Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑ σιγά βρε καταστροφέα! στο στρουμφοχωριό υπάρχουν δεσμοί αγάπης και συντροφικότητας ....

Μακάρι. . :-(

Αν και εγώ σήμερα βλέπω γάτες με βγαλμένα έξω τα νύχια, με φουντωμένες τις ουρές και ανατριχιασμενες.

:-(

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Μακάρι. . :-(

Αν και εγώ σήμερα βλέπω γάτες με βγαλμένα έξω τα νύχια, με φουντωμένες τις ουρές και ανατριχιασμενες.

μου βγήκες πιο ευαίσθητη κι από την ανίτα βρε πρόεδρε :D

εμένα γιατί μου φαίνεται απολύτως λογικό να μην ταιριάζουν όλοι με όλους???

μη στενοχωριέσαι δημητρούλι θα μπουν μέσα τα νυχάκια... υπομονή....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

και οι 3 ηταν τελειες! Η ζετα τρελαρα, η χαρα πολυ ηρεμο παιδι και η μορφω μια γλυκα! Ε ναι μιλησα πολυ! Χιχιχι! Λιονταρι ειμαι, τι θελετε να κανω? Δε φταιω εγω! Μορφω μου τι να παρεξηγησω κοριτσι μου? Το οτι ειπες οτι μιλαω πολυ? Αφου μιλαω..χιχιχι! Κοριτσια ριξαμε πολυ γελιο και η ωρα περασε σαν νερο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Δε μπορώ καθόλου αυτές τις καταστάσεις.

Να ξεχνάμε δηλαδή ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΜΑΖΙ, για μια μπούρδα?

Αξίζει?

Εξαλλου όλοι δεν κάνουμε λάθη?

Τι πρέπει δηλαδή?

Να σβήνουμε όλα τα καλά του άλλου ανθρώπου?

Κι εγώ λέω οτι οκ.

Η Ανίτα μας αντέδρασε υπερβολικά.

Φιλη μας δεν είναι?

Δεν πρέπει να το ξεχασουμε?

Τόσο πολύ μας έχει σταθεί σε όλες μας...

Και η νταντα ίσως θα μπορούσε να πει μια λέξη στην Ανίτα.

Δε το έκανε όμως.

Άνθρωπος είναι, μπορεί να το έκανε αργότερα.

Να τη σταυρωσουμε δηλαδή ρε Ανιτάκι?

Φίλες είμαστε.

Ας ηρεμήσουμε. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Αννιτουλα μου ηρεμησες λιγακι το ξερεις οτι ολες σε αγαπαμε και νοιαζομαστε η μια για την αλλη, μην κολλατε σε λεπτομερεις η ζωή ειναι τοσο πολυπλοκη απο μόνη της ας μην την μπλεκουμε και εμεις αλλο. Εξαλλο νομίζω οτι στο τελος στις 21 που θα βρεθουμε ολες μαζι εσύ και η Dada θα κολλησετε περισσοτερο απο ολες ξέρεις οτι τα ετερώνυμα ελκονται και μετα απο εντασεις προκύπτουν πολύ δυνατες φιλιες. Αννιτα τελικα εμεις θα βρθούμε την παρακευή οπως ειπαμε ετσι?

Dadaki μου λυπαμαι για την μαμα σου τι να πω πραγματι δεν υπαρχει μεγαλήτερη απωλεια, να ζειτε να τη θυμαστε. Κι αν ζηλευεις θα σε παω και εσενα σε οποιο γιατρο θελεις θα βαλω την κοιλια μπροστα και θα λεω βλεπετε τετοιο θελω να καταφερετε αλλιως σας καθαρισα!!! χι χι χι.

Εγω για τις 14 ειμαι οκ κατα 90% αλλα καπου κεντρο που να εχει κοντα ή μετρο ή ηλεκτρικο θησειο πχ. με βολευει ή μοναστηρακι ή γκαζι να μην περπατήσω και πολύ γιατι ψιλοφοβαμαι να περπαταω. Βεβαια αν βολευεστε περισσοτερο κεφαλαρι θα το παλεψω να ερθω κι εκει.

Φυσικα θα παω και στις 21 πρωτα ο θεος να ειμαστε καλα.

Pink hat συγχαρητήρια ζουζουνιτσα μου ολα καλα πανε με τα μωρακια σου μπραβο χαλαρα και σιγα σιγα θα ερθουν ολα οπως πρεπει.

Christine1012 εχεις γυμνασμενο σωμα τυχερουλα, πολύ καλο αυτο μπραβο για το γυμναστηριο κι εγω πήγαινα παλιοτερα αλλα μετα την πρώτη εγκυμοσύνη μόνο για περπάτημα προλαβαινα. Γραφτηκα τεννις που εχουμε απεναντι απο το σπιτι αλλα ευτυχως μετα απο 3 μηνες εμεινα εγκυος τώρα και σταματησα.

Φιλια πολλα σε ολες! Σας αγαπω ολες.

