Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Σου άρεσε το βιβλίο???Τώρα που το θυμήθηκα...

Διαβασα και τα 3....το 1ο μου αρεσε παρα πολυ!!! Ειχε παραμυθι, σεξ και ενδιαφερον...;)

τα αλλα 2 ηταν απλα αντιγραφα του 1ου...και απλα προχωρουσεν η ιστορια μεταξυ των ηρων...

Τωρα θα ξεκινησω το 3ο απο το κοριτσι με το τατουαζ....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Γειά σου Πηνελόπη...τι κάνεις????

Τι σου είπε ο γιατρός??Έχουμε καμιά εξέλιξη???Χάθηκες....

Καλά είμαι, σημερα δηλαδη, γιατι εδω και 3-4 μέρες είμαστε οικογενειακώς τέζα...

Δεν μου ειπε και τίποτα σπουδαίο, προχωράμε και επομενος στόχος είναι οι 34 εβδομάδες. Θα κανω και ενα ακομα σετ κορτιζονες και μετά αναμένουμε. Λογικά αν πανε καλά τα πραγματα, θα γεννησω λίγο μετα τις 20 του μηνα...

kOZcp3.png

Διαβασα και τα 3....το 1ο μου αρεσε παρα πολυ!!! Ειχε παραμυθι, σεξ και ενδιαφερον...;)

τα αλλα 2 ηταν απλα αντιγραφα του 1ου...και απλα προχωρουσεν η ιστορια μεταξυ των ηρων...

Εγώ τα διάβασα για να δω που θα καταλήξει....με κούρασε και απορώ γιατί κάτι που μπορείς να το αφηγηθείς σε ένα βιβλίο το κάνεις 3...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

το κοριτσι με το τατουαζ μου άρεσε. Δεν προχωρησα στα άλλα δυο. Αξιζουν; αν ειναι να τα παρω περιμένοντας να γεννησω

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ τα διάβασα για να δω που θα καταλήξει....με κούρασε και απορώ γιατί κάτι που μπορείς να το αφηγηθείς σε ένα βιβλίο το κάνεις 3...

Συμφωνω! Το 2ο και το 3ο δεν ειχαν νοημα...οκ κυλουσε η ιστορια, το διαβαζες ευχαριστα να περναει η ωρα αλλα ηταν αντιγραφα του 1ου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλά είμαι, σημερα δηλαδη, γιατι εδω και 3-4 μέρες είμαστε οικογενειακώς τέζα...

Δεν μου ειπε και τίποτα σπουδαίο, προχωράμε και επομενος στόχος είναι οι 34 εβδομάδες. Θα κανω και ενα ακομα σετ κορτιζονες και μετά αναμένουμε. Λογικά αν πανε καλά τα πραγματα, θα γεννησω λίγο μετα τις 20 του μηνα...

Μπράβο Πηνελόπη μου...είδες τελικά που αν και διδυμη κύηση όλα πήγαν κατ'ευχήν...περαστικά σας σας εύχομαι...

I81rp3.png

Και ασε και το αλλο...στο 1ο βιβλιο οι ερωτικες σκηνες ηταν ενδιαφερον γιατι ηταν κατι καινουργιο...στα επομενα 2 αρχισα να τις περναω....ηξερα τι θα γινοταν...:rolleyes:

Απλα δεν τα βαρεθηκα σαν κατι αλλα να τα παρατησω...τα διαβασα και το 2ο και το 3ο και χαρηκα που εζησαν αυτοι καλα και μεις καλυτερα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

το κοριτσι με το τατουαζ μου άρεσε. Δεν προχωρησα στα άλλα δυο. Αξιζουν; αν ειναι να τα παρω περιμένοντας να γεννησω

επειδη ειναι αστυνομικα και με περιεργη πλοκη μου αρεσουν...παρτα... απλα οσες τριλογιες εχω διαβασει...παντα μου αρεσει παρααπνω το 1ο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Συμφωνω! Το 2ο και το 3ο δεν ειχαν νοημα...οκ κυλουσε η ιστορια, το διαβαζες ευχαριστα να περναει η ωρα αλλα ηταν αντιγραφα του 1ου...

Ασε που μου γεννήθηκε μια μεγάλη απορία στην οποία μόνο οι έγκυες μπορούν να μου απαντήσουν...να την κάνω την ερώτηση???

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ασε που μου γεννήθηκε μια μεγάλη απορία στην οποία μόνο οι έγκυες μπορούν να μου απαντήσουν...να την κάνω την ερώτηση???

Αν μπορουν οι εγκυες να κανουν ολα αυτα τα σεξουαλικα σκηνικα? :P:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Μπράβο Πηνελόπη μου...είδες τελικά που αν και διδυμη κύηση όλα πήγαν κατ'ευχήν...περαστικά σας σας εύχομαι...

Συναντησα και την διευθύντρια της ΜΕΝΝ και μου είπε ότι για διδυμα ειναι καλό τα μωράκια να φτασουν στην 34η εβδομάδα. Τωρα τι να πω κι εγω...τι ηθελα και ρωτησα δηλαδη...λεω στον εαυτό μου οτι αν καταφερω να βγαλω την εβδομαδα, θα εχω τους μεν γυναικολόγους υπερ ευχαριστημενους τους δε παιδίατρους σχεδόν ευχαριστημένους...τρεις μερες εμειναν...του φουστη...

kOZcp3.png

Αν μπορουν οι εγκυες να κανουν ολα αυτα τα σεξουαλικα σκηνικα? :P:p

Ναι ρε φίλε...αυτή στον εβδομο με την κοιλιά τούρλα και ο άλλος με το μαστίγιο???

Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν???

I81rp3.png

αχ ναι ρωτα....τοσο καιρο χωρίς κοκο δεν θυμαμαι να εχω μεινει μετα την εναρξη της σεξουαλικής μου ζωής...

kOZcp3.png

Συναντησα και την διευθύντρια της ΜΕΝΝ και μου είπε ότι για διδυμα ειναι καλό τα μωράκια να φτασουν στην 34η εβδομάδα. Τωρα τι να πω κι εγω...τι ηθελα και ρωτησα δηλαδη...λεω στον εαυτό μου οτι αν καταφερω να βγαλω την εβδομαδα, θα εχω τους μεν γυναικολόγους υπερ ευχαριστημενους τους δε παιδίατρους σχεδόν ευχαριστημένους...τρεις μερες εμειναν...του φουστη...

Tι ειναι 3 μερες? ;) Να δεις...

Ναι ρε φίλε...αυτή στον εβδομο με την κοιλιά τούρλα και ο άλλος με το μαστίγιο???

Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν???

Ολα χρειαζονται ειδες? ;););) Οχι σαν εμας που αν γκαστρωθουμε θα χεστουμε πανω μας..εγω θα φοβαμαι και να περπατησω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...