Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

κι από μένα πολλά φιλιά και όλες μου τις ευχές. Εγω παλι δεν έρχομαι γιατι πλεον εχω κοψει και τις μετακινησεις με αυτοκινητα...παω μόνο στους γιατρους...! Φοβαμαι μην μου σπασουν τα νερα και ρεζιλευτω

Κι από εσένα θα δώσω!

Εννοείται να μην βγαίνεις εσύ αν δεν παίζει γιατρός.

Τώρα έφτασες κι εσύ στην ουρά του γάιδαρου!

Μετά είμαι εγώ!

Γιειιιιιιιι!!!! :-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Χεχεχεχε! Οχι δεν εννοούσα την Αναστασία, όταν έγραψα το παραπάνω μήνυμα δε με είχε πάρει ακόμα.

Για αλλού πήγαινε. ..

Λοιπόν, με πήραν απο το κέντρο εξωσωματικής!

Μετά από 8 μήνες πρόκοψαν να με πάρουν. . Αλλά και πάλι μη νομίζεις ότι πήραν απο ενδιαφέρον.

Ουσιαστικά πήραν επειδή λήγει το ετήσιο "συμβόλαιο" για την κατάψυξη των εμβρύων

Και πήραν για ανανέωση.

Δε το είπαν απο την αρχή βέβαια.

Μου λέει αρχικά τι κάνετε πως είστε κλπ και μετά λέει πως πήγε η εγκυμοσύνη?

Λεω καλά αυτοί βαράνε μαλ@κία εκεί μέσα (τους είχα παει οτι θα παω για αποξεση).

Ε λεω δεν προχώρησε μπλα μπλα μπλα...

Και λέει να μωρέ έχετε πολλά εμβρυα μήπως να σκεφτείτε αν....

Και τη διακόπτω και λεω είμαι έγκυος στον 6ο μήνα!

Τόϊνγκ αυτή. ..

Τα έχασε. . Χάρηκε πολύ βέβαια και την πιστεύω γιατί αυτή που με πήρε (η εμβρυολογος), ήταν καλή κοπέλα.

Μετά μου είπε για την ανανέωση ή όχι και λεω εγώ δε θέλω να πεταχτούν τα εμβρυα μου, θέλω με το καλό όταν γεννήσω, να περάσει λίγο καιρός και να δω μήπως προχωρήσουμε σε προσπάθεια ..

ΕΓΩ τα ζήτησα αυτά τα έμβρυα από το Θεό. . Δε θέλω να τα πετάξω.

Οπότε θα τους δώσω 200 ευρώ για ενα χρόνο ακόμα κατάψυξη.

Να δω πως θα το πω στον αντρα.

Αυτός δε θέλει. Και όχι για τα 200 ευρώ.

Λέει αφού μπορούμε και μόνοι μας γιατί να κάνουμε εξωσωματική?

Και εγώ λέω δεν είναι έτσι άντρα μου. ΕΜΕΙΣ δημιουργησαμε αυτά τα εμβρυα. Εμείς δώσαμε εντολή στο γιατρό να δημιουργήσει ζωή..

Και θα την πετάξουμε χωρίς καμία ευκαιρία?

Οχι ρε παιδια δε το θέλω αυτό. .

Καλά πρέπει να έπαθε την πλάκα της η κοπέλα!!!!Μα καλά δεν την είχαν ενημερώσει ότι δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη???Δεν είμαστε καλά.

Πάντως πιστεύω ότι έχεις δίκιο.Καλό είναι να τα κρατήσετε και όταν το πάρετε απόφαση να τους δώσετε μια ευκαιρία.Ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή.Μπορεί να θέλεις γρήγορα ξανά μωράκι και να μην κάθεται αμέσως και έτσι να το πάρετε απόφαση.Μπορεί και να καθήσει φυσιολογικά-που είναι άλλωστε και το πιο πιθανό-αφού έχεις συλλάβει 2 φορές φυσιολογικά(άσχετα με την πρώτη εξέλιξη) και τότε θα δείτε τι θα κάνετε με αυτά τα εβρυάκια.

Χεχεχεχε! Οχι δεν εννοούσα την Αναστασία, όταν έγραψα το παραπάνω μήνυμα δε με είχε πάρει ακόμα.

Για αλλού πήγαινε. ..

Λοιπόν, με πήραν απο το κέντρο εξωσωματικής!

