Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Οτι ωρα να ναι.Μηπως εχω ραντεβου;:tongue:Να ερθω αμα ειναι 12.Καλα ειναι;;;;

Να έρθεις στις 11 μετά την ωοληψία δεν θα είμαι σε θέση ούτε να μιλήσω...

Εμας πριν τις 12 δεν θα μας πάρουν.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ρε συ είναι πολύ ευαίσθητο...μέχρι και το μπουστάκι με ενοχλεί.

Αυτο λεωωω.Κανε προβα για την εγκυμοσυνη.Εγω ημουνα χαλια.Δεν πονουσε απλα ενιωθα και κατι σαν καψιμο...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Να έρθεις στις 11 μετά την ωοληψία δεν θα είμαι σε θέση ούτε να μιλήσω...

Εμας πριν τις 12 δεν θα μας πάρουν.

Στις 8 ειναι καλα;:lol::lol::lol::lol:Να παρω κι εναν καφε να τον πιω στην αναμονη;

3231580x15ta1yz3w.gif

Στις 8 ειναι καλα;:lol::lol::lol::lol:Να παρω κι εναν καφε να τον πιω στην αναμονη;

Ασε τις βλακείες...στις 11 ραντεβου στο κέντρο και κοίτα μη δεν είσαι εκεί και με ταράξεις πριν την ωοληψία...

I81rp3.png

Σε ευχαριστώ Εφάκι μου...αυριο δεν ξέρω τι ώρα θα μπω...με βλέπω όταν επιστρέψω να το κόψω στον ύπνο.

Αν μιλήσω με κάποια στο τηλ/ θα της πω να ενημερώσει...

θα σε πάρω εγω..τι ώρα θα πας;

Διαφημίσεις

Ασε τις βλακείες...στις 11 ραντεβου στο κέντρο και κοίτα μη δεν είσαι εκεί και με ταράξεις πριν την ωοληψία...

Αμα δεν ερθω παει να πει με πηρε ο υπνος.Και θα φταιει η Μορφατ:tongue:

Ρε σεις αντε παλι με το greeksingles online...

3231580x15ta1yz3w.gif

σήμερα δεν θα ξενυχτήσουμε πολύ...θέλω να πάω στο ικα..πρέπει κάποια στιγμή να πληρωθώ....

Διαφημίσεις

Τι φάση είναι αυτο???

Ψαχνεις να βρεις ταίρι??Κάτι τέτοιο???

I81rp3.png

Τι φάση είναι αυτο???

Ψαχνεις να βρεις ταίρι??Κάτι τέτοιο???

αμα εψαχνα δεν θα μου φαινοταν περιεργο που το βγαζει.Ειχα την εντυπωση οτι κατι εχω κολλησει.Μου βγαζει πολλες διαφημισεις απο τις αναζητησεις μου αλλα δεν βρισκω τπτ.Τωρα αυτο...και για ταιρι να εψαχνα για γυναικες δεν θα κοιτουσα:lol::lol::lol:Βγαζει και το αλλο οτι με περιμενουν κατι γκομενες.Οπως και στη Πινκ

3231580x15ta1yz3w.gif

αμα εψαχνα δεν θα μου φαινοταν περιεργο που το βγαζει.Ειχα την εντυπωση οτι κατι εχω κολλησει.Μου βγαζει πολλες διαφημισεις απο τις αναζητησεις μου αλλα δεν βρισκω τπτ.Τωρα αυτο...και για ταιρι να εψαχνα για γυναικες δεν θα κοιτουσα:lol::lol::lol:Βγαζει και το αλλο οτι με περιμενουν κατι γκομενες.Οπως και στη Πινκ

Ρε δεν είπα ότι ψάχνεις εσύ...να μου δώσεις να καταλάβω τι είναι ήθελα.

Εντάξει με κάλυψες.

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...