Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Να σας πω ένα μυστικό?

Απο την ταράτσα στο πατρικό μου, νόμιζα ότι φαινόταν η Ακρόπολη.

Ανέβαινα, κοίταζα και καμαρωνα...

Παω μια μέρα σε μια άλλη ταράτσα και τότε την είδα!!!!

Και λεω καλά εγώ τόσα χρόνια τι έβλεπα? ??

Έβλεπα το Λυκαβηττό. :shock::shock:

E pas mas etsi ...

Gia auto evlepes tin Akropoli apo to Iaso !!!!!

Xaxaxaxaxaxaxax !!!!!!!!!!!!!! :P:p:p:p

Yv7Sp2.png

Θα τραγουδήσεις κιόλας??

Ναιιιιιι!!!!

Εννοείται! !!!ξέρεις πόσες φορές έχουμε κάνει σπίτι μου καραοκε παρτυ?

Ουουουουου! !!

Με μεγάλη επιτυχία!

Και μια φορά σε μια κοπέλα τα σπάσαμε όλα λέμε!

Εγώ τραγουδαγα το λαμπαντα και δυο αγόρια το χόρευαν και ήταν τοσο gay το σκηνικό, που ρίξαμε τρελό γέλιο! !!

https://www.youtube.com/watch?v=i8mz9uOvFQA&feature=youtube_gdata_player

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!

Αναστασία περιμένουμε ευχάριστα σήμερα!!!!Έλα και έτρεχα σαν την τρελή να γυρίσω και να μάθω νέα!!!!

Δημητρούλα είσαι άπαιχτη πραγματικά!!!!Χαχαχαχαχαχα!!!!Έχω πεθάνει στα γέλια!!!!

Νταντάκι είναι πολύ καλό αυτό με τις ξεχωριστές ντουλάπες.Μακάρι να είχα και εγώ.Δυστυχώς όμως ενώ το σπίτι είναι μεγάλο,έχει μεγάλο σαλόνι και τραπεζαρία ενώ τα δωμάτια δεν έχουν τόσο χώρο,έστε να μπορώ να έχω μεγάλες ντουλάπες και βαριέμαι αφόρητα την αλλαγή των ρούχων.

Ανιτάκι τι είναι αυτό που πάθατε????Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά.Να πεις στον μπαμπά σου να προσέχει άλλη φορά!!!

Λινάκι καλή επιτυχία στον υπέρηχο αύριο!!!

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!

Αναστασία περιμένουμε ευχάριστα σήμερα!!!!Έλα και έτρεχα σαν την τρελή να γυρίσω και να μάθω νέα!!!!

Δημητρούλα είσαι άπαιχτη πραγματικά!!!!Χαχαχαχαχαχα!!!!Έχω πεθάνει στα γέλια!!!!

Νταντάκι είναι πολύ καλό αυτό με τις ξεχωριστές ντουλάπες.Μακάρι να είχα και εγώ.Δυστυχώς όμως ενώ το σπίτι είναι μεγάλο,έχει μεγάλο σαλόνι και τραπεζαρία ενώ τα δωμάτια δεν έχουν τόσο χώρο,έστε να μπορώ να έχω μεγάλες ντουλάπες και βαριέμαι αφόρητα την αλλαγή των ρούχων.

Ανιτάκι τι είναι αυτό που πάθατε????Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά.Να πεις στον μπαμπά σου να προσέχει άλλη φορά!!!

Λινάκι καλή επιτυχία στον υπέρηχο αύριο!!!

Καλημέρα αγάπη...

Δεν σε πήρα χθες γιατί δεν ήξερα που θα σε έβρισκα....φοβήθηκα μην ήσουν στη δουλειά και δεν ήθελα να ενοχλήσω.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου περιμενουμε να μαθουμε για τα μωρακια σου!! Ολα τελεια εχθες!!!!

Εχει κανει καμια καρυοτυπο??Μου ηρθαν τα αποτελεσματα.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ακόμη?

Μου είπε να δοκιμάσουμε άλλη μαρκα φορμουλα, αν και εγώ κάνω αποκλειστικό θηλασμο, να δούμε αν τρώει... Δεν ειναι τα αυτιά δεν έχει ουρολοιμωξη απλά περναέι φάση έτσι μου είπε. Βασικά ο γιατρός μου επιμένει να του δώσω φορμουλα αλλα εγώ επιμένω στο θηλασμο. Βέβαια τωρα που μου κάνει νούμερα με το φαί τον δοκιμάζω και σε φορμουλα, διότι ειναι μικροί δε θέλω να χάνουν και βαρος. Anyway είχαν βάλει και οι 2 180γρ αλλα μιλάμε για το μωρο που έχει το θέμα κόπιασα πολυ για να τα βάλει..... Όλο τον έτρεχα με ένα μπιμπερο...

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...