Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κοριτσάρες μου τι κάνετε????? Μου λείψατε αλλά όποτε έμπαινά ή δεν ήταν καμία ή διάβαζα κάτι δυσάρεστο και ξενέρωνα....

Ανιτάκι ήταν δύσκολο αυτό που έτυχε αλλά καλύτερα από το να έχανες το μωράκι...Και εγώ πιστεύω ότι στην επόμενη προσπάθεια καλό είναι να έχετε μαζέψει αρκετά για να μπορέσετε να πετύχετε και κάποια καλά για να κάνετε εμφύτευση...Φυσικούς λοιπόν μέχρι τη διέγερση για να μη χάνεται χρόνο και όλά θα πάνε καλα....

Αναστασάκι μου είχα σκοπό να σε πάρω μόλις πάω γραφείο για να σου πω καλή επιτυχία αλλά με πλάκωσαν στα τηλέφωνα και δεν τα κατάφερα...:(:(:(Διάβασα ότι μαζέψατε 3 πολύ καλά και με σούπερ σπέρμα θα είναι τούρμπο τα εμβρυάκια για τα διδυμάκια σου....:D:D:D:D:D:D Να είναι σούπερ τα νεά σου αύριο αγαπούλα...

Λαμπρινούλα σου έστειλα και sms αλλά στα λέω και από εδώ....Να μας ζήσει ο αγόραρος, γερός και καλότυχος να είναι πάντα και εσύ ευτυχισμένη με τον αντρούλη σου και τα 2 θαυματάκια σας... Φιλάκια...

Πηνελοπάκι μου περαστικά σας...Ευχομαι να είστε καλύτερα οικογενειακώς και όλα να πάνε καλά και τσουπ έφτασαν και οι 34 βδομάδες....Λιτοδίαιτος ο μικρός σου εεεε??? Εμένα το αντίθετο, 22 μηνών και 15 κιλά το θηρίο...Ευτυχώς έχει μπόι και δεν φαίνεται χοντρός, απλά δεμένος....

Ειρηνάκι μου έτσι να ακούω για καινούργια πλάνα και εσένα όσο μπορείς αισιόδοξη και δυνατή...Είσαι μεγάλη δύναμη....

Alter ego μου πως πάνε τα τρυπήματα??? Ακόμα αναγούλες και ζαλάδες???

Σε όλα τα κοριτσάκια μου πολλά πολλά φιλάκια....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σου Αρτεμάκι μου!!!Χαίρομαι πολύ που ακούω νέα σου!!!!Ελπίζω όλα να πάνε καλά με το αγόρι σου το απόγευμα στο γιατρό.Πάντως να ξέρεις και σε μένα είχε συμβεί αυτό όταν ήμουν 5-6 μηνών περίπου και με πήγαινε η μάνα μου στο γιατρό.Όπως βλέπεις δεν ήταν τίποτα.Έτσι θα είναι και στο αντράκι σου!!!!Όταν μπορέσεις μας λες τι σας είπε ο γιατρός!!!!

Μακάρι να ειναι κάτι περαστικό και σύντομα να ειναι καλά.

Εσύ καλή μου πως τα πας?

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Οπότε θέλεις! Και στο Φβ αν θες.

Ναι 36 βδ. Ήταν ο ένας 1930 κ ο άλλος 2220 κ έπεσαν στο 1830 κ 2180. Έβαζαν καλό βαρος περίπου 300 τη βδ τωρα δεν ξέρω τι έγινε. Δοκίμασα ακόμα και φόρμουλα κ τα ίδια κάνει. Θαρωτησω για ουρολοιμωξη σήμερα που θα πάω. Μικρουλης ειναι και σένα. Πιστεύω και μένα έτσι μικροκαμωμενοι θάναι.... Αλλα δε γίνεται να χάνει βαρος.

Χριστινάκι μου τι καλά που εμφανίστηκες πάλι...Καλυτέρεψαν τα πράγματα με τα extreme boys και δίνουν και λίγη ώρα στη μανούλα εεε??? Μην ανησυχείς καρδιά μου για το βάρος, θα πάτε στο γιατρούλη και θα τα βρει όλα, και θα αρχίσουν πάλι να παίρνουν και τα 2 βάρος...Να τους δώσεις πολλά φιλάκια.....Και σε εσένα βέβαια....

cOiVp2.png

αν ειναι κατά τη διάρκεια του ταίσματος παίζει να είναι και κατι με τα αυτιά. Δοκιμασε να του κλείσεις τα αυτιά, σαν να προκειται να τον βουτηξεις στο νερό...δες αν διαμαρτύρεται...τα αυτιά ειναι πολύ συχνό φαινομενο στα βρεφη και επηρεάζει το φαγητο γιατι πρέπει να ρουφανε οπότε το συστημα συνδεεται και πονανε...

Λες? δεν το ξανακούσει. Θα ρωτήσω το γιατρό και γιαυτο. Και θα το δοκιμάσω αυτό.

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Και έχω και μία απορία!!!!!!!!!

