Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

συγνωμη αλλα σε τι ιατρο θα πας??Σορυ που ρωταω αλλα δε θυμαμαι...

ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΣΕΡΡΑΙΑ,ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ

Τσολακιδης δημητρης Δημ.Γουναρη 8 2310262286 zettaκι που ρωτησες το τηλεφωνο.Δεν ασχολειαι με εξωσωματικη η υπογονιμοτητα μονο για ενδομητριωση κυστεις,κλπ.Φιλακια κοριτσακι!!

evmorfia τωρα που το ειπες το θημυθηκα!!το leutaκι ειναι η ψυχη της παρεας!!!!Φιλια!

ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΣΕΡΡΑΙΑ,ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Οσο με πληγώνεις τοσο με πορώνεις! :tongue:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κοριτσάρα μου! Σε μένα θα τα πεις τα νέα! Είπαμε εμεις ειναι σα να γνωριζόμασταν ήδη χρονια..οτι θες ειμαι εδω! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

συγνωμη αλλα σε τι ιατρο θα πας??Σορυ που ρωταω αλλα δε θυμαμαι...

Αμάν βρε χαρά και συ δε θυμάσαι...:P μετα θα κατηγορει εμένα το λιονταρακι! :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

!το leutaκι ειναι η ψυχη της παρεας!!!!Φιλια!

Λυπημένη ψυχή όμως με αυτα που γίνονται :(:(:(...τα κοριτσια μου στα μαχαιρια....μονο επειδη μπηκατε τα 2 βορειακια μου επανήλθα....ημουν ετοιμη να τον κλεισω τον ΗΥ

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Οχι για πες ψεματα λεω;ε; για πες;

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Μόρφω επειδη αν μεναμε κοντα θα μασταν στανταρ φιλες κολλητές μας φανταζεσαι να χαχανιζουμε συνεχώς συχρονισμένα όπως σήμερα??? χιχιιχιχχαχαχχαχαχχοχοχχο :tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Leuta, Zetta και Ευμορφία, ζουζούνες μου, δεν ασχολήθηκε καμιά μας σήμερα με την συνάντηση σας και είναι τόσο άδικο αυτό...Ελπίζω μωρά μου να περάσατε καλά και από Δευτέρα να μας πείτε τα ευχάριστα τιτιβίσματα της συνάντησης σας.

Εγώ μίλησα με την Ανίτα, ελπίζω να το προσπεράσουμε γιατί χαλάει το παρεάκι και είναι κρίμα.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Μόρφω επειδη αν μεναμε κοντα θα μασταν στανταρ φιλες κολλητές μας φανταζεσαι να χαχανιζουμε συνεχώς συχρονισμένα όπως σήμερα??? χιχιιχιχχαχαχχαχαχχοχοχχο :tongue::tongue::tongue:

Τι ωραια που θα ηταν?οι αντρες μας θα μας ειχαν διωξει ομως δεν θα μας αντεχαν

Leuta, Zetta και Ευμορφία, ζουζούνες μου, δεν ασχολήθηκε καμιά μας σήμερα με την συνάντηση σας και είναι τόσο άδικο αυτό...Ελπίζω μωρά μου να περάσατε καλά και από Δευτέρα να μας πείτε τα ευχάριστα τιτιβίσματα της συνάντησης σας.

Εγώ μίλησα με την Ανίτα, ελπίζω να το προσπεράσουμε γιατί χαλάει το παρεάκι και είναι κρίμα.

Ναι ρε ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου, μακάρι να λυθεί η χαζοπαρεξήγηση... Θα είναι μεγάλο κρίμα. Είπα και στην Ανίτα ότι λέγαμε πως οι άντρες κάνουν σαν μωρα. Αλλά και εμείς δε πάμε πίσω...Τόσες τρελές μαζεμένες, γίνονται και αυτά. Αλλά η μαγκιά θα είναι να τα ξεπερναμε.

cOiVp2.png

Τι ωραια που θα ηταν?οι αντρες μας θα μας ειχαν διωξει ομως δεν θα μας αντεχαν

ΟΝΤΩΣ!!!! :tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Περάσατε τέλεια κοριτσάρες μου ε????

Είμαι σίγουρη ότι θα ήταν σαν να γνωριζόσαστε χρόνια...

Ναι Ρίκα μου περάσαμε τελεια! Γελούσαμε όλη την ώρα! Πολύ καλά κορίτσια όλες! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...