Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου μολις μιλησα και με τον γιατρο της εξωσωματικης. Συνεννοηθηκαμε καποιες λεπτομερειες.. και ξεκιναμε μολις αδιαθετησω (καπου στις 25 του μηνα)!! Αυτο ηταν λοιπον.. μπαινω στον χορό κι εγω ξανα.. σα να μην περασε μια μερα. Ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι παλι θετικο.. οπως κ την πρωτη φορα. Ευχομαι για ολες το καλυτερο.. απο καρδιας!❤ Και το αγχος ξεκινά...!😂

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Ξερω πως ανησυχείς αλλα θα είναι όλα καλά και θα το δεις..Δεν μπορώ να σου πω ψέματα πως δε θα είχες συμπτώματα αν κάνει "στραβωνε " αλλά δε θα γίνει τίποτα τέτοιο...θα δεις πως θα την ακούσετε τη καρδούλα και θα ηρεμήσει και η δικιά σου...😁

Μην σε ανησυχεί που δεν ειδατε λεκιθικο με τον υπέρηχο από την κοιλιά...είναι πιο δύσκολο να το πιάσει...αν είχατε κάνει κολπικό ίσως είχατε καλύτερη εικόνα...

Θετικές σκέψεις και θα έρθουν μόνο θετικά πράγματα!!!❣️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τστστστστσ....από που είσαι εσύ μωρό μου????

Α ρε πρωτευουσιάνες.....

Μουτρωμένη....

ναι καλα, σιγα μωρε ... κατα καιρους του λεω του αντρα μου κατι λεξεις σερραικες και με κοιταει απορημενος:o

Μα πόσο το συμπαθώ αυτό το παιδί! !

Αλήθεια λέει...δεν έχεις πάρει...

Και ο άντρας της Λαμπρινής είναι εξαιρετικό παιδί!

Καμαρώνει για το γιο!!

Οχι που δεν θα καμάρωνε....χεχεχεχε

ναι καλα, σιγα μωρε ... κατα καιρους του λεω του αντρα μου κατι λεξεις σερραικες και με κοιταει απορημενος:o

Πες μας και εμάς καμία...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Αλήθεια λέει...δεν έχεις πάρει...

Οχι που δεν θα καμάρωνε....χεχεχεχε

Πες μας και εμάς καμία...

μαμαλιγκα.....

ο αντρας μου βεβαια λεει οτι ειναι βουλγαρικη για να με δουλεψει... :lol:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...