Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εεεεεε κοριτσάκια that's enough...

Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε όχι παιδιά, τι είναι όλα αυτά?

Ηρεμήστε, πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε αντιθέτως μας ενώνει ο κοινός μας αγώνας.

Έχουμε σταθει η μια στην άλλη σε δύσκολες στιγμές, έχουμε βγάλει τα εσώψυχα μας εδω και τώρα τι είναι αυτά?

Έχουμε εξομολογηθει πράγματα που δικοί μας άνθρωποι δεν ξέρουν καν.

Φτάνει ο καθένας μας είναι διαφορετικός και οφείλουμε να το σεβόμαστε αυτό.

Ηρεμήστε λίγο

url]

Διαφημίσεις

Kale το θέμα μας έχει λάθος τίτλο θα έπρεπε να λέγεται "τα ξεμαλλιασματα καφέ".

Λυπάμαι πάρα πολύ που το διαλύουμε έτσι το παρεακι...

Και εγώ αποχωρώ, θα διαβάζω τα νεάκια σας και θα προσευχομαι για σας...

Καλή συνέχεια κορίτσια..

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ....ΕΓΩ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ "ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΑΝΙΤΑΚΙ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ" ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ.....ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8..!!!!!

Ε, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΗΛΑΔΗ....!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗ "ΣΥΓΝΩΜΗ" ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ "ΓΡΑΦΩ" ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΕΤΑ...!!!!!!!!!!

Anita tha se parakaleso ena pragma mono.

Den xriazete na milame pleon, ok;

Yv7Sp2.png

Κορίτσια μου..................

με τη καθεμια απο εσας περασα ωρες χαράς και στεναχώριας...ειπα πραγματα που δεν ξερουν ουτε οι φιλες μου, μου δωσατε συμβουλες για γιατρούς και με παρηγορησατε οταν δεν ημουν καλα...

Παρολο λοιπον που ειστε μερος της ζωής μου ;) αν καταφέρω να σας γνωρίσω όλες θα χαρώ πολύ, αν οχι εχει καλώς...αν σας γνωρίσω και σας συμποθήσω καλώς, αν οχι πάλι καλως, αν με συμπαθήσετε καλώς, αν οχι πάλι καλώς....ας ηρεμήσουμε....

Αυτη η ομάδα συζητησης υπάρχει γιατι η καθεμια θελει να δώσει και να πάρει αγάπη και συμπαράσταση...Μπαίνουμε στο φορουμ για να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε...Αν ειναι να μαλώνουμε μεταξύ μας και να ειμαστε οι μισες στεναχωρημένες και οι αλλες μισες θυμωμένες ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ σημασια ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο...η μπαλα χάθηκε...:( ας πέσουν οι τόνοι, ο καθενας ας κάνει ενα βήμα πίσω...Οποιος μπορει και θελει θα παει στη μια συναντηση, οποις μπορει και θελει και στις 2 και οποιος δε θελει δε θα παει σε καμια....

Καλυτερα θα ηταν ολες μας να σκεφτομασταν 2 φορες πριν γραψουμε κάτι και να διαβασουμε 3 φορες κάτι που μας εγραψε μια φίλη απο δω αν το θεωρήσουμε καπως...Εγώ παντως αν με πικρανει κάτι που διαβάσω εδώ ή το αφηνω...ή το ξαναδιαβαζω και το βλεπω με άλλο μάτι....Μην αμέσως το παμε στο στραβο...Περνάμε πολλα ζόρια όλες μας ωστε να μην εχουμε χαρά και γέλιο στην ομαδούλα μας! ΔΕ μπορούμε ολες να ταιριάζουμε με ολες...αν υπαρχει σεβασμος και κατανόηση...ολαμ καλα...αλλιώς πάει το στρουμφοχωριο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Εεεεεε κοριτσάκια that's enough...

Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε όχι παιδιά, τι είναι όλα αυτά?

Ηρεμήστε, πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε αντιθέτως μας ενώνει ο κοινός μας αγώνας.

Έχουμε σταθει η μια στην άλλη σε δύσκολες στιγμές, έχουμε βγάλει τα εσώψυχα μας εδω και τώρα τι είναι αυτά?

Έχουμε εξομολογηθει πράγματα που δικοί μας άνθρωποι δεν ξέρουν καν.

Φτάνει ο καθένας μας είναι διαφορετικός και οφείλουμε να το σεβόμαστε αυτό.

Ηρεμήστε λίγο

Ταυτόχρονα γραφαμε τα ίδια κοριτσάρα μου! Εισαι πολύ ζωντανος ανθρωπος και σε γουστάρω πολύ! Να εισαι πάντα έτσι!

θα ξαναμιλήσω στο φόρουμ οταν ειστε παλι ΟΛΕΣ ΠΙΣΩ και χαλαρώσουμε όλες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Καλά ρε ανίτα είσαι εδώ ή είσαι αλλού????ΟΕΟ????

