Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΤΙ ΕΓΙΝΕ.???? ΕΠΕΣΕ ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΟΣ..?????:rolleyes::rolleyes:

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ..??????:confused::confused:

ΖΕΤΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΕΣΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.???:confused::confused:

ΣΕ ΤΙ ΦΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ.???? ΗΡΘΕ Η ΑΛΕΚΑ..??:confused::confused:

Ανιτάκι μου καλημέρα!!!!Εγώ είμαι εδώ!!!

Λινάκι μου καλή επιτυχία στον υπέρηχο την Παρασκευή!!!!

Διαφημίσεις

αμα εψαχνα δεν θα μου φαινοταν περιεργο που το βγαζει.Ειχα την εντυπωση οτι κατι εχω κολλησει.Μου βγαζει πολλες διαφημισεις απο τις αναζητησεις μου αλλα δεν βρισκω τπτ.Τωρα αυτο...και για ταιρι να εψαχνα για γυναικες δεν θα κοιτουσα:lol::lol::lol:Βγαζει και το αλλο οτι με περιμενουν κατι γκομενες.Οπως και στη Πινκ

λοιπόν, λυσσαξα εχτες να βρω μια λυση με το θεμα των αυτων των διαφημισεων. Αυτες οι διαφημισεις ειναι απο την googlε Adsense και μου πηρε πολύ ωρα σερφαρίσματος να καταλαβω οτι δυσκολα θα απαλλαγω. Πισω εχει η αχλαδα την ουρα όμως...Εγω δουλευω με Linux (ubuntu) οπότε εχω ξεχασει τι εινα antivirus, malware, spyware και δεν συμμαζευεται. Βρηκα λοιπόν ενα add on (ads no more) και απαλλάχθηκα....ουφ επιτέλους... Τελικά τα προτείνω ανεπιφυλακτα, ιδιως για notebooksκαι tablets ...Το πόσο ελαφρύ ειναι το συστημα δεν λέγεται. Μιλάμε για 4 διαφορετικά desktop, με ανοιχτα καμια δεκαρια tab χωρίς να σερνεται...

Καλημερα στις υπόλοιπες και στην Αναστασία μια σκεψη παραπάνω για σήμερα...

kOZcp3.png

Καλημέρα και μπονζούρρρρρρ!!!!

Τι κάνετε κόρες του ανέμου?

Εγώ είδα την Αναστασία μας σήμερα!

Πήγα στο κέντρο να της δώσω τα πεσκέσια της και έκατσα δέκα λεπτά και τα είπαμε!!

Είναι πολύ ήρεμη, χαρούμενη κι ευτυχισμένη!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ!!

ΛΑΒ ΓΙΟΥ!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Λαμπρινούλα.....

s.gify.gifg.gifx.gifa.gifr.gifh.gift.gifh.gifr.gifi.gifa.gif!!!!!

να σας ζήσει το αγορινάκι σας! όλες μαζί το περιμέναμε αυτό το παιδάκι.... να είναι γερό και καλότυχο!

προσπάθησα να γράψω και στο epitelousmama αλλά έχω ξεχάσει τον κωδικό και δε βρίσκω το πεδίο για υπενθύμιση.......

Βρε ξενυχτάκι δεν κοιμάσαι καθόλου εσύ?

Ααααα....

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλημέρα και μπονζούρρρρρρ!!!!

Τι κάνετε κόρες του ανέμου?

Εγώ είδα την Αναστασία μας σήμερα!

Πήγα στο κέντρο να της δώσω τα πεσκέσια της και έκατσα δέκα λεπτά και τα είπαμε!!

Είναι πολύ ήρεμη, χαρούμενη κι ευτυχισμένη!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ!!

ΛΑΒ ΓΙΟΥ!!

Τι κάνεις Δημητρούλα μου???Είδες την Αναστασία μας ε???Και εγώ μίλησα μαζί της στο τηλέφωνο χθες και είναι ήρεμη και αισιόδοξη και χαίρομαι πολύ γι'αυτό!!!Να βοηθήσει η Παναγία να πάνε όλα καλά.

Διαφημίσεις

Τι κάνεις Δημητρούλα μου???Είδες την Αναστασία μας ε???Και εγώ μίλησα μαζί της στο τηλέφωνο χθες και είναι ήρεμη και αισιόδοξη και χαίρομαι πολύ γι'αυτό!!!Να βοηθήσει η Παναγία να πάνε όλα καλά.

Καλά είμαι κοριτσάκι μου, θα πάμε και στη Λαμπρινούλα το απόγευμα και είμαι χαρούμενη!

Άσχετο τώρα. ..

Αν βρεις ποιος με πήρε τηλέφωνο τώρα, κερδίζεις ένα τσαμπί σταφύλι σουλτανίνα...

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλά είμαι κοριτσάκι μου, θα πάμε και στη Λαμπρινούλα το απόγευμα και είμαι χαρούμενη!

Άσχετο τώρα. ..

Αν βρεις ποιος με πήρε τηλέφωνο τώρα, κερδίζεις ένα τσαμπί σταφύλι σουλτανίνα...

Ποιός καλέ???Έχουμε νέα από την Αναστασία μας μηπως??

Μόλις, μα μόλις με πήρε η Αναστασία μας!

Καταρχήν είναι καλά το κοριτσάκι μας, όλα πήγαν τέλεια, εχουν τρία ωάρια και πολύ καλό σπέρμα! Θα γίνει μικρογονιμοποιηση, για πιο σιγουριά.

