Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ALTER EGO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO που είσαι βρε μωρό μου τι κάνεις ? το ταλιμπανάκι μας? 8/10 πας για υστερό ? καλή επιτυχία αγαπούλα μου.

Ναι μωρέ στα δεξιά μελανιάζω ... στα αριστερά είμαι οκ. Άσε η άχρηστη ... πάλι έχασε το δρόμο ... σε ευχαριστώ, μακάρι να μας ακούσει ο Θεούλης αυτήν τη φορά ...

Ευχαριστώ αγαπούλα μου, θα τον βρεί το δρόμο και θα μας ακούσει και ο Θεούλης και θα έρθουν και τα μωράκια μας...

Κατά τα άλλα, σήμερα ψύχρανε λίγο ο καιρός αν και η θάλασσα ακόμα καλή είναι, ανυπομονώ να ανέβω και να ξεφύγω και λίγο...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ αγαπούλα μου, θα τον βρεί το δρόμο και θα μας ακούσει και ο Θεούλης και θα έρθουν και τα μωράκια μας...

Κατά τα άλλα, σήμερα ψύχρανε λίγο ο καιρός αν και η θάλασσα ακόμα καλή είναι, ανυπομονώ να ανέβω και να ξεφύγω και λίγο...

Ρικα πατε ακομα για μπανιο;Εμενα πλεον δε μου κανει αισθηση.Ηθελα να κανω και τη καλλιεργεια κιολας βεβαιως βεβαιως...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Αναστασία μου πολύ καλή επιτυχία για αύριο!!!!Εγώ πιστεύω θα έχουμε υπέροχα νέα!!!!Και το σπέρμα σας σούπερ!!!!Το πρωί θα λείπω γιατί έχω δουλειές,αλλά θα προσπαθήσω να μπω πριν πάω σχολείο για να δω τα νέα σου!!!!

Υπέροχος ο αγόραρος της Λαμπρινούλας ε???Δεν είχα καμία αμφιβολία!!!Και η μικρή της κούκλα είναι,όπως και η μαμά άλλωστε!!!

Μορφάκι ο γιατρός θα σου πει για τα σικλακούρ.Εμένα μου είχε δώσει πάντως.

Ροζαλίντα πέρασες ωραία στο σινεμά ε???

Ναντιάκι μου τι κάνεις αγαπούλα μου???? Εχω να σε πετύχω πολύ καιρό...

Γειά σου Ρικάκι μου!!!!Έρχεσαι βλέπω!!!Πρέπει οπωσδήποτε να κανονίσουμε για καφέ.Τετάρτη και Πέμπτη σχολάω λίγο νωρίτερα στις 9 δηλαδή,οπότε αν σε βολεύει μετά μια χαρά θα ήταν.Που θα μένεις???

Moufa mou eipan einai to epomenos kati tetoio...Den paw se allo thriller gia fetow.Moy ftanei auto hahahah.Etsi avola exw na niwsw apo tote pou eida ton antihristo(an ki eekeino den edeihne kai tpt to poly tromahtiko...)

α κατάλαβα ποιο λες ... για αυτό και εγώ έτσι άκουσα...

θα το δω λοιπόν αυτό που είδες ... μπας και τρομάξει και η άχρηστη και έρθει απο τον φόβο της ....

ζέταααααααααααααα.....που είσαι;που είσαι να με κάνεις παρέα στις αυπνίες μουυυυυυυυ;

μετά τα ξενύχτια του γάμου ... κοιμάμαι ... ρίχνω κάτι ύπνους ...

καλά είσαι ?

Καλησπέρα κορίτσια τι μου κάνετε???

γεια σου Ναντιάκι, όλα καλά ?

ναι μωρό μου, θα έρθει σίγουρα ...

και εδώ μια ψυχραιμία την έχουμε ... μπουφανάκι πλέον ...

κοριτσάκια σας καληνυχτώ ... με καλεί η κολόνα μου .... φιλάκια

url]

Βέβαια βράδυ και καφέ δεν πολυταιριάζει,αλλά να σε δω και τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία.Επίσης αν θες μπορούμε και κάποιο πρωί,αλλά νωρίς γιατί στις 12 θα πρέπει να είμαι σπίτι να ετοιμαστώ για δουλειά.Βέβαια αυτό με το πρωί στο λέω με κάποια επιφύλαξη γιατί τρέχω σε διάφορες δουλειές τα πρωινά και δεν ξέρω τι μπορεί να προκύψει.Λογικά θα τελειώνω με τις δουλειές αυτές αύριο,αλλά επειδή η γραφειοκρατία είναι μεγάλη δεν παίρνω και όρκο!!!

Διαφημίσεις

Ροζαλίντα πέρασες ωραία στο σινεμά ε???

Ναιι!:D:D Μου λεει η μανα μου χθες.Τι θες και πας σε τετοια ταινια;Στο μεταξυ η μανα μου ολο τετοια εβλεπε παλιοτερα:lol::lol::lol:

Της λεω θελω να παω να τρομαξω λιγακι.Το ειχα αναγκη ρε παιδια δε ξερω γτ.Γουσταρα πολυ.Τωρα παρατσιτωθηκα ομως:lol::lol::lol: θα μου περασει:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Ρικα πατε ακομα για μπανιο;Εμενα πλεον δε μου κανει αισθηση.Ηθελα να κανω και τη καλλιεργεια κιολας βεβαιως βεβαιως...

Το μικρό δεν τον πάω ακόμα γιατί τώρα κρυώνεις άμα βγεις από τη θάλασσα, μέσα είναι πολύ ωραία...Αμα βγεις δαγκώνει λίγο...

cOiVp2.png

α κατάλαβα ποιο λες ... για αυτό και εγώ έτσι άκουσα...

θα το δω λοιπόν αυτό που είδες ... μπας και τρομάξει και η άχρηστη και έρθει απο τον φόβο της ....

κοριτσάκια σας καληνυχτώ ... με καλεί η κολόνα μου .... φιλάκια

χαχαχαχ θα ερθει σιγουρα:lol::lol::lol::lol:Ειδικα στη φαση του εξορκισμου δε μπορουσα να ηρεμισω με τιποτα.Τι ο δαιμονας ουρλιαζε, τι πουλια πεταγοντουσαν απο το πουθενα.Σκετη τσιτα μιλαμε:cool:

Καληνυχτα!!!!!!!!

3231580x15ta1yz3w.gif

Ζεττάκι μου καλά είμαι.Εσένα σε ταλαιπωρεί η περίοδος και οι ενέσεις ε???Υπομονή κοριτσάρα μου.Τι να κάνουμε.Θα έρθουν όμως τα καλά νέα και τότε θα ξεχάσεις τα πάντα!!!!

Καληνύχτα κούκλα μου!!!!

Το μικρό δεν τον πάω ακόμα γιατί τώρα κρυώνεις άμα βγεις από τη θάλασσα, μέσα είναι πολύ ωραία...Αμα βγεις δαγκώνει λίγο...

πωω πωω ναι.Οπως οταν πηγαιναμε το καλοκαιρι και ειχε κακο καιρο και ετρεμα εξω οταν εβγαινα μπρρρρρ

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...