Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι 3,5 κιλά αγόραρο...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΗ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! Αχ κοριτσια συγκινηθηκα...τι εχει τραβηξει το κοριτσι μας!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ευχομαι να εισαι η επομενη που θα μας εχεις καλα νεα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα κόρες...

ξέρω πηρα απουσία αλλά ειναι δικαιολογημενη, θα φέρω και χαρτί γιατρού..! Βασικά την περασμένη Παρασκευη ξεκινησε ο γιος μου με μια ελαφρια μεν λαρυγγιτιδα αλλα αρκετη να τα κάνω πανω μου οπότε κοιμηθηκα ντυμενη και με τα παπουτσια στο δωματιό του μη τυχον χειροτερευε και θα επρεπε να παμε στο Παίδων. Κολλησαμε κι εγω και ο αντρας μου- δεν ξερω τι ακριβως- αλλά δεν ημασταν και στα καλυτερα μας κατι που με το ταυτόχρονο ξενυχτι για το παιδι, δεν καλυτερευε ευκολα. Σημερα είναι η πρωτη μερα που εγω τουλαχιστον ειμαι καλυτερα, ο αντρας μου όχι ακομα, ο γιος οπως και να ειναι δεν το βαζει κάτω ουτως ή αλλως. Πρέπει να κανω και κορτιζονες αυτη την εβδομάδα και τις καθυστερω για να συνέλθω. Νομίζω σημερα το βραδυ θα κανω την πρωτη δόση να ξεμπερδεύω και από αυτό και αυριο την τελευταια και φαρμακερη. Μετα απλως χρειαζομαι αλλες 48 ωρες και να δρασουν και από εκεί και περα ας γεννησω...δεν αντεχω αλλα αγχος.

Ανιτακι, διαβασα τωρα τις εξελίξεις. Λυπάμαι κοριτσάκι μου αλλά και χαίρομαι που σηκωθηκες γρηγορα και ειδες τη συνεχεια. Αυτό που σου πρότεινε ο γιατρος μου άρεσε πολυ, 2-3 φυσικους, συν μια διεγερση και θα μαζεψεις περισσότερα ωάρια. Τωρα όσο αφορά τα δανεικά, εχε και αυτό στο πίσω μερος του μυαλού σου ως Plan B προς το παρόν όμως δεν χρειαζεται να το εφαρμόσεις, μονο να δεις αν συμφωνει και το έτερον ήμισυ...

Ειρήνη δεν προλαβα να δω τα ποστ σου, μου αρκει ότι μπηκες οπότε θεωρώ ότι ήδη νιωθεις καλυτγερα και θα προχωρήσεις ακαθεκτη....

Αναστασία αυριο πας για ωοληψια είδα; μα πως περναει τόσο γρήγορα ο καιρός. Καλη επιτυχία αν και πιστεύω οτι ηρθε η ωρα για θετικες χοριακές και χαμογελα. Εσυ θα ανοιξεις το χορό και θα ακολουθησουν και οι άλλες, μαζι με Ανιτα , Ειρηνη και Cacao!!!

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες...

ξέρω πηρα απουσία αλλά ειναι δικαιολογημενη, θα φέρω και χαρτί γιατρού..! Βασικά την περασμένη Παρασκευη ξεκινησε ο γιος μου με μια ελαφρια μεν λαρυγγιτιδα αλλα αρκετη να τα κάνω πανω μου οπότε κοιμηθηκα ντυμενη και με τα παπουτσια στο δωματιό του μη τυχον χειροτερευε και θα επρεπε να παμε στο Παίδων. Κολλησαμε κι εγω και ο αντρας μου- δεν ξερω τι ακριβως- αλλά δεν ημασταν και στα καλυτερα μας κατι που με το ταυτόχρονο ξενυχτι για το παιδι, δεν καλυτερευε ευκολα. Σημερα είναι η πρωτη μερα που εγω τουλαχιστον ειμαι καλυτερα, ο αντρας μου όχι ακομα, ο γιος οπως και να ειναι δεν το βαζει κάτω ουτως ή αλλως. Πρέπει να κανω και κορτιζονες αυτη την εβδομάδα και τις καθυστερω για να συνέλθω. Νομίζω σημερα το βραδυ θα κανω την πρωτη δόση να ξεμπερδεύω και από αυτό και αυριο την τελευταια και φαρμακερη. Μετα απλως χρειαζομαι αλλες 48 ωρες και να δρασουν και από εκεί και περα ας γεννησω...δεν αντεχω αλλα αγχος.

Ανιτακι, διαβασα τωρα τις εξελίξεις. Λυπάμαι κοριτσάκι μου αλλά και χαίρομαι που σηκωθηκες γρηγορα και ειδες τη συνεχεια. Αυτό που σου πρότεινε ο γιατρος μου άρεσε πολυ, 2-3 φυσικους, συν μια διεγερση και θα μαζεψεις περισσότερα ωάρια. Τωρα όσο αφορά τα δανεικά, εχε και αυτό στο πίσω μερος του μυαλού σου ως Plan B προς το παρόν όμως δεν χρειαζεται να το εφαρμόσεις, μονο να δεις αν συμφωνει και το έτερον ήμισυ...

Ειρήνη δεν προλαβα να δω τα ποστ σου, μου αρκει ότι μπηκες οπότε θεωρώ ότι ήδη νιωθεις καλυτγερα και θα προχωρήσεις ακαθεκτη....

Αναστασία αυριο πας για ωοληψια είδα; μα πως περναει τόσο γρήγορα ο καιρός. Καλη επιτυχία αν και πιστεύω οτι ηρθε η ωρα για θετικες χοριακές και χαμογελα. Εσυ θα ανοιξεις το χορό και θα ακολουθησουν και οι άλλες, μαζι με Ανιτα , Ειρηνη και Cacao!!!

πηνελόπη μου περαστικά σας.....χάρηκα που μας έγραψες..:lol:

Λαμπρινούλα μου να σου ζήσει ο αγόραρος!!!!Συγχαρητήρια!!!!!!Με την πρώτη του μήνα μας έφερες τέλεια νέα!!!!!!!!!Να είναι πάντα γερό και τυχερό και να τον βλέπεις να μεγαλώνει και να τον χαίρεσαι!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Λαμπρινη, να σου ζήσει, να ειναι γερό και τυχερό και να το δεις οπως επιθυμεί εκείνος :wink:

Πως είσαι, πως νιωθεις; πηγαν ολα καλα; 3500 κιλά, ειναι σουπερ...Πωπω τι ευτυχία κοριτσάκι μου...

δυστυχως δεν εχω το τηλεφωνο σου αλλά σου στέλνω τηλεπαθητικά όλες μου τις ευχές για σενα και το γιο σου. ...Πολλά φιλιά...

kOZcp3.png

Καλημέρα κόρες...

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ...ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΛΙΚΑ..!!!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...