Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

Είχα πάει για υπέρηχο νομίζω στις 6 εβδομάδες κ μου μιλήσαμε μόνο για σάκο κ ότι είναι όπως πρέπει στο μέγεθος κ πολύ καλή τοποθέτηση στη μητρα, τίποτα άλλο, ούτε για εμβρυικα στοιχεια, ούτε για λεκιθικο, τίποτα απολύτως, ούτε καν ότι έχω διδυμα! Όταν ρώτησα μου ειπανε είναι νωρίς να φανεί κάτι, θα έρθεις ξανά σε 2 βδομάδες.

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου, όλα καλά θα πάνε!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλά περάσατε σήμερα έτσι...

Δεν σε ρώτησα για την επιτροπη το ξέχασα..είμαι απαράδεκτη...

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

Αναστασάκι θα το κρατήσουμε το 0??????

Πολύ μας πιέζουνε....Αλλά το πέναλτι δεν περνάει....:P:p:p:p:p

cOiVp2.png

Καλά περάσατε σήμερα έτσι...

Δεν σε ρώτησα για την επιτροπη το ξέχασα..είμαι απαράδεκτη...

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

Nai perasameeee teleiaaaa !!!

Siga vre agpoula. Ta dika sou einai pio simantika simera. Emena den ipirxe periptosi na min me perasoun. Htan tipiko to thema.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Hellloooooooo Rikaki !!!

Ti kaneis?

Γεια σου Dadaki μου...

Τελειώνεις και τα τυπικά αγαπούλα και θα αφοσιωθείς τώρα στην προσπάθεια σου δυνατή και αισιόδοξη....Να ηρεμήσεις και με τα θέματα της δουλειάς...Αντε και σε λίγες μέρες θα τα πούμε από κοντά...Ανυπομονώωωωωω....

cOiVp2.png

Γεια σου Dadaki μου...

Τελειώνεις και τα τυπικά αγαπούλα και θα αφοσιωθείς τώρα στην προσπάθεια σου δυνατή και αισιόδοξη....Να ηρεμήσεις και με τα θέματα της δουλειάς...Αντε και σε λίγες μέρες θα τα πούμε από κοντά...Ανυπομονώωωωωω....

Perimeno pos k pos na mas apolisoun na kanw tin prospathia mou iremi.

Kai egw anipomonoooo. Ante 5 meroules minane, Tha fereis k to talimpanaki mas?

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Hellllllo k se sena ??

Egw poli kala. Esu pos pas ? Aleka ?

μπράβο Νταντάκι ... καλά λέω και εγώ ... μπα ακόμα τπτ ... επίτηδες μου το κάνει πάλι και έχω ντουμπανιάσει ... εσύ πρήστηκες καθόλου ? πως τα πας με τις αρβεκαπ ?

με την δουλειά τι γίνεται ?

url]

μπράβο Νταντάκι ... καλά λέω και εγώ ... μπα ακόμα τπτ ... επίτηδες μου το κάνει πάλι και έχω ντουμπανιάσει ... εσύ πρήστηκες καθόλου ? πως τα πας με τις αρβεκαπ ?

με την δουλειά τι γίνεται ?

Eimai ligo prismenh k egw ala panta prin ti periodo etsi eimai. Egw pira antisiliptika k kserw oti tha mou erthei just. Mia xara oi arvekap, den kanw melanies katholou. Tis kanw me 90 mires k ola ok.

Den douleva oute extes, oute simera. Avrio tha paw k tha dw ti ginete.

Yv7Sp2.png

Eimai ligo prismenh k egw ala panta prin ti periodo etsi eimai. Egw pira antisiliptika k kserw oti tha mou erthei just. Mia xara oi arvekap, den kanw melanies katholou. Tis kanw me 90 mires k ola ok.

Den douleva oute extes, oute simera. Avrio tha paw k tha dw ti ginete.

και εγώ πρήζομαι απο πιο πριν αλλά τωρα είμαι αερόστατο ...

με τα αντισυλληπτικά είναι ολα οκ, μια χαρά ρυθμισμένα εγώ είχα πάρει σε κύκλο της σπερματεγχ ... και μου είχε έρθει just.

Εγώ γτ μελανιάζω ??? ειμαι και "παλιά" με τις αρβεκαπ τρομάρα μου ... :tongue:

Δεν σου είπαν τπτ ??? Γτ σου είπαν δλδ να μην πας εσύ ? καμιά δικαιολογία δεν σου είπαν ?

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...