Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

βούλωστο σημαίνει....είναι η γλώσσα της έφης αυτή..:lol::mad::-x:-x

Σωπαινε σημαινει...οχι βουλωστο!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εφηη τι κανεις;;;:P

Ειναι και για τα ματια;;;Εγω παιρνω ενα της La roche ξεβαφτικο για τα ματια

Ναι και για τα ματια..εγω σου λεω επαθα πλακα..στην τυχη το πηρα..να δεις πωα αφηνει την επιδερμιδα...εχει ιαματικο νερο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ε τοτε το δικο μου μου κανει ναζια:roll::roll:

Αν προσπαθησω να φορτωσω 2-3 μαζι παθαινει εγκεφαλικο:lol::lol::lol:

και εσένα αν σου δώσουν πολλές πληροφορίες μαζί,δεν θα πάθεις εγκεφαλικό;:tongue::tongue::lol::lol:

Ξαναγύρνα στο mozilla τότε.

Το σκεφτομαι.Οποτε μπαινω απο mozilla γεμιζω βλακειες.Αφου κι εδω τωρα επειδη μου εβγαζε κι εμενα (ω ναι) για ραντεβου με ελευθερους αντρες και κατι αλλα με κατι γκομενες που με περιμενουν χαχαχαχα πηγα και εψαξα το pc.Νομιζα οτι εχω τιποτα spywares κλπ.Τελικα με το chrome ειναι καθαρο το pc.Αυτες οι διαφημισεις δεν ξερω γτ βγαινουν:confused::confused::confused:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Σωπαινε σημαινει...οχι βουλωστο!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ναι και για τα ματια..εγω σου λεω επαθα πλακα..στην τυχη το πηρα..να δεις πωα αφηνει την επιδερμιδα...εχει ιαματικο νερο..

μεγάλη διαφορά..:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Σας αφηνω κοριτσια..ειμαι με πονοκεφαλο..ισως μπω πιο μετα..

Μπηκα τωρα να πω ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΡΙΟ!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Το σκεφτομαι.Οποτε μπαινω απο mozilla γεμιζω βλακειες.Αφου κι εδω τωρα επειδη μου εβγαζε κι εμενα (ω ναι) για ραντεβου με ελευθερους αντρες και κατι αλλα με κατι γκομενες που με περιμενουν χαχαχαχα πηγα και εψαξα το pc.Νομιζα οτι εχω τιποτα spywares κλπ.Τελικα με το chrome ειναι καθαρο το pc.Αυτες οι διαφημισεις δεν ξερω γτ βγαινουν:confused::confused::confused:

τι είναι αυτό που λες μαρή;ελληνικά δεν ξέρεις;:tongue:

Ναι και για τα ματια..εγω σου λεω επαθα πλακα..στην τυχη το πηρα..να δεις πως αφηνει την επιδερμιδα...εχει ιαματικο νερο..

Ποσο παει το μαλλι;;;Εγω ειμαι αλλεργικη!!!Γι αυτο κατεληξα σ αυτο που σου ειπα που ειναι και για χρηστες φακων.
και εσένα αν σου δώσουν πολλές πληροφορίες μαζί,δεν θα πάθεις εγκεφαλικό;:tongue::tongue::lol::lol:

Επειδη παθαινεις εσυ δεν εημαινει οτι παθαινουμε κι εμεις:tongue::tongue::tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

μεγάλη διαφορά..:tongue::tongue:

E ναι μαρη..αλο ΣΩΠΑΙΝΕ αλλο ΒΟΥΛΩΣΤΟ :shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ποσο παει το μαλλι;;;Εγω ειμαι αλλεργικη!!!Γι αυτο κατεληξα σ αυτο που σου ειπα που ειναι και για χρηστες φακων.

Επειδη παθαινεις εσυ δεν εημαινει οτι παθαινουμε κι εμεις:tongue::tongue::tongue:

έλα τυφλό σύστημα..γράψε καλά τις λέξεις...:tongue::tongue:

Η kale δεν προχώρησε σε εμβρυομεταφορά και η Ζεττα με την Dada έχουν ξεκινήσει το μακρύ πρωτόκολλο..

Και πότε περίπου λέτε για μεταφορά?

ΩΧ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ KALE OTI ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.

ΖΕΤΤΑ ΚΑΙ DADA ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...