Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

:) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!:)

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ!!! ΚΑΛΑ ΘΡΕΜΜΑΤΑ!!!

ΑΝΙΤΑΚΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΑΤΥΧΙΑ-ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ Η ΩΟΛΗΨΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΓΕΡΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

τα νευρα μου...κανει και σε σας 10 ωρες ο chrome;;;Χρησιμοποιει καμια;Αλλαξα απο το mozilla γτ εβρισκα ολο spywares και τωρα με τον chrome βαραω ενεσεις μεχρι να φορτωσει...

Εγώ το χρησιμοποιώ αλλά πάει πιο γρήγορα απο το mozilla..

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

:) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!:)

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ!!! ΚΑΛΑ ΘΡΕΜΜΑΤΑ!!!

ΑΝΙΤΑΚΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΑΤΥΧΙΑ-ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ Η ΩΟΛΗΨΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΓΕΡΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.

Σε ευχαριστώ πολύ Λινάκι...

Εσυ τι έκανες?

I81rp3.png

Εγώ το χρησιμοποιώ αλλά πάει πιο γρήγορα απο το mozilla..

Εμενα γτ παει σαν τη χελωνα;;;Μηπως δεν χρησιμοποιεις tabs;Γτ κολλαει και η ιδια εικονα καθε φορα που αλλαζω tab και θελει να ξαναλλαξω για να δειξει κανονικα και αλλα τετοια ωραια...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Σε ευχαριστώ πολύ Λινάκι...

Εσυ τι έκανες?

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ 9Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ Κ ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 5,68 ΜΟΥ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΑ ΣΙΚΛΑΚΟΥΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΝΩ 6 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Εμενα γτ παει σαν τη χελωνα;;;Μηπως δεν χρησιμοποιεις tabs;Γτ κολλαει και η ιδια εικονα καθε φορα που αλλαζω tab και θελει να ξαναλλαξω για να δειξει κανονικα και αλλα τετοια ωραια...

Το tabs τι είναι???

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟΟΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΙΣΩ

H KALE ΕΚΑΝΕ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ?

Η ΖΕΤΑ ΚΑΙ Η DADA EXOYN ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ?

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ 9Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ Κ ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 5,68 ΜΟΥ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΑ ΣΙΚΛΑΚΟΥΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΝΩ 6 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ.

Η kale δεν προχώρησε σε εμβρυομεταφορά και η Ζεττα με την Dada έχουν ξεκινήσει το μακρύ πρωτόκολλο..

Και πότε περίπου λέτε για μεταφορά?

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...