Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kathrin17 είπε:

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Και εγώ όταν πέρασα τις 8 μέρες  βραχυχρονιες αναρρωτικης, τον υπέρηχο κ την αναρρωτικη τις έστειλαν στην επιτροπή. Ελπίζω να μην με καλέσουν!!

Εσύ πηγες;; ή έστειλες τον άνδρα σου ; 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

και όπως είπε και η Ειρήνη (τώρα το διάβασα...ειμαι λιγο πίσω στις εξελίξεις..)

"η ευτυχία είναι μονόδρομος"

μα δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς...αυτός είναι ο δρόμος μας...

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια, αυτα τα διαφημιστικά που μπαινουν στην αρχη και το τέλος των σελίδων, αυτα με το κιτρινωπό φόντο (οχι τα banners)είναι προσωποποιημένα ή τα ίδια για όλες; γιατί εμένα στην κορυφη μου βγαζει Beautiful Czech Women are waiting you!!!!!

kOZcp3.png

προσπαθώ να συνέλθω απο το κρύωμα που με ταλαιπωρεί ακόμα....δουλεύω 3 με 11...σε λίγο φεύγω..:-(

Α οκ, 8ωρο βλέπω...δεν αρχισες με 12 ωρο..στο μαγαζί δεν εχετε ιντερνετ;

kOZcp3.png

είναι δυνατόν να μην 'ηξερες...:rolleyes::rolleyes:

Η NOVA κατηγορει οτι ο ΣΚΑΙ κλεβει στιγμιοτυπα αγωνων και ο ΣΚΑΙ κατηγορει τη NOVA οτι δεν έχει δώσει 1 εκατ. ευρώ που προβλέπεται σε σχετική συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΝΟVA ειναι καναλι των γαυρων...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Η NOVA κατηγορει οτι ο ΣΚΑΙ κλεβει στιγμιοτυπα αγωνων και ο ΣΚΑΙ κατηγορει τη NOVA οτι δεν έχει δώσει 1 εκατ. ευρώ που προβλέπεται σε σχετική συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΝΟVA ειναι καναλι των γαυρων...:rolleyes:

αχα! Μαλιστα...ήμουν σίγουρη οτι η Εφη θα ηξερε να μου πει...καλά που ρώτησα...Μένει τωρα να μου απαντήσει και στο προηγουμενο ποστ και μετά μπορω να παω να κοιμηθω ησυχη

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

13/09/2002-30/09/2013 .... μετα απο τοσα χρονια 1η φορα ο λογαριασμος μισθοδοσιας μου δεν εχει χρηματα...μονο 12 ευρω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::shock::shock::shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ρε κορίτσια, αυτα τα διαφημιστικά που μπαινουν στην αρχη και το τέλος των σελίδων, αυτα με το κιτρινωπό φόντο (οχι τα banners)είναι προσωποποιημένα ή τα ίδια για όλες; γιατί εμένα στην κορυφη μου βγαζει Beautiful Czech Women are waiting you!!!!!

Σε αυτο? :lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

τι σημαίνει αυτό;

δεν θα δουλεύω 12 ωρο....έχουμε ίντερνερτ

Γλυκα με μαυρη σοκολατα για μενα θα κανεις????

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...