Μετά από 8 μήνες πρόκοψαν να με πάρουν. . Αλλά και πάλι μη νομίζεις ότι πήραν απο ενδιαφέρον.

Ουσιαστικά πήραν επειδή λήγει το ετήσιο "συμβόλαιο" για την κατάψυξη των εμβρύων

Και πήραν για ανανέωση.

Δε το είπαν απο την αρχή βέβαια.

Μου λέει αρχικά τι κάνετε πως είστε κλπ και μετά λέει πως πήγε η εγκυμοσύνη?

Λεω καλά αυτοί βαράνε μαλ@κία εκεί μέσα (τους είχα παει οτι θα παω για αποξεση).

Ε λεω δεν προχώρησε μπλα μπλα μπλα...

Και λέει να μωρέ έχετε πολλά εμβρυα μήπως να σκεφτείτε αν....

Και τη διακόπτω και λεω είμαι έγκυος στον 6ο μήνα!

Τόϊνγκ αυτή. ..

Τα έχασε. . Χάρηκε πολύ βέβαια και την πιστεύω γιατί αυτή που με πήρε (η εμβρυολογος), ήταν καλή κοπέλα.

Μετά μου είπε για την ανανέωση ή όχι και λεω εγώ δε θέλω να πεταχτούν τα εμβρυα μου, θέλω με το καλό όταν γεννήσω, να περάσει λίγο καιρός και να δω μήπως προχωρήσουμε σε προσπάθεια ..

ΕΓΩ τα ζήτησα αυτά τα έμβρυα από το Θεό. . Δε θέλω να τα πετάξω.

Οπότε θα τους δώσω 200 ευρώ για ενα χρόνο ακόμα κατάψυξη.

Να δω πως θα το πω στον αντρα.

Αυτός δε θέλει. Και όχι για τα 200 ευρώ.

Λέει αφού μπορούμε και μόνοι μας γιατί να κάνουμε εξωσωματική?

Και εγώ λέω δεν είναι έτσι άντρα μου. ΕΜΕΙΣ δημιουργησαμε αυτά τα εμβρυα. Εμείς δώσαμε εντολή στο γιατρό να δημιουργήσει ζωή..

Και θα την πετάξουμε χωρίς καμία ευκαιρία?

Οχι ρε παιδια δε το θέλω αυτό. .

Ανοιγεις πολύ μεγάλο θέμα...Για να σου πω την αλήθεια με αυτό που λέει ο άντρας σου συμφωνω. Αφου μπορείτε και μονοι σας γιατι να μπειτε στη διαδικασία να πληρωνετε λεφτα και να παιρνεις φάρμακα; Από την άλλη αυτο που λες το καταλαβαίνω ..εχω κι εγω στην κατάψυξη 7 βλαστοκύστες!! Τι θα τις κάνω δεν το εχω σκεφτει. Μαλιστα θυμαμαι οταν με πηρε η εμβρυολογος να με ενημερωσει μετά την ωοληψια και μου είπε οτι γονιμοποιήθηκαν ολα τα ωάρια, σκεφτηκα αυτό που λες, και ελεγα Θέε μου εδωσες τόσο απλόχερα ζωή, βοήθα με να συνεχίσω το έργο σου...! Και να που έγινε. Πραγματικά ετσι όπως το θέτεις με βαζεις πάλι σε σκέψεις...ελεγα αν πανε ολα καλά να πανε για ερευνητικους σκοπους...Τωρα το σκεφτομαι

kOZcp3.png

Καλά πρέπει να έπαθε την πλάκα της η κοπέλα!!!!Μα καλά δεν την είχαν ενημερώσει ότι δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη???Δεν είμαστε καλά.

Πάντως πιστεύω ότι έχεις δίκιο.Καλό είναι να τα κρατήσετε και όταν το πάρετε απόφαση να τους δώσετε μια ευκαιρία.Ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή.Μπορεί να θέλεις γρήγορα ξανά μωράκι και να μην κάθεται αμέσως και έτσι να το πάρετε απόφαση.Μπορεί και να καθήσει φυσιολογικά-που είναι άλλωστε και το πιο πιθανό-αφού έχεις συλλάβει 2 φορές φυσιολογικά(άσχετα με την πρώτη εξέλιξη) και τότε θα δείτε τι θα κάνετε με αυτά τα εβρυάκια.

Θα εχω τύψεις σε όλη μου τη ζωή αν τα πετάξω. . Το σκέφτομαι και βουρκώνουν τα μάτια μου..

