Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Αληθεια που πηγε;;;;;:confused::confused:

Έλα ντε αυτό αναρωτιέμαι και εγώ!!!!

Κοριτσάκια πάω να κάνω ένα μπανάκι να χαλαρώσω λίγο γιατί νιώθω κουρασμένη πάλι και τα λέμε μετά.Αν όμως δεν σας πετύχω σας καληνυχτώ από τώρα!!!

Διαφημίσεις

Εννοείται ότι θα τα καταφέρουμε, αυτό έλειπε...Θα περνάω να παίρνω και τη Δημητρούλα που θα είναι free, αν δεν κοιμάται και επιτέλους θα πίνουμε και live καφεδάκι...Καλό το ιντερνετικό αλλά σαν το live δεν έχει...

Μόνο το Μορφάκι μου θα λείπει.....

Καλά θα ήταν να είναι και το Μορφάκι μαζί,αλλά δυστυχώς....:-(:sad::-(
Αληθεια που πηγε;;;;;:confused::confused:

εδώ είμαι.....αλήθεια αν είχα παραπανίσια 400? θα ερχόμουνα...για 3 -4 μέρες...

Έλα ντε αυτό αναρωτιέμαι και εγώ!!!!

Κοριτσάκια πάω να κάνω ένα μπανάκι να χαλαρώσω λίγο γιατί νιώθω κουρασμένη πάλι και τα λέμε μετά.Αν όμως δεν σας πετύχω σας καληνυχτώ από τώρα!!!

μπορει να κανει πεισματα απο χθες που ειπα οτι δεν θα μπω:tongue:

Καληνυχτα Ρουμπι!Αμα δεν μεινει κανεις θα βγω κι εγω.Τωρα ξαφνικα νιωθω μια ωραια χαλαρωση μπορει να το κοψω για υπνο:D:D

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

μπορει να κανει πεισματα απο χθες που ειπα οτι δεν θα μπω:tongue:

Καληνυχτα Ρουμπι!Αμα δεν μεινει κανεις θα βγω κι εγω.Τωρα ξαφνικα νιωθω μια ωραια χαλαρωση μπορει να το κοψω για υπνο:D:D

εσυ ακόμα τα χθεσινά θυμάσαι;:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

αν με πληρώνεις θα κάνω..:tongue:

που να τα βρω τα λεφτά μαρή;

δε θα χαλασεις λεφτα για να μεινεις παντως:tongue: 400 ευρω τα εισητηρια ειναι μωρη τρελη;;Θα ξεπληρωσεις τη διαμονη με δουλειες χαχαχαχδεν ειμαι η μητερα τερεζα να σε φιλοξενω ετσι χαχαχαχ

3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι ναι και την Δημητρούλα και φυσικά όσα κορίτσια μπορούνε πρωί είναι ευπρόσδεκτα!!!

Εννοείται φυσικά όποια μπορεί, αλλά είναι που θα είμαι μόνο καθημερινές και δουλεύουν το πρωί τα κοριτσάκια μου...Ε καλά θα κανονίσω και με όσες μπορούνε και απογευματάκι και νομίζω και η Πηνελόπη κάπου κοντά σου είναι ή κάνω λάθος???

cOiVp2.png

εδώ είμαι.....αλήθεια αν είχα παραπανίσια 400? θα ερχόμουνα...για 3 -4 μέρες...

Το ξέρω ρε αγαπούλα, αλλά δε θέλω να σε ρίξω στα σκληρά γιατί αν τα χαλάσεις θα αρχίσεις μετα τα 12ωρα για να τα μαζέψεις και θα με φουντώσεις....;););) Είπαμε όλα γίνονται για να σε συναντήσω εγκυούλα....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

δε θα χαλασεις λεφτα για να μεινεις παντως:tongue: 400 ευρω τα εισητηρια ειναι μωρη τρελη;;Θα ξεπληρωσεις τη διαμονη με δουλειες χαχαχαχδεν ειμαι η μητερα τερεζα να σε φιλοξενω ετσι χαχαχαχ

ουτως η αλλως εχω για να μεινω....τα εξοδα είναι για τα αλλα

τι εισαι εσυ ρε πωωωωωωωωω....σε φοβηθηκε το ματι μου....ναι και να κανω δουλειες....και να με βάζεις να κοιμάμαι με τις γατες....

:lol::lol::lol:.

Το ξέρω ρε αγαπούλα, αλλά δε θέλω να σε ρίξω στα σκληρά γιατί αν τα χαλάσεις θα αρχίσεις μετα τα 12ωρα για να τα μαζέψεις και θα με φουντώσεις....;););) Είπαμε όλα γίνονται για να σε συναντήσω εγκυούλα....

φούντωσε...φούντωσε....:lol::lol:....πόσο είναι τα εισιτήρια τώρα;

ουτως η αλλως εχω για να μεινω....τα εξοδα είναι για τα αλλα

τι εισαι εσυ ρε πωωωωωωωωω....σε φοβηθηκε το ματι μου....ναι και να κανω δουλειες....και να με βάζεις να κοιμάμαι με τις γατες....

:lol::lol::lol:.

Σιγα μη σε βαζω ν ακοιμασαι με τις γατες.Οι γατες μου κοιμουνται βασιλικα!Εχουν δικο τους κρεβατι και δωματιο.Εσενα σε κανενα καναπε σε βλλεπω μη πω στο χαλακι της κουζινας:lol::lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Σιγα μη σε βαζω ν ακοιμασαι με τις γατες.Οι γατες μου κοιμουνται βασιλικα!Εχουν δικο τους κρεβατι και δωματιο.Εσενα σε κανενα καναπε σε βλλεπω μη πω στο χαλακι της κουζινας:lol::lol::lol::lol:

αμα δεν εχει τριχες δεν με πειραζει...δεν κοιμαμαι και πολυ αλωστε...:tongue::lol:

αμα δεν εχει τριχες δεν με πειραζει...δεν κοιμαμαι και πολυ αλωστε...:tongue::lol:

Θα το πλυνω σχολαστικα πριν ερθεις.Αλλωστε ενα πλυσιματακι το θελει:lol::lol::lol:Εκτος κι αν το πλυνεις εσυ οταν ερθεις χαχαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...