Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Θα το πλυνω σχολαστικα πριν ερθεις.Αλλωστε ενα πλυσιματακι το θελει:lol::lol::lol:Εκτος κι αν το πλυνεις εσυ οταν ερθεις χαχαχαχα

ασε μας μαρή...αμα είναι να γινω πτωμα με τις δουλειες ...και δεν θα μπορω να κανω βολτες...καλυτερα στο σπιτι μου....:lol::lol:

ευχαριστω για την φιλοξενεία...

ασε μας μαρή...αμα είναι να γινω πτωμα με τις δουλειες ...και δεν θα μπορω να κανω βολτες...καλυτερα στο σπιτι μου....:lol::lol:

ευχαριστω για την φιλοξενεία...

αα θες και βολτιτσες ε;;;Καθαρισμα και παλι καθαρισμα και εναν καφε φυσικα.Ενα ρεπο το δικαιουσαι χαχαχχαχα

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ακυρο δικό μου λάθος, πήρε στην αναζήτηση τρία άτομα....:tongue::tongue::tongue::tongue:

126 με 135 είναι αναλογα τις μέρες...

Η Μορφουλα για ενα ατομο θελει λεει 400.Μωρε τρελη.Ουτε στη Φινλανδια αν πηγαινα μονη μου δεν θα εδινα τοσα:tongue::tongue::tongue::tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

αα θες και βολτιτσες ε;;;Καθαρισμα και παλι καθαρισμα και εναν καφε φυσικα.Ενα ρεπο το δικαιουσαι χαχαχχαχα

πως τόλμησα να σκεφτώ κάτι τέτοιο:cool::cool:....δεν ντρέπομαι καθόλου....φτου μου...

ααααααα...να σαι καλά ,αφου θα πιω και εναν καφέ...πόσο καλή είσαι!

:lol::lol: [/LEF]

Η Μορφουλα για ενα ατομο θελει λεει 400.Μωρε τρελη.Ουτε στη Φινλανδια αν πηγαινα μονη μου δεν θα εδινα τοσα:tongue::tongue::tongue::tongue:

μαρή 150 ? πες για εισιτήρια...να μην εχω 250? μαζί μου;χωρίς λεφτά θα έρθω;

Διαφημίσεις

γτ που θα πας;Στα μπουζουκια;;;:rolleyes:
Ξερεις ποσους καφεδες πινεις με 250 ευρω;;;5 ευρω το πολυ ο καφες κατσε και υπολογισε χαχαχαχ

είσαι τρελή.....καλά χωρίς λεφτά δεν λέει...απαπα...το λιγότερο τόσα πρέπει να έχω...

τώρα με άφησε ο αδερφός μου...και εγω κολλάω στα λεφτά..

:rolleyes::rolleyes:

είσαι τρελή.....καλά χωρίς λεφτά δεν λέει...απαπα...το λιγότερο τόσα πρέπει να έχω...

τώρα με άφησε ο αδερφός μου...και εγω κολλάω στα λεφτά..

:rolleyes::rolleyes:

ε καλα λεμε τωρα...επιστημονικη φαντασια:tongue::tongue: γαμωτο με επιασε το κεφαλι μυ τωρα.Δε παω καλα μολις ηρεμω εχω πονοκεφαλο και αλλο ψυχοσωματικα.Αντι να τα εχω οταν ειμαι στη τσιτα ελεος πια...

3231580x15ta1yz3w.gif

ε καλα λεμε τωρα...επιστημονικη φαντασια:tongue::tongue: γαμωτο με επιασε το κεφαλι μυ τωρα.Δε παω καλα μολις ηρεμω εχω πονοκεφαλο και αλλο ψυχοσωματικα.Αντι να τα εχω οταν ειμαι στη τσιτα ελεος πια...

είναι απο την αυπνία...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...