Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Στις 18 (Παρασκευη) θα ξαναειμαι Αθηνα για να δω Μαστρ + γιατρο Πηνελοπης....

Και ποτε παιζει η ΠΑΝΑΘΑ μπασκετ? Τη δευτερα στις 21...οχι το σκ.... Ε οχι ρε σεις....δε θα μπορεσουμε να μεινουμε ως τη Δευτερα.....

Καθηστε να δω και το ποδοσφαιρο...

Αη στο καλό σου μαρή και με τρόμαξες ότι έγινε κάτι σοβαρό!!!!

Διαφημίσεις

Υπό συζήτηση γίνονται όλα λοιπόν...δεν μπορεί να σου δώσει μια απάντηση γιατί πολύ απλά είναι δύσκολο να την έχει..καλώς ή κακώς δεν μπορεί να ξέρει τι έγινε εκεί μέσα...αν ήμασταν εύκολες περιπτώσεις πιθανόν να μας έδιναν και μια πιο σαφή απάντηση...αλλά δυστυχώς τα έχουμε τα θεματάκια μας..

Σίγουρα η αντιμετώπιση παίζει ρόλο...είναι σημαντική για την ψυχολογία μας...δεν μπορούμε να αξιολόγησουμε όμως τον γιατρό γιατί πολύ απλά δεν είμαστε γιατροί....αν είναι καλή γιατρός εγω προσωπικά δεν θα την απέρριπτα επειδή δεν έχει τον τρόπο να με καθησυχάσει...

Oταν πήγαμε και στο συζητουσαμε και εμεις και αυτη μετρουσαμε τα κατεψυγμενα για βιοχημικη...αρα στην ουσια η προσπαθεια με αυτην ηταν 2η βιοχημικη στη σειρα...ειναι λογικο να ψαχνουμε μηπως ειναι κατι απλο που μας διεφυγε...π.χ. μια προγεστερονη...Δε το θεωρω υπερβολικο να ψαχνω απαντησεις οταν εχω 2η βιοχημικη στη σειρα ακριβως με τον ιδιο τροπο...μικρη χοριακη που πεφτει αμεσως...

Τοσο ομως ο Μαντ οσο και ο Σφακ μας την ακυρωσαν τη βιοχημικη με τα κατεψυγμενα γιατι εκανα ενεσεις pregnyl μετα την ετ...αρα στην ουσια ειχα μονο 1 βιοχημικη...ετσι οκ...

004_1_%7E1.JPG

Καλημέρα καλημέρα και καλό μήνα σε όλες!!!!

Πάω να διαβάσω δυο τρία μηνύματα, να είμαι λίγο απντέιτ και έρχομαι!

Ανιτάκι μου είδα μήνυμα σου και χάρηκα πολύ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ!!! Καλο μηνα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ρουμπίδι μου καλό μήνα να έχουμε!

Ο μπεμπούλης σας στέλνει σε όλες θετική ενέργεια και παρακαλάει κι εκείνος σύντομα να έχει ξαδελφάκια!

Ευχαριστούμε Δημητρούλα!!!!Μακάρι!!!

Θα σου έλεγα τίποτα τώρα...αλλά έχε χάρη...
Αη στο καλό σου μαρή και με τρόμαξες ότι έγινε κάτι σοβαρό!!!!

ΠΑΝΑΘΑ παιζει ποδοσφαιρο Κυριακη αρα αυτο θα το δουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΠΗΝΕΛΟΠΗ + ΛΙΝ + ΑΡΤΕΜΙΣ = ΑΠΟΥΣΙΑ!!! :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

004_1_%7E1.JPG

Καλημέρα καλημέρα και καλό μήνα σε όλες!!!!

Πάω να διαβάσω δυο τρία μηνύματα, να είμαι λίγο απντέιτ και έρχομαι!

Ανιτάκι μου είδα μήνυμα σου και χάρηκα πολύ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ ΣΟΥ...!!!!!!!:P:p:p

Στις 18 (Παρασκευη) θα ξαναειμαι Αθηνα για να δω Μαστρ + γιατρο Πηνελοπης....

Και ποτε παιζει η ΠΑΝΑΘΑ μπασκετ? Τη δευτερα στις 21...οχι το σκ.... Ε οχι ρε σεις....δε θα μπορεσουμε να μεινουμε ως τη Δευτερα.....

Καθηστε να δω και το ποδοσφαιρο...

ΑΙ ΜΑΡΗ ΤΡΕΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.....ΤΡΟΜΑΞΑ, ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΝΕΒΗ..!!!!!!!!:lol::lol::lol:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΠΑΝΑΘΑ παιζει ποδοσφαιρο Κυριακη αρα αυτο θα το δουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Θα την πω την παροιμία δεν μπορώ...

"Εδώ ο κόσμος χάνεται και το μ...νι χτενίζεται...."

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ξεμυαλιστρες παω να κανω καμια δουλεια και θα ξαναμπω πιο μετα...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Θα την πω την παροιμία δεν μπορώ...

"Εδώ ο κόσμος χάνεται και το μ...νι χτενίζεται...."

Τι τις βγαλαμε τις καρτες διαρκειας ρε ομορφια μου αν δε δουμε ΠΑΝΑΘΑ τωρα που θα ρθουμε αθηνα??? :cool::cool::cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ, ΘΑ ΤΟ ΕΧΑΝΑ ΣΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ Ή ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ....

Η ΓΕΝΝΕΤΙΣΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΠΟΛΛΑ ΕΜΒΡΥΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ...

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ....

ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΕΓΕΡΣΗ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ....

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΟ ΩΑΡΙΟ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ...

ΜΟΥ ΕΙΠΕ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ....ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.....

Ανιτάκι μου αυτό με τους φυσικούς κύκλους αν το κάνεις, θα έχεις πιο πολλές πιθανότητες για υγιή εμβρυα.

Αν αρχίσεις να μαζεύεις, δε θα καταλάβεις πως θα περάσουν οι μήνες και θα μαζέψεις αρκετά.

Κάνεις και μια διέγερση και έχεις περισσότερες ελπίδες.

Όσο για τα δανεικά, αυτό είναι τελείως προσωπικό θέμα για την κάθε μία μας.

Εγώ το μόνο που θα σου πω είναι ότι σίγουρα θα το έκανα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

+ ΝΑΣΤΆΖΙΑ....
Kαλημερα κορίτσια και καλό μήνα να εχουμε!!

Λαμπρινούλα με το καλό να υποδεχτείτε το αντράκι σας. Με έναν πόνο σου εύχομαι.

Ανιτάκι μου λυπάμαι πολύ. Δεν εχω κατι αλλο να σου πω. Μάζεψε τις δυνάμεις σου και όταν είσαι έτοιμη ξαναπροσπαθείς. Ειμαι σιγουρη ότι θα τα καταφερεις και εσυ να γινεις μανουλα, οπως όλες μας!!!

Φιλια σε όλες!!

ΕΙΠΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Το κοριτσι μας αλλα μετα εξαφανιστηκε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Η Μορφούλα καλά είναι?

Δουλευε ως τις 23:00 εχθες.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...