Όλα είναι καλά και θετικά, οποτε φινγκερς κροσντ μέχρι αύριο που θα την πάρουν τηλέφωνο από το κέντρο!

Μόλις συνήλθε και φαντάζομαι σε λίγο θα ξεκινήσουν για επιστροφή.

Είναι λίγο ζαβλακωμενη, εμένα μου μίλαγε με την πιο sexy φωνή της!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

:-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αααααααααα Δημητρούλα το απόγευμα που θα πάτε στην Λαμπρινούλα δώσε σε παρακαλώ και πολλές ευχές από εμένα.Δυστυχώς δουλεύω και δεν μπορώ να έρθω!!!!

Ναι κοπελαρα μου θα της δώσω!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Άντε κοριτσάρα μου,όλα καλά λοιπόν.Τώρα περιμένουμε μέχρι αύριο!!!!Αχ Παναγία μου να πάνε όλα καλά!!!!Θα πετύχουμε κοριτσάρα το μπεμπέ αυτή τη φορά!!!!!Είναι πολύ θετικό που έχουμε και καλό σπέρμα!!!!

Μόλις, μα μόλις με πήρε η Αναστασία μας!

Καταρχήν είναι καλά το κοριτσάκι μας, όλα πήγαν τέλεια, εχουν τρία ωάρια και πολύ καλό σπέρμα! Θα γίνει μικρογονιμοποιηση, για πιο σιγουριά.

Όλα είναι καλά και θετικά, οποτε φινγκερς κροσντ μέχρι αύριο που θα την πάρουν τηλέφωνο από το κέντρο!

Μόλις συνήλθε και φαντάζομαι σε λίγο θα ξεκινήσουν για επιστροφή.

Είναι λίγο ζαβλακωμενη, εμένα μου μίλαγε με την πιο sexy φωνή της!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

ο μηνας ξεκινησε με πολύ καλά νέα...τα πήγε μια χαρα. Ειμαι σιγουρη οτι θα εχουν 3/3..με καλο σπέρμα και ICSI δεν υπάρχει λόγος άγχους ολα καλά...για τριδυμο το βλέπω ...

kOZcp3.png

Ποιός καλέ???Έχουμε νέα από την Αναστασία μας μηπως??

Χεχεχεχε! Οχι δεν εννοούσα την Αναστασία, όταν έγραψα το παραπάνω μήνυμα δε με είχε πάρει ακόμα.

Για αλλού πήγαινε. ..

Λοιπόν, με πήραν απο το κέντρο εξωσωματικής!

Μετά από 8 μήνες πρόκοψαν να με πάρουν. . Αλλά και πάλι μη νομίζεις ότι πήραν απο ενδιαφέρον.

Ουσιαστικά πήραν επειδή λήγει το ετήσιο "συμβόλαιο" για την κατάψυξη των εμβρύων

Και πήραν για ανανέωση.

Δε το είπαν απο την αρχή βέβαια.

Μου λέει αρχικά τι κάνετε πως είστε κλπ και μετά λέει πως πήγε η εγκυμοσύνη?

Λεω καλά αυτοί βαράνε μαλ@κία εκεί μέσα (τους είχα παει οτι θα παω για αποξεση).

Ε λεω δεν προχώρησε μπλα μπλα μπλα...

Και λέει να μωρέ έχετε πολλά εμβρυα μήπως να σκεφτείτε αν....

Και τη διακόπτω και λεω είμαι έγκυος στον 6ο μήνα!

Τόϊνγκ αυτή. ..

Τα έχασε. . Χάρηκε πολύ βέβαια και την πιστεύω γιατί αυτή που με πήρε (η εμβρυολογος), ήταν καλή κοπέλα.

Μετά μου είπε για την ανανέωση ή όχι και λεω εγώ δε θέλω να πεταχτούν τα εμβρυα μου, θέλω με το καλό όταν γεννήσω, να περάσει λίγο καιρός και να δω μήπως προχωρήσουμε σε προσπάθεια ..

ΕΓΩ τα ζήτησα αυτά τα έμβρυα από το Θεό. . Δε θέλω να τα πετάξω.

Οπότε θα τους δώσω 200 ευρώ για ενα χρόνο ακόμα κατάψυξη.

Να δω πως θα το πω στον αντρα.

Αυτός δε θέλει. Και όχι για τα 200 ευρώ.

Λέει αφού μπορούμε και μόνοι μας γιατί να κάνουμε εξωσωματική?

Και εγώ λέω δεν είναι έτσι άντρα μου. ΕΜΕΙΣ δημιουργησαμε αυτά τα εμβρυα. Εμείς δώσαμε εντολή στο γιατρό να δημιουργήσει ζωή..

Και θα την πετάξουμε χωρίς καμία ευκαιρία?

Οχι ρε παιδια δε το θέλω αυτό. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ναι κοπελαρα μου θα της δώσω!

κι από μένα πολλά φιλιά και όλες μου τις ευχές. Εγω παλι δεν έρχομαι γιατι πλεον εχω κοψει και τις μετακινησεις με αυτοκινητα...παω μόνο στους γιατρους...! Φοβαμαι μην μου σπασουν τα νερα και ρεζιλευτω

kOZcp3.png

ο μηνας ξεκινησε με πολύ καλά νέα...τα πήγε μια χαρα. Ειμαι σιγουρη οτι θα εχουν 3/3..με καλο σπέρμα και ICSI δεν υπάρχει λόγος άγχους ολα καλά...για τριδυμο το βλέπω ...

Εγώ λέω δίδυμο!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...