Διάβαζα αυτά που έχασα την προηγούμενη βδομάδα και το σημερινό μήνυμα της Δημητρούλας μας....

ΕΓΩ γιατί δεν πληρώνω την κατάψυξη??????????????????

Είναι διαφορετικά από κέντρο σε κέντρο??? Αν ξέρει κάποια ας μου πει, όχι ότι θέλω να πληρώσω:wink::wink::wink:, αλλά να μου λυθεί η απορία....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

ANASTASIA μου ειναι ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ! Εκανες ομορφια μου τα 3 που ηθελε ο γιατρουλης σου! Αρα σε βλεπω φουσκιτσα αυτα τα Χριστουγεννα!!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διάβαζα αυτά που έχασα την προηγούμενη βδομάδα και το σημερινό μήνυμα της Δημητρούλας μας....

Είναι διαφορετικά από κέντρο σε κέντρο??? Αν ξέρει κάποια ας μου πει, όχι ότι θέλω να πληρώσω:wink::wink::wink:, αλλά να μου λυθεί η απορία....

Ρίκα μου Ρικάκι μου!!

Φεύγω, πάω στη Λαμπρινούλα μας τώρα οπότε δεν έχω πολύ χρόνο.

Δε τους παίρνεις ενα τηλέφωνο ρε αγάπη?

Ο Τσαμπας απ ότι ξέρω. .. τελείωσε.

Για δες το.

Μάκια, σε φιλώ.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ρίκα μου Ρικάκι μου!!

Φεύγω, πάω στη Λαμπρινούλα μας τώρα οπότε δεν έχω πολύ χρόνο.

Δε τους παίρνεις ενα τηλέφωνο ρε αγάπη?

Ο Τσαμπας απ ότι ξέρω. .. τελείωσε.

Για δες το.

Μάκια, σε φιλώ.

Αντε αγαπούλα, καλό δρόμο και να δώσεις πολλά φιλιά στη Λαμπρινούλα μας...Να τους πάρω τηλέφωνο και ρωτήσω γιατί δεν πληρώνω???? Μπα δε νομίζω να με συμφέρει...Πάντως και έναμισυ χρόνο μετά που πήγα να βάλω τα κατεψυγμένα πάλι δεν μου είπανε τίποτα...Και τώρα έχει μείνει ένα μέσα...Σκέφτομαι μήπως παίζει ρόλο που ζήτησαμε μετά την 5ετία να δοθουν σε άλλα ζευγάρια...Λέω εγώ...Αλλίως δε λέω τίποτα...;);););)

cOiVp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΡΙΚΑ, ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?

ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΕΙΣΑΙ? ΟΥΤΕ Κ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΑΨΥΞΗ.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΡΙΚΑ, ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?

ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΕΙΣΑΙ? ΟΥΤΕ Κ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΑΨΥΞΗ.

Γεια σου Λινάκι μου...Πως πάνε οι ενεσούλες??? Ναι εκεί είμαι, οπότε λογικά είναι πολιτική δική τους...

cOiVp2.png

Γεια σου Λινάκι μου...Πως πάνε οι ενεσούλες??? Ναι εκεί είμαι, οπότε λογικά είναι πολιτική δική τους...

ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ

ΠΕΡΝΩ ΜΟΝΟ ΣΙΚΛΑΚΟΥΡ ΧΑΠΑΚΙΑ.

ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ.

ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΕΝΕΣΟΥΛΕΣ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ

ΠΕΡΝΩ ΜΟΝΟ ΣΙΚΛΑΚΟΥΡ ΧΑΠΑΚΙΑ.

ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ.

Ενεσούλες είπα εεεε??? Υπέρηχους ήθελα να ρωτήσω αν έκανες....Εχω μπερδέψει τις διαδικασίες για την κάθεμια...Πάντως θα συμπέσουμε στην Αθήνα αν δεν εχεις κάνει ήδη ΕΤ...Εγω ανεβαίνω 8/10....

cOiVp2.png

Καλησπέρα κορίτσια τα νέα μου τα μάθατε....σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρων και για τις θετικές σκέψεις....

Αυριο θα μάθω πως τα πήγαν τα αυγουλάκια μου...ελπίζω καλά....στα θετικά της όλης υπόθεσης το σπέρμα το οποίο έκανε και για απλή ivf...25 εκ. ανα ml και με πολύ καλή κινητικότητα...όπως και το ενδομήτριο...

Μακάρι να προχωρήσουν και να μπουν στην κοιλίτσα μου...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ενεσούλες είπα εεεε??? Υπέρηχους ήθελα να ρωτήσω αν έκανες....Εχω μπερδέψει τις διαδικασίες για την κάθεμια...Πάντως θα συμπέσουμε στην Αθήνα αν δεν εχεις κάνει ήδη ΕΤ...Εγω ανεβαίνω 8/10....

ΕΚΑΝΑ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΞΑΝΑΕΧΩ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΕΥΓΩ ΑΘΗΝΑ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ? ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΕΣΥ Κ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...