Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

γιατί με λες βλημα...αφου και τα αλλά ετσι τα λενε...τα ανθρωπάκια και αυτά τα διάφορα που βαζετε...

γτ μονο αυτα τα ανθρωπακια λενε smilies...:roll::roll:Ολα τα αλλα λεγονται αλλιως:lol::lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

ναι μαρή τυφλή είμαι;:tongue::tongue:

εννοω αν το βλεπεις πανω πανω εκει που λεει www.parentscafe.gr/μπλα μπλα μπλα:tongue:

Αν το βλεπεις(το ελπιζω...) πατα πανω του με το ποντικι (αριστερο κλίκ) θα στο μαρκαρει ολο μετα πατα εκει πανω παλι δεξι κλικ τωρα θα σου βγαλει κατι επιλογες αποκοπη αντιγραφη κλπ

δες το μεχρι εδω και θα σου πω μετα τη συνεχεια:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

εννοω αν το βλεπεις πανω πανω εκει που λεει www.parentscafe.gr/μπλα μπλα μπλα:tongue:

Αν το βλεπεις(το ελπιζω...) πατα πανω του με το ποντικι (αριστερο κλίκ) θα στο μαρκαρει ολο μετα πατα εκει πανω παλι δεξι κλικ τωρα θα σου βγαλει κατι επιλογες αποκοπη αντιγραφη κλπ

δες το μεχρι εδω και θα σου πω μετα τη συνεχεια:tongue:

ναι το ειδα...και μετά;

ναι το ειδα...και μετά;

ωραια:D:D

οταν βγουν οι επιλογες πατας αντιγραφη.Τωρα οπου και αν πατησεις αν επιλεξεις επικολληση θα σου βγαλει αυτο που αντεγραψες(κατι σαν προχειρο δλδ)

Οποτε πατας εκει το αντιγραφη και μετα ερχεσαι εδω που γραφεις πατας δεξι κλικ στο ποντικι και σου βγαζει παλι επιλογες εκει θα πατησεις επικολληση.Για κανε να σε δω.Περιμενω8-)8-):cool:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

ωραια:D:D

οταν βγουν οι επιλογες πατας αντιγραφη.Τωρα οπου και αν πατησεις αν επιλεξεις επικολληση θα σου βγαλει αυτο που αντεγραψες(κατι σαν προχειρο δλδ)

Οποτε πατας εκει το αντιγραφη και μετα ερχεσαι εδω που γραφεις πατας δεξι κλικ στο ποντικι και σου βγαζει παλι επιλογες εκει θα πατησεις επικολληση.Για κανε να σε δω.Περιμενω8-)8-):cool:

οταν ερθω εδω και παταω επικολληση...μου βγαζει επάνω στο μπρο...τετοιο...αυτό που εκανα αντιγραφή....μετά τι κανω...

οταν ερθω εδω και παταω επικολληση...μου βγαζει επάνω στο μπρο...τετοιο...αυτό που εκανα αντιγραφή....μετά τι κανω...

πανω εκει κανεις αντιγραφη και μετα εδω κατω επικολληση(δεξι κλικ για να βγει εδω η επικολληση)και μετα οταν βγει εδω αυτο που κολλησες το στελνεις.Περιμενω ακομα:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

πανω εκει κανεις αντιγραφη και μετα εδω κατω επικολληση(δεξι κλικ για να βγει εδω η επικολληση)και μετα οταν βγει εδω αυτο που κολλησες το στελνεις.Περιμενω ακομα:tongue:

ναι αυτό δεν καταλαβα πως το στελνεις....

ναι αυτό δεν καταλαβα πως το στελνεις....

αφου βγηκε εδω στο πλαισιο που γραφεις πατας απο κατω καταχωρηση απαντησης και το στελνεις μαζι με το μηνυμα σου(αν θες) οπως τωρα που γραφεις.

3231580x15ta1yz3w.gif

αφου βγηκε εδω στο πλαισιο που γραφεις πατας απο κατω καταχωρηση απαντησης και το στελνεις μαζι με το μηνυμα σου(αν θες) οπως τωρα που γραφεις.
Ελα στειλτο το τιμημενο!!!!Περιμενω!!!!!!!

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

εεεεεεεεεεεε....τα κατάφερα;..............

το καταφερες αλλα εγω τωρα σου εξηγουσα πως να βαζεις την διευθυνση απο πανω στη σελιδα.Αυτο που εβαλες ειναι αυτο που εβαλα εγω.Κανε αυτο που σου λεω τωρα.Πηγαινε πανω εκει που λεει www.parentscafe.gr

Κανε αυτο επανω αντιγραφη επικολληση εδω(γτ εχει και συνεχεια το πραγμα...)

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...