Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εφη συγκεντρώσου...τι είναι αυτά που λες για γκαντεμιά και τέτοια...

Δεν κατάλαβα τι εννοείς όταν λες ότι δεν σε κάλυψε η γιατρός...θα σου πω αυτό που μου είπε προχθές ο γιατρός όταν συζητούσαμε το τι μέρας έμβρυα θα βάλουμε...μου ειπε ότι δεν έχει φτάσει η επιστήμη να γνωρίζει το πως θα εξελιχθούν τα έμβρυα μέσα στην μήτρα της γυναίκας...πολλές φορές έχουμε άριστες βλαστοκύστες που δεν δίνουν εγκυμοσύνη και πολλές φορές έχουμε δει μέτρια έμβρια 2ης και 3ης ημέρας τα οποία έχουν προχωρήσει μια χαρά...

Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι και οι γιατροί δεν μπορούν να τα ξέρουν όλα...είναι και ο παράγοντας φύση στη μέση που στην τελική έχει και τον τελευταίο λόγο.

Αυτό της είπα και εγώ πριν.Ότι δηλαδή το "ελάττωμά" της δεν είναι ότι δεν έχει υπομονή,αλλά πως θέλει να τα κοντρολάρει όλα,πράγμα που στη φύση δεν μπορεί να το κάνει.

Διαφημίσεις

Δεν κατάλαβα τι εννοείς όταν λες ότι δεν σε κάλυψε η γιατρός...θα σου πω αυτό που μου είπε προχθές ο γιατρός όταν συζητούσαμε το τι μέρας έμβρυα θα βάλουμε...μου ειπε ότι δεν έχει φτάσει η επιστήμη να γνωρίζει το πως θα εξελιχθούν τα έμβρυα μέσα στην μήτρα της γυναίκας...πολλές φορές έχουμε άριστες βλαστοκύστες που δεν δίνουν εγκυμοσύνη και πολλές φορές έχουμε δει μέτρια έμβρια 2ης και 3ης ημέρας τα οποία έχουν προχωρήσει μια χαρά...

Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι και οι γιατροί δεν μπορούν να τα ξέρουν όλα...είναι και ο παράγοντας φύση στη μέση που στην τελική έχει και τον τελευταίο λόγο.

Το ξερω...τι να κανουν και αυτοι....

Ειπαμε να συζητησουμε τι μπορει να εφταιξε..γενικως και ηταν πολυ στον κοσμο της...

Κια πηρα πρωτοβουλια εγω και ρωτησα: της ειπα μηπως φταιει για τη βιοχημικη η χαμηλη προγεστερονη? Μου λεει ισως..να το δουμε την αλλη φορα.... Της λεω μηπως εχουμε τιποτα θεμα με καρυοτυπο ή ΝΚ? Μου λεει δειτε το αν θελετε.... Της λεω και τα πολλα αδεια ωοθυλακια που εκανα...Μου λεει "κακος κυκλος" Της λεω ΟΚ κατι αλλο μπορει να ειναι? Μου λεει "α..ισως το ενα φαρμακο που σου δωσα και εχει LH"...

Μετα ειπα για φυσικο...ειπε "Οκ...αν θελεις δοκιμαζουμε"

Θελω να πω εγω προτεινα και ελεγα... Ενω ο π.χ. Μαντ και Σφακ ηταν σε καποια θετικοι σε καποια αρνητικοι....

Θα ξαναπαω ομως στη δικη μου να ξαναμιλησουμε....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Παντως κοριτσια τα 2 τελευταια χρονια ηταν τα πιο δυσκολα...οικογενειακα, ψυχολογικα και οικονομικα...Νομιζα οτι τωρα ανεβαινουμε και βλεπω αυτο το φθινοπωρο ειναι ακομα χειροτερο...:( και λεω...μηπως να μην κανω προσπαθεια..να μην προκαλω την τυχη μου με τοση γκαντεμια? Μην κοροιδεψετε...αληθεια το λεω....

ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ....!!!!!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ..!!!!!!!!!;);)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Προς το παρον γκαντεμηδες για μενα ειναι Οκτωβρης + Φλεβαρης..αλλα ετσι που το βλεπω θα γινουν ολοι σιγα σιγα...:lol:

Εδω και στην Αθηνα που ειχαμε ερθει, δε θυμαμαι δε ποιον γιατρο ειμασταν και του ειπα οτι ο Οκτωβρης ειναι γκαντεμης και δε θελω...Γελουσε ο ανθρωπος...Ξεφτιλα!

Ρε Εφάκι συγκεντρώσου,τι είναι αυτά που λες???

Διαφημίσεις

Ειπαμε να συζητησουμε τι μπορει να εφταιξε..γενικως και ηταν πολυ στον κοσμο της...

