Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Χριστινάκι μου... πόσο καιρό έχουμε να ανταμώσουμε. ..

Γιατί να χάνει βάρος ο μικρός?

Νομίζω έχω ακούσει ότι όταν γεννιούνται, χάνουν λίγο βάρος και μετά το παίρνουν ξανά.

Μήπως είναι αυτό?

Να μπεις να μας πεις ε?

Πόσο βάρος έχει χάσει?

Δεν ειναι αυτό... Τωρα ειναι ήδη 3 μηνών. Δεν τρώει καλά δείχνει να πονάει και διαμαρτύρεται και κλαίει σπαρακτικά κατα το τάισμα... Κατα τα αλλα ειναι χαμογελαστός με κοιτάει στα ματιά μου λέει αγου κ λιώνω! Θα το δεις και συ! Ειναι λατρείες τα μωρα!σε σκλαβωνουν με το χαμόγελο τους!

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Αναστασία μπράβο!αντε μακάρι να χεις 3 στα 3. Καλή τύχη!

Νταντάκι όλα θα πανε καλά κοριτσάκι να σκέφτεσαι θετικά!

Μορφακι μου, καλά είμαι ανησυχώ γιατί το ένα μωρο σταμάτησε να τρώει όπως πριν και χάνει βαρος....:confused: δεν ξέρω τι γίνεται θα πάμε γιατρό σήμερα...

Να δώσετε φιλία στη λαμπρινη και απο μένα όταν πάτε!

Δήμητρα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα... Και γω έτσι εννοιωθα για τα έμβρυα μου, γιαυτο απο την αρχή ευχόμουν να μη κάνω παρά πολλά. Και είχα σκοπό αν είχε πετύχει η 1η προσπάθεια να έβαζαν τα αλλα 2 πιο μετα.... Δεν το βλέπουν όλοι έτσι όμως. Ελπίζω να βρείτε μια λύση, αλλα τωρα συγκεντρωθου στο μωρακι που έχεις στη κοιλιά σου.

Χ

Γειά σου Αρτεμάκι μου!!!Χαίρομαι πολύ που ακούω νέα σου!!!!Ελπίζω όλα να πάνε καλά με το αγόρι σου το απόγευμα στο γιατρό.Πάντως να ξέρεις και σε μένα είχε συμβεί αυτό όταν ήμουν 5-6 μηνών περίπου και με πήγαινε η μάνα μου στο γιατρό.Όπως βλέπεις δεν ήταν τίποτα.Έτσι θα είναι και στο αντράκι σου!!!!Όταν μπορέσεις μας λες τι σας είπε ο γιατρός!!!!

Δημητρα είναι μεγάλο θέμα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω, ούτε τι θέση κρατάω ξέρω καλά καλά. Απλώς μετά από ένα τοκετό η φυσιολογική συλληψη γίνεται ακόμα ευκολότερη και μπορεί πράγματι να σας κάτσει και σχετικά γρήγορα.

Ο άντρας μου εμένα δεν θέλει να τα πετάξουμε ή να τα δωρίσουμε στην ερευνα. Μάλλον θέλει να τους δώσουμε μια ευκαιρία αλλ ά το θέμα είναι ότι εγώ πλεον ειμαι 35, σχεδόν 36 όταν θα εχω τα μωράκια μου στο σπίτι και μέχρι να ξεπεταχτούν (και ο μεγάλος μαζι) θελω να περασουν 3 χρόνια τουλαχιστον. Δεν ξέρω αν στα 40 θα εχω τη δυναμη να περασω απο περιδέσεις τραχηλου, 15θημερες παρακολουθησεις και ενα τεραστιο αγχος...Δεν ξερω...ας ερθουν τα διδυμα με το καλο και βλεπουμε

Ναι μετά τη γέννα η γυναίκα λέει είναι. .. άστα!

Πιάνει αμέσως παιδί.

Δεν ξέρω ούτε κι εγώ.

Ειχα διαβάσει και κάπου στο ίντερνετ ότι πολλα ζευγάρια παρατάνε τα κατεψυγμένα τους στα κέντρα κλπ κλπ και λεω γμτ δε θέλω να γίνω κι εγώ μια απο αυτούς.