Mimitra Προεδρε εισαι ψυχαρα!

Συγγνωμη που δεν αναφερομαι σε ολες αλλα δεν ειμαι και πολυ ξεκουραστη.

Φιλια!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

και οι 3 ηταν τελειες! Η ζετα τρελαρα, η χαρα πολυ ηρεμο παιδι και η μορφω μια γλυκα! Ε ναι μιλησα πολυ! Χιχιχι! Λιονταρι ειμαι, τι θελετε να κανω? Δε φταιω εγω! Μορφω μου τι να παρεξηγησω κοριτσι μου? Το οτι ειπες οτι μιλαω πολυ? Αφου μιλαω..χιχιχι! Κοριτσια ριξαμε πολυ γελιο και η ωρα περασε σαν νερο!

Χαίρομαι για εσάς.

Όμως είμαι λυπημένη σήμερα.

Διαβασε παραπάνω να μας καμαρώσεις.

Κι αν μπορείς πες καμιά κουβέντα κι εσύ να τα βρουνε.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ανιτάκι και Dadaκι συγνώμη που μπαίνω στη μέση, δε μου πέφτει λόγος.

ΕΙΝΑΙ ΚΡΊΜΑ ΝΑ ΜΑΛΏΝΟΥΜΕ!

Σκεφτείτε πόσο πολύ έχει σταθεί η μια στην άλλη εδώ μέσα. .

Ηρεμήστε σας παρακαλώ.

Θα πάρω ντεπον σς λίγο.

Σας παρακαλώ. ...

Πείτε ενα "οκ δεν τρέχει τίποτα", να λήξει αυτή η τρέλα επιτέλους. ...

ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ....ΕΓΩ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ "ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΑΝΙΤΑΚΙ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ" ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ.....ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8..!!!!!

Ε, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΗΛΑΔΗ....!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗ "ΣΥΓΝΩΜΗ" ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ "ΓΡΑΦΩ" ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΕΤΑ...!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.....ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ...!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Δε μπορώ καθόλου αυτές τις καταστάσεις.

Να ξεχνάμε δηλαδή ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΜΑΖΙ, για μια μπούρδα?

Αξίζει?

Εξαλλου όλοι δεν κάνουμε λάθη?

Τι πρέπει δηλαδή?

Να σβήνουμε όλα τα καλά του άλλου ανθρώπου?

Κι εγώ λέω οτι οκ.

Η Ανίτα μας αντέδρασε υπερβολικά.

Φιλη μας δεν είναι?

Δεν πρέπει να το ξεχασουμε?

Τόσο πολύ μας έχει σταθεί σε όλες μας...

Και η νταντα ίσως θα μπορούσε να πει μια λέξη στην Ανίτα.

Δε το έκανε όμως.

Άνθρωπος είναι, μπορεί να το έκανε αργότερα.

Να τη σταυρωσουμε δηλαδή ρε Ανιτάκι?

Φίλες είμαστε.

Ας ηρεμήσουμε. .

ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΛΙΝ ΠΙΣΩ ΧΘΕΣ, Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ Η ΛΙΝ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ "ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΚΙΑ, ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΗΔΗ"..!!!!!!!!!!

AN ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ Η ΛΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΓΡΑΦΕ", Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ....??????????

Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΗ ΜΕ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΜΕΝΑ "ΛΑΘΟΣ" ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ...!!!!!!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕς ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ

ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ....ΕΓΩ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ "ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΑΝΙΤΑΚΙ, ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ" ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ.....ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8..!!!!!

Ε, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΗΛΑΔΗ....!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗ "ΣΥΓΝΩΜΗ" ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ "ΓΡΑΦΩ" ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΕΤΑ...!!!!!!!!!!

Ναι αγάπη μου εσύ ζήτησες Συγγνώμη και έχεις δίκιο να περιμένεις μια απάντηση.

Μπορεί να το έγραφε πιο μετά.

Να ήθελε λίγο χρόνο.

Εσύ έκανες αυτό που επρεπε και ειναι προς τιμήν σου αυτό.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΛΙΝ ΠΙΣΩ ΧΘΕΣ, Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ Η ΛΙΝ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ "ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΚΙΑ, ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΗΔΗ"..!!!!!!!!!!

AN ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ Η ΛΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΓΡΑΦΕ", Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ....??????????

Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΗ ΜΕ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΜΕΝΑ "ΛΑΘΟΣ" ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ...!!!!!!!!

ΑΝΙΤΑΚΙ μου έχεις δίκιο να περιμένεις μια απάντηση.

Απλά η σημερινή αντίδραση σου, σε έκανε να το χάσεις.

:-( Ήταν υπερβολική και παθιασμένη.

Συγγνώμη που στο λέω.

Εσύ έκανες αυτό που επρεπε και ζήτησες Συγγνώμη.

Τώρα αν η νταντα είναι οκ μαζί σου ή δεν είναι, είναι δικό της θέμα.

Εσύ όμως, γιατί να πεις φεύγω απο την παρέα?

Για σκέψου το λίγο. ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...