυτό το τηλεφώνημα!!!!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου περιμενουμε να μαθουμε για τα μωρακια σου!! Ολα τελεια εχθες!!!!

Εχει κανει καμια καρυοτυπο??Μου ηρθαν τα αποτελεσματα.....

Εφη τι θες να μάθεις για καρυότυπο??

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ακόμη?

Μου είπε να δοκιμάσουμε άλλη μαρκα φορμουλα, αν και εγώ κάνω αποκλειστικό θηλασμο, να δούμε αν τρώει... Δεν ειναι τα αυτιά δεν έχει ουρολοιμωξη απλά περναέι φάση έτσι μου είπε. Βασικά ο γιατρός μου επιμένει να του δώσω φορμουλα αλλα εγώ επιμένω στο θηλασμο. Βέβαια τωρα που μου κάνει νούμερα με το φαί τον δοκιμάζω και σε φορμουλα, διότι ειναι μικροί δε θέλω να χάνουν και βαρος. Anyway είχαν βάλει και οι 2 180γρ αλλα μιλάμε για το μωρο που έχει το θέμα κόπιασα πολυ για να τα βάλει..... Όλο τον έτρεχα με ένα μπιμπερο...

Καλημέρα κοριτσάρα μου!!!

Πάλι καλά που δεν έχει τίποτα το αγοράκι σου.Μάλλον είναι ολιγόφαγο ε???Πάντως αφού πήρε βάρος είναι καλό.Κάνε ότι σου λέει ο γιατρός και βλέπεις πως θα πάει!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου περιμενουμε να μαθουμε για τα μωρακια σου!! Ολα τελεια εχθες!!!!

Εχει κανει καμια καρυοτυπο??Μου ηρθαν τα αποτελεσματα.....

Καλημέρα διδυμάκι μου!!!!Εγώ δεν έχω κάνει.Είναι δύσκολο να τα ερμηνεύσεις ε???

Διαφημίσεις

Ακόμη?

Μου είπε να δοκιμάσουμε άλλη μαρκα φορμουλα, αν και εγώ κάνω αποκλειστικό θηλασμο, να δούμε αν τρώει... Δεν ειναι τα αυτιά δεν έχει ουρολοιμωξη απλά περναέι φάση έτσι μου είπε. Βασικά ο γιατρός μου επιμένει να του δώσω φορμουλα αλλα εγώ επιμένω στο θηλασμο. Βέβαια τωρα που μου κάνει νούμερα με το φαί τον δοκιμάζω και σε φορμουλα, διότι ειναι μικροί δε θέλω να χάνουν και βαρος. Anyway είχαν βάλει και οι 2 180γρ αλλα μιλάμε για το μωρο που έχει το θέμα κόπιασα πολυ για να τα βάλει..... Όλο τον έτρεχα με ένα μπιμπερο...

Τι να σου πω μωρό μου...'

Δεν κάνεις αυτό που σου είπε ο γιατρός σε συνδυασμό με τον θηλασμό???

I81rp3.png

Εφη τι θες να μάθεις για καρυότυπο??

Γραφει και στους 2

Παρατηρήσεις:

Δεν παρατηρήθηκαν εμφανείς αριθμητικές και δομικές χρωμοσωμικές ανωμαλίες

Σχολιο:

Με την αναλυση 20 μεταφάσεων απο δειγμα περιφερικού αιματος αποκλειεται μωσαϊκισμος πάνω απο 14% με οριο εμπιστοσυνης 0.95

Εμεις και οι 2 καταλαβαμε οτι ειναι καλα τα αποτελεσματα..Ετσι δεν ειναι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Γραφει και στους 2

Παρατηρήσεις:

Σχολιο:

Με την αναλυση 20 μεταφάσεων απο δειγμα περιφερικού αιματος αποκλειεται μωσαϊκοσμος πάνω απο 14% με οριο εμπιστοσυνης 0.95

Μια χαρά είναι..

Από το λόκους δεν σας είπαν ότι είναι καλό???Απλά το στείλανε???

I81rp3.png

Μια χαρά είναι..

Από το λόκους δεν σας είπαν ότι είναι καλό???Απλά το στείλανε???

Τα ζητησα ταχυδρομικα...πρεπει να μιλησω με τσιλι...απλα μεχρι να μιλησω ηθελα να ειμαι σιγουρη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Γραφει και στους 2

Παρατηρήσεις:

Σχολιο:

Με την αναλυση 20 μεταφάσεων απο δειγμα περιφερικού αιματος αποκλειεται μωσαϊκισμος πάνω απο 14% με οριο εμπιστοσυνης 0.95

Και εγώ αυτό καταλαβαίνω αγαπούλα!!!

Διαφημίσεις

Τα ζητησα ταχυδρομικα...πρεπει να μιλησω με τσιλι...απλα μεχρι να μιλησω ηθελα να ειμαι σιγουρη

Μίλα και με το γιατρό,αλλά νομίζω πως όλα είναι καλά!!!Μπράβο αγαπούλα πάει και αυτό!!!!

Ευχαριστω κοριτσια...;)

Θα μπω πιο μετα να διαβασω τα νεα και να σχολιασω...Πρεπει να φυγω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...