Ελπίζω να τον τουμπαρω τον άντρα.

Να σου πω, δε θέλω καν να κάνουμε προσπάθεια μόνοι μας.

Θέλω απευθείας να πάμε σε εκείνα.

Γιατί αν μας κάτσει κι άλλη αυτόματη κυηση, αποκλείεται μετά να θελήσει να τους δώσουμε ευκαιρία.

Ενώ εγώ τα σκέφτομαι κάθε μέρα αυτά τα μωρά. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

κι από μένα πολλά φιλιά και όλες μου τις ευχές. Εγω παλι δεν έρχομαι γιατι πλεον εχω κοψει και τις μετακινησεις με αυτοκινητα...παω μόνο στους γιατρους...! Φοβαμαι μην μου σπασουν τα νερα και ρεζιλευτω

Εσύ φιλενάδα να ξεκουράζεσαι.Θα δεις ότι θα πιάσεις τις 34 εβδομάδες και όλοι θα είναι πολύ ευχαριστημένοι.Και παιδίατροι και γυνακολόγοι!!!

Αναστασία μπράβο!αντε μακάρι να χεις 3 στα 3. Καλή τύχη!

Νταντάκι όλα θα πανε καλά κοριτσάκι να σκέφτεσαι θετικά!

Μορφακι μου, καλά είμαι ανησυχώ γιατί το ένα μωρο σταμάτησε να τρώει όπως πριν και χάνει βαρος....:confused: δεν ξέρω τι γίνεται θα πάμε γιατρό σήμερα...

Να δώσετε φιλία στη λαμπρινη και απο μένα όταν πάτε!

Δήμητρα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα... Και γω έτσι εννοιωθα για τα έμβρυα μου, γιαυτο απο την αρχή ευχόμουν να μη κάνω παρά πολλά. Και είχα σκοπό αν είχε πετύχει η 1η προσπάθεια να έβαζαν τα αλλα 2 πιο μετα.... Δεν το βλέπουν όλοι έτσι όμως. Ελπίζω να βρείτε μια λύση, αλλα τωρα συγκεντρωθου στο μωρακι που έχεις στη κοιλιά σου.

Χ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Ανοιγεις πολύ μεγάλο θέμα...Για να σου πω την αλήθεια με αυτό που λέει ο άντρας σου συμφωνω. Αφου μπορείτε και μονοι σας γιατι να μπειτε στη διαδικασία να πληρωνετε λεφτα και να παιρνεις φάρμακα; Από την άλλη αυτο που λες το καταλαβαίνω ..εχω κι εγω στην κατάψυξη 7 βλαστοκύστες!! Τι θα τις κάνω δεν το εχω σκεφτει. Μαλιστα θυμαμαι οταν με πηρε η εμβρυολογος να με ενημερωσει μετά την ωοληψια και μου είπε οτι γονιμοποιήθηκαν ολα τα ωάρια, σκεφτηκα αυτό που λες, και ελεγα Θέε μου εδωσες τόσο απλόχερα ζωή, βοήθα με να συνεχίσω το έργο σου...! Και να που έγινε. Πραγματικά ετσι όπως το θέτεις με βαζεις πάλι σε σκέψεις...ελεγα αν πανε ολα καλά να πανε για ερευνητικους σκοπους...Τωρα το σκεφτομαι

Είναι μεγάλο θέμα πραγματικά.

Μάλλον θα τους πω οταν έρθει η ώρα να αποψυξουν τα μισά και αν φτάσουν δυο βλαστοκύστες, να μου τα βάλουν.

Αν όχι. .. θα ξέρω ότι τουλάχιστον προσπάθησα. Θα ξέρω ότι τους έδωσα ευκαιρία.

Δεν ξέρω τι να πω.

Ακόμα είναι νωρίς.

Το σίγουρο είναι ότι θέλω να τους δώσω ευκαιρία.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αναστασία μπράβο!αντε μακάρι να χεις 3 στα 3. Καλή τύχη!

Νταντάκι όλα θα πανε καλά κοριτσάκι να σκέφτεσαι θετικά!

Μορφακι μου, καλά είμαι ανησυχώ γιατί το ένα μωρο σταμάτησε να τρώει όπως πριν και χάνει βαρος....:confused: δεν ξέρω τι γίνεται θα πάμε γιατρό σήμερα...

