Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

μη με βάζεις σε τέτοιες σκέψεις....χωρίς να το σκεφτώ πολύ λέω οχι...αλλά...

καλα ναι αμα σου κατσει ειναι διαφορετικα...Εσυ αμα θες βαλε μονο 2 και θα εισαι καλυμμενη.Αφου με δοτρια εχεις παρα πολλες πιθανοτητες ετσι κι αλλιως.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

καλα ναι αμα σου κατσει ειναι διαφορετικα...Εσυ αμα θες βαλε μονο 2 και θα εισαι καλυμμενη.Αφου με δοτρια εχεις παρα πολλες πιθανοτητες ετσι κι αλλιως.

ασ ερθει εκεινη η ωρα και βλέπουμε τι θα κάνουμε...

Κοριτσάρες μου καληνύχτα και όνειρα γλυκά...

BY the way και εμένα σοκολατένια όταν στον πρώτο υπέρηχο μου είπαν ότι πιάστηκαν και τα τρία έπαθα ένα σοκ...Μη σου πω πολλά σοκ...

Φιλάκιαααααα

cOiVp2.png

BY the way και εμένα σοκολατένια όταν στον πρώτο υπέρηχο μου είπαν ότι πιάστηκαν και τα τρία έπαθα ένα σοκ...Μη σου πω πολλά σοκ...

Φιλάκιαααααα

καληνύχτα ρικάκι....το παθαίνεις ενα σοκ η αλήθεια....φιλιά...

Διαφημίσεις

Φιλάκιαααααα

καλα τρια πως σου ειπανε;;;Ενα δεν ειχες;Πολλαπλασιασμο εκαναν;χαχαχαχ

3231580x15ta1yz3w.gif

ασ ερθει εκεινη η ωρα και βλέπουμε τι θα κάνουμε...

2 θα σου πει ο γιατρος να βαλετε το αισθανομαι.Αλλιως αμα βαλεις 3 με τρια μωρα σε κοβω χιχιχιχι εχω το κληρονομικο(χαρισμα) εγω:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

2 θα σου πει ο γιατρος να βαλετε το αισθανομαι.Αλλιως αμα βαλεις 3 με τρια μωρα σε κοβω χιχιχιχι εχω το κληρονομικο(χαρισμα) εγω:tongue:
οχοχοχοχ γελασαμε.Ορφανοτροφειο θα ανοιξω;:tongue::tongue::lol:

εγω σου είπα τι θα κάνω αν ειναι 3....και εσυ τραγούδα...:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

αντε ρε συ...καλά λέω....για τους αθηναίους...:tongue::tongue::tongue::lol:

Κι αλλου που ημουνα αθηναιοι ηταν αλλα αφηναν ειδοποιηση.Δεν ηταν ποντιοι.ΑΥτοι εδω μου λενε τωρα δεν ειναι υποχρεωμενοι να αφησουν χαρτι για δεμα κατω των 2 κιλων...Και μια φορα τους τα εχωσα ετσι μπορει να το παρει οποιοσδηποτε και τους ρωτησα αν ειναι μπορει να το παρει και ο ταχυδρομος σας;Και μου λενε ναι:confused::confused::confused:

3231580x15ta1yz3w.gif

Κι αλλου που ημουνα αθηναιοι ηταν αλλα αφηναν ειδοποιηση.Δεν ηταν ποντιοι.ΑΥτοι εδω μου λενε τωρα δεν ειναι υποχρεωμενοι να αφησουν χαρτι για δεμα κατω των 2 κιλων...Και μια φορα τους τα εχωσα ετσι μπορει να το παρει οποιοσδηποτε και τους ρωτησα αν ειναι μπορει να το παρει και ο ταχυδρομος σας;Και μου λενε ναι:confused::confused::confused:

πόντιοι αν ήταν θα είχαν μυαλό.....χαμος γίνεται...οτι να ναι είμαστε....

πόντιοι αν ήταν θα είχαν μυαλό.....χαμος γίνεται...οτι να ναι είμαστε....

Μα να μου λενε οτι μπορει και ο ταχυδρομος να το παρει και να μην το παραδωσει καν;Βεβαια εγω το ρωτησα αυτο και μου ειπαν ναι...Να παραγγελνω λεει συστημενα.Δλδ να πληρωνω εγω περισσοτερα επειδη αυτοι δεν κανουν τη δουλεια τους ή και κλεβουν κι απο πανω:evil::evil:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...