Τέλος πάντων.

Θα δούμε.

Πάντως έχουμε τις ίδιες σκέψεις και με ανακουφίζει που δεν είμαι μόνη.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δεν ειναι αυτό... Τωρα ειναι ήδη 3 μηνών. Δεν τρώει καλά δείχνει να πονάει και διαμαρτύρεται και κλαίει σπαρακτικά κατα το τάισμα... Κατα τα αλλα ειναι χαμογελαστός με κοιτάει στα ματιά μου λέει αγου κ λιώνω! Θα το δεις και συ! Ειναι λατρείες τα μωρα!σε σκλαβωνουν με το χαμόγελο τους!

Μήπως έχει κολικούς καλέ?

Δεν είναι τίποτα αυτό.

Μη φοβάσαι.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

αρα λέτε να βάλει και ενα εμβρυάκι κατάψυξη;

Αμέ!!!!!!!!!!!

Γενικά το έχω ξαναπεί ότι φοβάμει τις πολύδυμες κυήσεις.Οπότε μέχρι δίδυμα θέλω να εύχομαι για να μην ταλαιπωρούνται ούτε οι μανούλες ούτε τα εμβρυάκια μας!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σου πηνελοπη μου! Χαίρομαι που όλα πανε καλά! Ειδες! Εφτασες στο τέλος τωρα απόλαυσε το γιατί σύντομα με 3 μωρα θα τρέχεις κ δε θα φτάνεις! Χιχι!

Θα σου φέρουν πολλή χαρά τ δίδυμα! Ότι απορία έχεις να με ρωτάς!

Χ

αχ κοριτσάκι σε ευχαριστώ. Σιγουρα θα εχω απορίες και ερωτήσεις, οπότε αν ευκαιρεις θα σου στέλνω που και που ενα πμ με κατεβατα...!

Εσυ κορίτσι γεννησες μετά τις 36 εβδ. σωστα; Θυμασαι καθόλου βάρη; εμενα μου ειπε απο τωρα η γιατρός ότι δεν τα βλέπει για πολύ πάνω των 2 και δεν περιμένει και περισσότερο λόγω του σωματότυπού μου...

Μην αγχωνεσαι για το γιο, πιθανο να εχει καποια λοιμωξη (συνηθως ουρολοιμωξη εχουν τοσο μικρουλια και χτυπαει κυρίως τα αγόρια) και για αυτό να σου κανει αυτα τα κόλπα. Συμβαινει...Εμένα απο τοσος δα ειναι πολύ μιζερος με το φαγητο και δεν εχει αλλαξει. Απλως είναι μικροκαμωμένος (καλά τι θα ηταν με εμένα που έχει για μάνα....). Φαντασου ειναι 20 μηνων και ζυγιζει 10,5 κιλά...!

kOZcp3.png

Κι εγω έτσι πιστεύω.

Αλλά θέλει " ψήσιμο " σε σιγανή φωτιά και για πολλές ώρες.

Του τη φυτεψα εγώ τις προάλλες τη σκέψη.

Αστον να την επεξεργαστεί και εδώ είμαστε να τα πούμε πάλι. :cool:

Ακριβώς.Τώρα άλλωστε έχετε να ασχοληθείτε με τον Δημητράκι σας και θα έρθει και η ώρα για τα άλλα εμβρυάκια!!!

Αφού είναι ευδιάθετος είναι καλό σημάδι.Θα τον δει και ο γιατρός το απόγευμα και θα σου φύγει η αγωνία!!!!Τι τέλεια εικόνα αυτή που περιέγραψες!!!Λιώνω!!!!:P:p:p

Ναι μετά τη γέννα η γυναίκα λέει είναι. .. άστα!

Πιάνει αμέσως παιδί.

Δεν ξέρω ούτε κι εγώ.

Ειχα διαβάσει και κάπου στο ίντερνετ ότι πολλα ζευγάρια παρατάνε τα κατεψυγμένα τους στα κέντρα κλπ κλπ και λεω γμτ δε θέλω να γίνω κι εγώ μια απο αυτούς.