Τι θες να κάνεις τώρα απορώ...θέλεις να χωριστούμε σε στρατόπεδα ποια είναι μαζί σου και ποιά είναι με την Dada???

Διάβασε κορίτσι μου τα μνμτ σου όπως αν θα ήσουν ένας τρίτος άνθρωπος και βγάλε συμπέρασμα.

Οσο για το συγνώμη το ζητάω όταν έχω άδικο, όχι αν έχω πει την αποψη μου σε κάτι που θεωρώ σωστό.

Den kataleveni malon ...

I Anita ksekinise olo auto kai sto telos vgika egw i "kakia" epeidi den tis apantisa sto signomi. Ti na pw ... Den tha eksigiso tora kai giati den tis apantisa. Apla den apantisa kai ti egine ;;;;;

Yv7Sp2.png

ενώ όσοι δεν παμε με τα νερά σου είμαστε μικρές καρδιές, χαζοι, λάθος και άδικοι άνθρωποι.

Η Αναστασία εχει απολυτο δικιο. Σημερα το πρωι ημουν εγωιστρια γιατι δεν μπηκα εχτες να δεχτω τη μεγαλη συγγνωμη της βασιλισσας. Δεν ειναι καλες οι εντασεις αλλά δεν μπορουμε και να θαβουμε και να ξεπερναμε τα παντα γιατι μια ειναι "ευαισθητη" και πληγωνεται ευκολα..ολες απικο μην τυχον δεν απαντησουμε οπως πρεπει με τον τονο που πρέπει. Μην τυχον και πληγωσουνμε τη μια και μοναδικη. Γιατι οι υπόλοιπες ειμαστε ρομποτ , δεν εχουμε καμια ευαισθησια και φυσικα κανενα προβλημα στη ζωή μας. Πραγματικα απορω σε ποιο σημειο εχει δικιο η Ανιτα!! Σε ποιο; Εγω εχτες διαβασα ενα ποστ γραμμενο εξ ολοκληρου στην προστατικη. Εντολες για το ποιος θα βγει με ποιον, πότε και που. Και οταν τολμησα να πω οτι δεν μπορω ελαβα την απαντηση "τωρα τσαντιστηκα". Φυσικα ηρθε η συγγνωμη η οποια αν εχει εν δραμι ειλικρινιας δεν θα ακολουθόταν απο ενα δευτερο ξεσπασμα εγωκεντρισμου....οποτε τα περι εντασεων κλπ τα ακουω βερεσε... υπαρχει ενταση γιατι υπαρχει λογος δεν ηρθε απο το πουθενα. Ισως η αφορμη να ειναι γελοια συμφωνω...αλλα δειχνει χαρακτηρα και δεν μπορεις να υποχρεωσεις κανεναν να το ανεχτει!!! Κι εγω χαρηκα που σας γνωρισα αλλά μέχρι εδω μπορώ.Δεν εχω δυναμη να κανω ψυχαναλυση σε ενα ανθρωπο που με τοσα που εχει περασει ακόμα δεν εχει σταματησει να στριγγλιζει για να τραβηξει την προσοχη των αλλων. Λυπαμαι

kOZcp3.png

Η Αναστασία εχει απολυτο δικιο. Σημερα το πρωι ημουν εγωιστρια γιατι δεν μπηκα εχτες να δεχτω τη μεγαλη συγγνωμη της βασιλισσας. Δεν ειναι καλες οι εντασεις αλλά δεν μπορουμε και να θαβουμε και να ξεπερναμε τα παντα γιατι μια ειναι "ευαισθητη" και πληγωνεται ευκολα..ολες απικο μην τυχον δεν απαντησουμε οπως πρεπει με τον τονο που πρέπει. Μην τυχον και πληγωσουνμε τη μια και μοναδικη. Γιατι οι υπόλοιπες ειμαστε ρομποτ , δεν εχουμε καμια ευαισθησια και φυσικα κανενα προβλημα στη ζωή μας. Πραγματικα απορω σε ποιο σημειο εχει δικιο η Ανιτα!! Σε ποιο; Εγω εχτες διαβασα ενα ποστ γραμμενο εξ ολοκληρου στην προστατικη. Εντολες για το ποιος θα βγει με ποιον, πότε και που. Και οταν τολμησα να πω οτι δεν μπορω ελαβα την απαντηση "τωρα τσαντιστηκα". Φυσικα ηρθε η συγγνωμη η οποια αν εχει εν δραμι ειλικρινιας δεν θα ακολουθόταν απο ενα δευτερο ξεσπασμα εγωκεντρισμου....οποτε τα περι εντασεων κλπ τα ακουω βερεσε... υπαρχει ενταση γιατι υπαρχει λογος δεν ηρθε απο το πουθενα. Ισως η αφορμη να ειναι γελοια συμφωνω...αλλα δειχνει χαρακτηρα και δεν μπορεις να υποχρεωσεις κανεναν να το ανεχτει!!! Κι εγω χαρηκα που σας γνωρισα αλλά μέχρι εδω μπορώ.Δεν εχω δυναμη να κανω ψυχαναλυση σε ενα ανθρωπο που με τοσα που εχει περασει ακόμα δεν εχει σταματησει να στριγγλιζει για να τραβηξει την προσοχη των αλλων. Λυπαμαι

Esu koritsaki mou, eidika esu epeidi eisai kai egkios min mou stenaxoriese se parakalw ...

