Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια τα νέα μου τα μάθατε....σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρων και για τις θετικές σκέψεις....

Αυριο θα μάθω πως τα πήγαν τα αυγουλάκια μου...ελπίζω καλά....στα θετικά της όλης υπόθεσης το σπέρμα το οποίο έκανε και για απλή ivf...25 εκ. ανα ml και με πολύ καλή κινητικότητα...όπως και το ενδομήτριο...

Μακάρι να προχωρήσουν και να μπουν στην κοιλίτσα μου...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Κ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ Κ ΓΛΥΚΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ;):D

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια τα νέα μου τα μάθατε....σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρων και για τις θετικές σκέψεις....

Αυριο θα μάθω πως τα πήγαν τα αυγουλάκια μου...ελπίζω καλά....στα θετικά της όλης υπόθεσης το σπέρμα το οποίο έκανε και για απλή ivf...25 εκ. ανα ml και με πολύ καλή κινητικότητα...όπως και το ενδομήτριο...

Θα προχωρήσουν αγαπούλα και θα φωλιάσουν στην κοιλίτσα σου...Που θα βρουν άλλωστε καλύτερα από την αγκαλιά της μανούλας τους....;););)

cOiVp2.png

ΕΚΑΝΑ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΞΑΝΑΕΧΩ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΕΥΓΩ ΑΘΗΝΑ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ? ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΕΣΥ Κ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟ?

Και εγώ εκεί αλλά όχι για προσπάθεια άμεσα...Τώρα θα κάνω υστεροσκόπηση και αργότερα αν δεν μας κάτσει τίποτα θα δούμε πως θα προχωρήσουμε...

cOiVp2.png

τα είπαμε και απο το τηλ.όλα θα πάνε καλά θα δεις....και όταν ερθω να σε δω θα εισαι φουσκιτσα....ντούρος ο ψηλος εεεεεεε;:tongue::tongue:

Θα προχωρήσουν αγαπούλα και θα φωλιάσουν στην κοιλίτσα σου...Που θα βρουν άλλωστε καλύτερα από την αγκαλιά της μανούλας τους....;););)

ρικα σταματα....θα μπίξω τα κλάματα.......

Διαφημίσεις

Και εγώ εκεί αλλά όχι για προσπάθεια άμεσα...Τώρα θα κάνω υστεροσκόπηση και αργότερα αν δεν μας κάτσει τίποτα θα δούμε πως θα προχωρήσουμε...

Ευχαριστώ πολύ κοριτσια μου...

Ρίκα την έχεις κανονίσει την υστεροσκόπηση????????

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΡΚΟΣ, ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Διαφημίσεις

ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΡΚΟΣ, ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Εγω αν κατάλαβα καλά θα μου την κάνει ο Πάντος...Αλλά δεν παίρνω και όρκο, θα τηλ τη Δευτέρα για να επιβεβαιώσω μην το έχουν ξεχάσει και θα ρωτήσω...

cOiVp2.png

Εγω αν κατάλαβα καλά θα μου την κάνει ο Πάντος...Αλλά δεν παίρνω και όρκο, θα τηλ τη Δευτέρα για να επιβεβαιώσω μην το έχουν ξεχάσει και θα ρωτήσω...

ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ?

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...