Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μου το είπε μωρό μου...

Μακάρι να κάνει και σε μένα το θαυμα...

Κοριτσάρα μου τί τέλεια νεα!!!3??????? αντε σε βλεπω στην χειροτερη των περιπτώσεων με δίδυμα!!!:P:p:p:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Διαφημίσεις

Αναστασια δεν ξέρω αν στο είπε η Λαμπρινή, μαζί της σήμερα γενναγε μια του γλυκούλη, που έκανε δίδυμα με την πρώτη!

Τυχαίο?

Αποκλείεται όμως. ...;)

τί κανεις μπεμπα???

Διαφημίσεις

Κοριτσάρα μου τί τέλεια νεα!!!3??????? αντε σε βλεπω στην χειροτερη των περιπτώσεων με δίδυμα!!!:P:p:p:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Είστε όλες πολύ γλυκιές....δεν έχω λόγια...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΖΕΤΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ??? ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕ?? ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝ. ΣΤΟ FB... ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ????

ΖΕΤΤΑ?????????????

Μίλησα εγώ μαζί της καλά είναι τρέχει με κάτι δουλίτσες...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...