Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Anitaki k Nellaky welcome back !!!

Anastasia mou kalh epitixia avriooooo !!!

EFH SE EYXARISTWWWWWW PARA POLY GA TO DEMATAKI !!! Einai teleioooo. To Gonal mou kanei, pira thl ton giatro. Mou lei mpr--------i fili sou, oreo doro sou ekane !!!

Koritsia mou estile apo depon, eviol, beanthol, gonal, ivor .... Ta panta !!!

Yv7Sp2.png

EFH SE EYXARISTWWWWWW PARA POLY GA TO DEMATAKI !!! Einai teleioooo. To Gonal mou kanei, pira thl ton giatro. Mou lei mpr--------i fili sou, oreo doro sou ekane !!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΕΦΑΚΙ ΜΟΥ..!!!!!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

XAIΡΟΜΑΙ που σου αρεσε το δεματακι.

Τις eviol τις σπας και το βαζεις στο προσωπο το περιεχομενο..Βραδυ..κια αστο να απορροφηθει...Εγω το βαζω 1 φορα τη βδομαδα...

Την αντιηλιακη που σου στειλα ειναι για την τσαντα, να την κουβαλας μαζι...;) και η κρεμα για τα χερακια!!!! Μια σεξυ ΝΤΑΝΙΕΛΑ πρεπει να την διατηρουμε σεξυ!!! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΠΗΝΕΛΟΠΗ μου περαστικα σας!!! ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ....Σε περιμενα...στο ειχα πει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

XAIΡΟΜΑΙ που σου αρεσε το δεματακι.

Τις eviol τις σπας και το βαζεις στο προσωπο το περιεχομενο..Βραδυ..κια αστο να απορροφηθει...Εγω το βαζω 1 φορα τη βδομαδα...

Την αντιηλιακη που σου στειλα ειναι για την τσαντα, να την κουβαλας μαζι...;) και η κρεμα για τα χερακια!!!! Μια σεξυ ΝΤΑΝΙΕΛΑ πρεπει να την διατηρουμε σεξυ!!! ;)

ΖΗΛΕΨΑ ΤΩΡΑ......ΤΟΣΑ ΔΩΡΑ ΣΤΗ ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΟΥ...ΤΙΠΟΤΑ.????:-(:-(:-(

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΕΦΑΚΙ ΜΟΥ..!!!!!!!:P:p

Σου χρωσταω ερωτα...και σενα δεματακι!!!! Πριν την επομενη προσπαθεια θα σου στειλω και σενα!!! ;);)

Αρα ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ!!! :cool::cool::cool::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΖΗΛΕΨΑ ΤΩΡΑ......ΤΟΣΑ ΔΩΡΑ ΣΤΗ ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΟΥ...ΤΙΠΟΤΑ.????:-(:-(:-(

Σου χρωσταω ερωτα...και σενα δεματακι!!!! Πριν την επομενη προσπαθεια θα σου στειλω και σενα!!! ;);)

ΜΑΖΙ ΓΡΑΦΑΜΕ!!!! :P:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Πηρα τη nova και ειμαι σε αναμονη > 20 λεπτα....:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

στο παραπάνω (που έχω υπογραμμισει με κόκκινο) τι στο καλό έλεγε και στο εκοψε η λογοκρισία;

kOZcp3.png

Πηρα τη nova και ειμαι σε αναμονη > 20 λεπτα....:rolleyes:

να ρωτήσω κάτι άσχετο;γιατί ο ΣΚΑΙ τα έχει βάλει με τη NOVA; ολο κάτι μπηχτες ριχνουν και μαλιστα στα δελτία ειδήσεων και μου έκανε εντυπωση..

kOZcp3.png

ΧΑΧΑΧΑ...ΜΑΖΙ ΓΡΑΦΑΜΕ..!!!!!!

ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΘΩ..!!!!!!!!!;);)

καλά είμαι ανίτα,εσυ;

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.!!!!!!:P:p:p

να ρωτήσω κάτι άσχετο;γιατί ο ΣΚΑΙ τα έχει βάλει με τη NOVA; ολο κάτι μπηχτες ριχνουν και μαλιστα στα δελτία ειδήσεων και μου έκανε εντυπωση..

Kati παιζει με την χρηματοδοτηση της superleague....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...