Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τι σημαίνει αυτό;

Ομορφα κοριτσια απο την Τσεχια σε περιμενουν...:tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!!!

Οταν σκεφτομαι οτι μικρα κοριτσια απο ξενες χωρες ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ να ρθουν και τα εκμευταλλευεται ο καθε βρωμιαρης...τρελαινομαι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

13/09/2002-30/09/2013 .... μετα απο τοσα χρονια 1η φορα ο λογαριασμος μισθοδοσιας μου δεν εχει χρηματα...μονο 12 ευρω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::shock::shock::shock:

είδες τελικά τι σου κάνει ενα χαρτί; ξερεις οτι δεν θα παρεις χρηματα, το εχεις αποδεχτεί, το ζεις, αλλά ερχεται ενα χαρτί που στο επισημαίνει και σε κάνει κομμάτια...Καταλαβαίνω πως αισθανεσαι αλλά ειναι ενα χαρτί που σου λεει αυτα που εχεις ηδη αποφασίσει..Μην τοαφησεις να σε παρει από κάτω...

Σε αυτο? :lol::lol:

ναι..:rolleyes:

kOZcp3.png

είδες τελικά τι σου κάνει ενα χαρτί; ξερεις οτι δεν θα παρεις χρηματα, το εχεις αποδεχτεί, το ζεις, αλλά ερχεται ενα χαρτί που στο επισημαίνει και σε κάνει κομμάτια...Καταλαβαίνω πως αισθανεσαι αλλά ειναι ενα χαρτί που σου λεει αυτα που εχεις ηδη αποφασίσει..Μην τοαφησεις να σε παρει από κάτω...

ναι..:rolleyes:

Ειναι περιεργο συναισθημα να πρεπει να μου δωσει το μωρο χρηματα...ξερω οτι ειμαστε μια οικογενεια...αλλα ειναι περιεργο.....

Εγω ομορφη τα κλεινω παντα αυτα (παταω το x) και ετσι δεν ξερω αν ειναι προσωποιημενα ή οχι...

Για να σε βοηθησω ομως....οσες φορες τα εχω ΠΟΤΕ δε μου βγαζει για τσεχες καλλονες...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΑΡΑ? :lol::lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΜΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ που εισαι ολη μερα πια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ειναι περιεργο συναισθημα να πρεπει να μου δωσει το μωρο χρηματα...ξερω οτι ειμαστε μια οικογενεια...αλλα ειναι περιεργο.....

Εγω ομορφη τα κλεινω παντα αυτα (παταω το x) και ετσι δεν ξερω αν ειναι προσωποιημενα ή οχι...

Για να σε βοηθησω ομως....οσες φορες τα εχω ΠΟΤΕ δε μου βγαζει για τσεχες καλλονες...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΑΡΑ? :lol::lol::lol::lol:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: τι να πω...και ειμαι και σε φαση μεγάλης στερησης...τωρα δα μου βγαζει για Λατίνες καλλονές...και αλλαζει σε Θεραπεια Αιμορροιδων...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια σας αφήνω...πάω για δουλειά...παω να ιδρώσω πάλι...:lol::lol:...θα μπω πιο μετά..αν είναι καμιά εδώ...φιλάρες

KAΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ κοριτσαρα μου!!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: τι να πω...και ειμαι και σε φαση μεγάλης στερησης...τωρα δα μου βγαζει για Λατίνες καλλονές...και αλλαζει σε Θεραπεια Αιμορροιδων...

:tongue::tongue::tongue::P:p:p:D:D:D

Μακαρι να σε προλαβω στις 19/10.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Γειά σου Πηνελόπη...τι κάνεις????

Τι σου είπε ο γιατρός??Έχουμε καμιά εξέλιξη???Χάθηκες....

Αναστασια μου οταν ερθω αθηνα...θα παιρνεις χοριακη!!!!!!!!!!!! Θα γλεντησουμε με τα κοριτσια τα καλα νεα! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Koριτσια παω να ξαπλαρω......

Μετα εχω μαγαζι και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

Παλι τιποτα δεν εκανα σημερα...Μονο 1 πλυντηριο εβαλα και ταιριαξα μια ντουλαπα που εχουμε εξω στη βεραντα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...