Τέλος πάντων.

Θα δούμε.

Πάντως έχουμε τις ίδιες σκέψεις και με ανακουφίζει που δεν είμαι μόνη.

οχι εννοείται οτι δεν είση η μόνη που τα σκέφτεσαι αυτα...και μάλιστα σκέψου πως θα ακουγεται όλο αυτό στα αυτιά των κοριτσιών που παλεύουν να κάνουν 2-3 παραπάνω ωάρια...θα δουμε....οταν ερθει η ώρα θα το σκεφτούμε πάλι...σιγουρα ομως δεν ειναι αποφαση της στιγμης...δεν ειναι τσιχλες που φτανουν την ημερομηνια ληξης προς Θεου

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

αν ειναι κατά τη διάρκεια του ταίσματος παίζει να είναι και κατι με τα αυτιά. Δοκιμασε να του κλείσεις τα αυτιά, σαν να προκειται να τον βουτηξεις στο νερό...δες αν διαμαρτύρεται...τα αυτιά ειναι πολύ συχνό φαινομενο στα βρεφη και επηρεάζει το φαγητο γιατι πρέπει να ρουφανε οπότε το συστημα συνδεεται και πονανε...

kOZcp3.png

οχι εννοείται οτι δεν είση η μόνη που τα σκέφτεσαι αυτα...και μάλιστα σκέψου πως θα ακουγεται όλο αυτό στα αυτιά των κοριτσιών που παλεύουν να κάνουν 2-3 παραπάνω ωάρια...θα δουμε....οταν ερθει η ώρα θα το σκεφτούμε πάλι...σιγουρα ομως δεν ειναι αποφαση της στιγμης...δεν ειναι τσιχλες που φτανουν την ημερομηνια ληξης προς Θεου

Έχεις δίκιο.

Ξαναγυριζω τώρα στην Αναστασία και λεω οτι ειμαι σίγουρη ότι θα πάει καλά.

Θυμάμαι της είχε πει ο γιατρός αν μου κάνεις τρια καλά (όπως και έγινε), θα μεινεις έγκυος! ! !

Αχχχχχχ.... μακάρι ρε φούστη.

Θα χορεύω δέκα μέρες έτσι και μείνει.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

αχ κοριτσάκι σε ευχαριστώ. Σιγουρα θα εχω απορίες και ερωτήσεις, οπότε αν ευκαιρεις θα σου στέλνω που και που ενα πμ με κατεβατα...!

Εσυ κορίτσι γεννησες μετά τις 36 εβδ. σωστα; Θυμασαι καθόλου βάρη; εμενα μου ειπε απο τωρα η γιατρός ότι δεν τα βλέπει για πολύ πάνω των 2 και δεν περιμένει και περισσότερο λόγω του σωματότυπού μου...

Μην αγχωνεσαι για το γιο, πιθανο να εχει καποια λοιμωξη (συνηθως ουρολοιμωξη εχουν τοσο μικρουλια και χτυπαει κυρίως τα αγόρια) και για αυτό να σου κανει αυτα τα κόλπα. Συμβαινει...Εμένα απο τοσος δα ειναι πολύ μιζερος με το φαγητο και δεν εχει αλλαξει. Απλως είναι μικροκαμωμένος (καλά τι θα ηταν με εμένα που έχει για μάνα....). Φαντασου ειναι 20 μηνων και ζυγιζει 10,5 κιλά...!

Οπότε θέλεις! Και στο Φβ αν θες.

Ναι 36 βδ. Ήταν ο ένας 1930 κ ο άλλος 2220 κ έπεσαν στο 1830 κ 2180. Έβαζαν καλό βαρος περίπου 300 τη βδ τωρα δεν ξέρω τι έγινε. Δοκίμασα ακόμα και φόρμουλα κ τα ίδια κάνει. Θαρωτησω για ουρολοιμωξη σήμερα που θα πάω. Μικρουλης ειναι και σένα. Πιστεύω και μένα έτσι μικροκαμωμενοι θάναι.... Αλλα δε γίνεται να χάνει βαρος.

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...