Yv7Sp2.png

ΣΤΗΝ 124 ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΧΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΗΝΥΜΑ:

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...!!!

ΚΑΤΑΆΡΧΗΝ ΔΕ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PINK HAT, Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΗΝ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..!!!!!

ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ DADA MΙΛΟΥΣΑ....ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ....ΕΚΕΙΝΗ ΜΠΗΚΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...!!!!!!!!!1

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ (ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ), ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ "ΕΝΤΑΞΕΙ ΒΡΕ ΑΝΙΤΟΥΛΑ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ"...!!!!!!!!! ____

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ...!!!!

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ...!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Συγνωμη τι εχει γινει?γιατι τσακωνεστε? Για χαλαρωστε?εδω απλα λεμε τον πονο μας γι αυτο το στοχο που εχουμε.! Τα χαλαρααα καφε ειναι το θεμα! για παρτε το αλλιως ολες! Εσεις πριν μερες αγαπιοσασταν ολες!

Διαφημίσεις

θα ξαναμιλήσω στο φόρουμ οταν ειστε παλι ΟΛΕΣ ΠΙΣΩ και χαλαρώσουμε όλες!

KAI επειδη χαθηκα με τους καυγαδες...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΣΩ ΚΑΜΙΑ:

1. marathn καλωσήρθες κοπέλα..ελπίζω να ηρεμησουν τα πνευματα να επανέλθω και να τα πούμε. Καλή δύναμη στον αγώνα σου! ;)
  2. pink hat ΜΠΡΑΒΟ κορίτσι μου! Βημα βήμα όλα θα γινουν! ;)
  3. Anastasia & Dada λυπάμαι για τους ανθρώπους σας...μια απώλεια αλλαζει τις οικογενειες και τους ανθρώπους για πάντα...το γνωρίζω..:( το συζητούσαμε με τα βορειακια μου σήμερα
  4. ΒΟΡΕΙΑΚΙΑ ΜΟΥ είστε και τα 3 φανταστικα...η καθεμια με την προσωπικοτητα της! Περασα πολύ ωραία σήμερα! Τετοιο γελιο ειχα καιρο να κάνω....Μακάρι να ξαναβρεθουμε...θα βαλω ταινια...ΜΟΡΦΩ ακούς? :tongue::tongue::tongue::tongue:
  5. ΜΟΡΦΩ μου γλυκο μου λιονταρακι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και δεν παρεξηγησα...σε γνωρισα σήμερα και ειδα οτι εισαι ενα παιδί με πολύ χιουμορ...και ξερω και τι λες και πως το λες...ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ αλήθεια λες :oops::oops::oops::oops::oops::oops: Αχ! Πόνεσαν οι χορδες μου να μιλάω..ο αντρας μου κουνουσε το κεφάλι του που με ακπυσε με βραχνη φωνη :tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::cool::cool::oops:
  6. ΚΑΙ ΜΟΡΦΩ...ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ!!! ;) Μακάρι να μην χαθούμε...

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ μου καλο σκ...καλη συναντηση .ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ..Με πολύ γέλιο, χαρά και συζήτηση...και να περάσουν οι 2-3 ώρες σαν 1 λεπτό... ;););)

Σας σκέφτομαι όλες...

Αν φτιαξει το κλιμα...θα ειμαι εδώ πάλι...σας θέλω χαρούμενες οχι λυπημένες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΚΟΡΙΤΣΙΑ δεν το πιστευω οτι εγινε αυτο,το πραγμα,ειναι δυνατον;τωρα εμενα ποιος θα με κανει παρεα που θα δουλευω την κυριακη ε;ποιος;σνιφ σνιφ.Θα φαω ενα λουκουμα τωρα απο την στεναχωρια μου,εσεις θα φταιτε που θα παχυνω κιαλλο η μουλαρα,ελατε ρε κοριτσια γυριστε πισω????

ΑΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ μαζι γραφαμε,ειδες τα μεγαλα πνευματα;ε ειδες;στεναχωρεθηκα με τα κοριτσια,εγω σε ποιον θα πω τι θα με πει η γιατρος την Δευτερα που θα παω;σε κανεναν;

κοριτσακια γεια σας και απο μενα!!!Ειχα καιρο να μπω αλλα υποσχεθηκα στις θεσσαλονικιες οτι θα μπαινω πιο συχνα!!!Περασαμε τεεεεεεεελεια σημερα ειναι ολες υπεροχες κοπελες!!!!!!!!!!!Τωρα να συναντηθουμε και με την pepsi!!!!κριμα που μαλωσανε τα κοριτσια μακαρι να ξαναφτιαξουν τα πραγματα..Σας φιλω ολες!!Μη χαθουμε κοριτσια!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...