Να δώσετε φιλία στη λαμπρινη και απο μένα όταν πάτε!

Δήμητρα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα... Και γω έτσι εννοιωθα για τα έμβρυα μου, γιαυτο απο την αρχή ευχόμουν να μη κάνω παρά πολλά. Και είχα σκοπό αν είχε πετύχει η 1η προσπάθεια να έβαζαν τα αλλα 2 πιο μετα.... Δεν το βλέπουν όλοι έτσι όμως. Ελπίζω να βρείτε μια λύση, αλλα τωρα συγκεντρωθου στο μωρακι που έχεις στη κοιλιά σου.

Χ

Χριστινάκι μου... πόσο καιρό έχουμε να ανταμώσουμε. ..

Γιατί να χάνει βάρος ο μικρός?

Νομίζω έχω ακούσει ότι όταν γεννιούνται, χάνουν λίγο βάρος και μετά το παίρνουν ξανά.

Μήπως είναι αυτό?

Να μπεις να μας πεις ε?

Πόσο βάρος έχει χάσει?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Θα εχω τύψεις σε όλη μου τη ζωή αν τα πετάξω. . Το σκέφτομαι και βουρκώνουν τα μάτια μου..

Γιατί αν μας κάτσει κι άλλη αυτόματη κυηση, αποκλείεται μετά να θελήσει να τους δώσουμε ευκαιρία.

Κατάλαβα πως το βλέπεις.Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα ακριβώς ό,τι και εσύ.Μόνο που εγώ μάλλον θα το έκανα από φόβο μήπως δυσκολευτώ πάλι σε επόμενη προσπάθεια για μωράκι.Σίγουρα το λογικό είναι η φυσιολογική σύλληψη,αφού μπορείτε,από την άλλη όμως αυτό που λες είναι πολύ σημαντικό.Θα το ξανασυζητήσετε εκτενώς και θα βρείτε την άκρη.Πιστεύω πως θα καταλάβει την οπτική σου στο τέλος.

Γεια σου πηνελοπη μου! Χαίρομαι που όλα πανε καλά! Ειδες! Εφτασες στο τέλος τωρα απόλαυσε το γιατί σύντομα με 3 μωρα θα τρέχεις κ δε θα φτάνεις! Χιχι!

Θα σου φέρουν πολλή χαρά τ δίδυμα! Ότι απορία έχεις να με ρωτάς!

Χ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Κατάλαβα πως το βλέπεις.Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα ακριβώς ό,τι και εσύ.Μόνο που εγώ μάλλον θα το έκανα από φόβο μήπως δυσκολευτώ πάλι σε επόμενη προσπάθεια για μωράκι.Σίγουρα το λογικό είναι η φυσιολογική σύλληψη,αφού μπορείτε,από την άλλη όμως αυτό που λες είναι πολύ σημαντικό.Θα το ξανασυζητήσετε εκτενώς και θα βρείτε την άκρη.Πιστεύω πως θα καταλάβει την οπτική σου στο τέλος.

Κι εγω έτσι πιστεύω.

Αλλά θέλει " ψήσιμο " σε σιγανή φωτιά και για πολλές ώρες.

Του τη φυτεψα εγώ τις προάλλες τη σκέψη.

Αστον να την επεξεργαστεί και εδώ είμαστε να τα πούμε πάλι. :cool:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δημητρα είναι μεγάλο θέμα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω, ούτε τι θέση κρατάω ξέρω καλά καλά. Απλώς μετά από ένα τοκετό η φυσιολογική συλληψη γίνεται ακόμα ευκολότερη και μπορεί πράγματι να σας κάτσει και σχετικά γρήγορα.

Ο άντρας μου εμένα δεν θέλει να τα πετάξουμε ή να τα δωρίσουμε στην ερευνα. Μάλλον θέλει να τους δώσουμε μια ευκαιρία αλλ ά το θέμα είναι ότι εγώ πλεον ειμαι 35, σχεδόν 36 όταν θα εχω τα μωράκια μου στο σπίτι και μέχρι να ξεπεταχτούν (και ο μεγάλος μαζι) θελω να περασουν 3 χρόνια τουλαχιστον. Δεν ξέρω αν στα 40 θα εχω τη δυναμη να περασω απο περιδέσεις τραχηλου, 15θημερες παρακολουθησεις και ενα τεραστιο αγχος...Δεν ξερω...ας ερθουν τα διδυμα με το καλο και βλεπουμε

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...