Κια πηρα πρωτοβουλια εγω και ρωτησα: της ειπα μηπως φταιει για τη βιοχημικη η χαμηλη προγεστερονη? Μου λεει ισως..να το δουμε την αλλη φορα.... Της λεω μηπως εχουμε τιποτα θεμα με καρυοτυπο ή ΝΚ? Μου λεει δειτε το αν θελετε.... Της λεω και τα πολλα αδεια ωοθυλακια που εκανα...Μου λεει "κακος κυκλος" Της λεω ΟΚ κατι αλλο μπορει να ειναι? Μου λεει "α..ισως το ενα φαρμακο που σου δωσα και εχει LH"...

Θελω να πω εγω προτεινα και ελεγα... Ενω ο π.χ. Μαντ και Σφακ ηταν σε καποια θετικοι σε καποια αρνητικοι....

Σίγουρα δεν μπορεί απόλυτα να ξέρει τι έφερε μια βιοχημική.Από εκεί και πέρα δεν χάνεις να ξανακάνεις ένα ραντεβού και να την ρωτήσεις πως προτείνει εκείνη να συνεχίσετε.Χωρίς εσύ να προτείνεις τίποτα.Να δεις αν θα σε καλύψουν οι απαντήσεις της.Και μετά βλέπεις.

004_1_%7E1.JPG

Καλημέρα καλημέρα και καλό μήνα σε όλες!!!!

Πάω να διαβάσω δυο τρία μηνύματα, να είμαι λίγο απντέιτ και έρχομαι!

Ανιτάκι μου είδα μήνυμα σου και χάρηκα πολύ...

Καλημέρα Δημητρούλα και καλό μήνα σε σένα και στο μπεμπούλη σου!!!!

Λαμπρινούλα μου η ώρα η καλή μωρό μου!!!!

Μαρή Αναστασία πάμε για ωο????? Ωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!

Καλή επιτυχία μωράκι μουυυυ!!!

Αχ ο Οκτώβριος θα ξεκινήσει με χαρές, είμαι σίγουρη!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Υπό συζήτηση γίνονται όλα λοιπόν...δεν μπορεί να σου δώσει μια απάντηση γιατί πολύ απλά είναι δύσκολο να την έχει..καλώς ή κακώς δεν μπορεί να ξέρει τι έγινε εκεί μέσα...αν ήμασταν εύκολες περιπτώσεις πιθανόν να μας έδιναν και μια πιο σαφή απάντηση...αλλά δυστυχώς τα έχουμε τα θεματάκια μας..

Σίγουρα η αντιμετώπιση παίζει ρόλο...είναι σημαντική για την ψυχολογία μας...δεν μπορούμε να αξιολόγησουμε όμως τον γιατρό γιατί πολύ απλά δεν είμαστε γιατροί....αν είναι καλή γιατρός εγω προσωπικά δεν θα την απέρριπτα επειδή δεν έχει τον τρόπο να με καθησυχάσει...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Τι έγινε ρε Εφάκι???

Στις 18 (Παρασκευη) θα ξαναειμαι Αθηνα για να δω Μαστρ + γιατρο Πηνελοπης....

Και ποτε παιζει η ΠΑΝΑΘΑ μπασκετ? Τη δευτερα στις 21...οχι το σκ.... Ε οχι ρε σεις....δε θα μπορεσουμε να μεινουμε ως τη Δευτερα.....

Καθηστε να δω και το ποδοσφαιρο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα Δημητρούλα και καλό μήνα σε σένα και στο μπεμπούλη σου!!!!

Ρουμπίδι μου καλό μήνα να έχουμε!

Ο μπεμπούλης σας στέλνει σε όλες θετική ενέργεια και παρακαλάει κι εκείνος σύντομα να έχει ξαδελφάκια!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Λαμπρινούλα μου η ώρα η καλή μωρό μου!!!!

Μαρή Αναστασία πάμε για ωο????? Ωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!

Καλή επιτυχία μωράκι μουυυυ!!!

Αχ ο Οκτώβριος θα ξεκινήσει με χαρές, είμαι σίγουρη!

Καλημέρα και καλό μηνα...έχουμε νέα από την Λαμπρινή????

I81rp3.png

Στις 18 (Παρασκευη) θα ξαναειμαι Αθηνα για να δω Μαστρ + γιατρο Πηνελοπης....

Και ποτε παιζει η ΠΑΝΑΘΑ μπασκετ? Τη δευτερα στις 21...οχι το σκ.... Ε οχι ρε σεις....δε θα μπορεσουμε να μεινουμε ως τη Δευτερα.....

Καθηστε να δω και το ποδοσφαιρο...

Θα σου έλεγα τίποτα τώρα...αλλά έχε χάρη...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...