Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ....ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ....!!!!!!!!!:lol::lol:

ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ.....ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΕΤΣΙ...!!!!!!:wink::wink:

Εγω εχω ενα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ...Ισως ειναι και το μοναδικο αφου ειμαι τελεια και δενε χω ελαττωματα :rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Πολυ κακο αυτο..και δεν εχω υπομονη απο τα απλα καθημερινα μεχρι τα σοβαρα.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Αυτο ειναι πολυ σημαντικο και σωστο!

Και μεις οποιον γιατρο διαλεξουμε ....επιτελους....:rolleyes: πρεπει να μεινουμε σε αυτον >1 φορας...ακομα και να μην πετυχει η επομενη...γιατι ο γιατρος μετα ξερει καλυτερα τον οργανισμο και μπορει να κανει πιο επιτυχημενη αλλαγη πρωτοκολλου απο οτι ενας νεος που ειναι φτου και απο την αρχη...

Υπαρχουν και εξαιρεσεις τον κανονα αυτο...π.χ. ο 1ος γιατρος που ειχα :twisted: που μετανιωσα την ωρα και την στιγμη.....αλλα οκ...συμβαινουν και αυτα....:cool:

Εγω οποιον αθηναιο διαλεξω εχω σκοπο να παραμεινω...

ΑΡΑ ΑΝΝΙΤΟΥΛΑ: Φυσικους + Εμπιστοσυνη στον γιατρο = ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ...!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Ο θεος σου δινει οσα μπορεις να αντεξεις...εμενα με ειδε γαιδουρι :rolleyes: οτι αντεχω πολλα και μαλλον θα με ταλαιπωρησει ακομα λιγο :lol::lol::lol::lol::lol:

Λίγο μόνο ακόμα διδυμάκι μου!!!Μόλις βρεις τον γιατρό σου να δεις θα αλλάξει και η ψυχολογία σου.Θα έχεις κάτι να περιμένεις και να προσπαθείς και θα δεις που θα πάνε όλα καλά αυτή τη φορά.

Ξέρεις τι μωρέ Ανίτα δεν θα ήθελα να πω την γνώμη μου σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα...δεν είμαι και γιατρός...από θέμα λειτουργικότητας όμως οι φυσικοί θα σε βολέψουν???

Εγώ θα πρότεινα να συζητήσεις με τον γιατρό σου να κάνεις 1-2 κύκλους με διέγερση και μετά να πας για προεμφυτευτικό και ίσως κανα δυο φυσικούς...

Για την δωρεά δεν ξέρω να σου πω...είναι κάτι που πρέπει να το αποφασίσεις εσύ και ο άντρας σου..

Συμφωνω για τη δωρεα..ειναι πολυ λεπτο θεμα...θα το συζητησετε με τον αντρα σου, θα παρετε μαζι αποφαση και οπως ειπα και στη Μορφω αν τελικα κανετε δωρεα δε χρειαζεται να το ξερουμε ουτε εμεις..;)

Οσο αφορα τους φυσικους ειναι ταλαιπωρια αλλα γω λεω να κανεις..Η φυση οντως διαλεγει το πιο υγιες...και μη σου πω οτι η γυναικα μετα τα 40 πολλες φορες κανει και διπλη ωορρηξια...Θα ταλαιπωρηθεις αλλα μεχρι την επομενη διεγερση τολμησε το και οσα μαζεψεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγω εχω ενα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ...Ισως ειναι και το μοναδικο αφου ειμαι τελεια και δενε χω ελαττωματα :rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Να σου πω τη γνώμη μου.Εγώ πιστεύω ότι έχεις υπομονή γιατί το προσπαθείς.Το θέμα σου βρίσκεται περισσότερο νομίζω στο γεγονός ότι θέλεις απαραίτητα να τα κοντρολάρεις όλα και δυστυχώς στη φύση αυτό δεν μπορείς να το επιβάλεις.Πάντα θα υπάρχει ο απρόβλεπτος παράγοντας.Χαλάρωσε απλά λίγο(όχι να τα αφήσεις και στην τύχη τους βέβαια)και θα δεις που όλα θα πάνε καλύτερα.

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΜΟΥ (ΔΙΔΥΜΑΚΙ ΜΟΥ :lol::lol::lol:) ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ...ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΙ ΣΠΑΡΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!! :cool::cool::cool:

Λίγο μόνο ακόμα διδυμάκι μου!!!Μόλις βρεις τον γιατρό σου να δεις θα αλλάξει και η ψυχολογία σου.Θα έχεις κάτι να περιμένεις και να προσπαθείς και θα δεις που θα πάνε όλα καλά αυτή τη φορά.
Εφη για την γιατρό που είχες δεν το σκέφτεσαι καθόλου???????????έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια..

Το θεμα ειναι οτι ειναι καλη γιατρος και καλος ανθρωπος!!! Απλα οταν πηγαμε μετα την εξωσω...δε μας καλυψε.....αλλα σκεφτομαι οταν βγει ο καρυοτυπος να ξαναπαω...γιατι σε αυτη και στο κεντρο που ειναι εκανα τα 2 αριστα εμβρυα...

Εχω διαφορα στο μυαλο μου...θα δειξει....αν παει στραβα το βλεπω μετα τα Χριστουγεννα και δε θελω γιατι και ο Φλεβαρης ειναι γκαντεμης...:(:(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Δεν ξέρω βρε Ανιτάκι μου τι να σου προτείνω.Δεν είμαι γιατρός και δεν θέλω να πω κάτι που δεν θα είναι σωστό.Συζήτησε με τον γιατρό σου εκτενώς ποιός πιστεύει ο ίδος ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για τον οργανισμό σου.Ίσως ένας συνδιασμός και με διέγερση και με φυσικούς???Δεν το ξέρω απόλυτα.

Όσον αφορά στη δωρεά είναι πραγματικά πολύ λεπτό το ζήτημα και θα το αποφασίσεις με τον άντρα σου.Σίγουρα εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ καθόλου κακό,αλλά αυτό είναι δικό σας προσωπικό θέμα.

Είσαι ψυχάρα...σε ευχαριστώ πολύ...μου έφτιαξες την διάθεση..

Ξέρεις τι μωρέ Ανίτα δεν θα ήθελα να πω την γνώμη μου σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα...δεν είμαι και γιατρός...από θέμα λειτουργικότητας όμως οι φυσικοί θα σε βολέψουν???

Εγώ θα πρότεινα να συζητήσεις με τον γιατρό σου να κάνεις 1-2 κύκλους με διέγερση και μετά να πας για προεμφυτευτικό και ίσως κανα δυο φυσικούς...

Για την δωρεά δεν ξέρω να σου πω...είναι κάτι που πρέπει να το αποφασίσεις εσύ και ο άντρας σου..

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ 2-3 ΦΥΣΙΚΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΔΙΕΓΕΡΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΩΑΡΙΑ...;);)

ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ....ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ..ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ...!!!!!!

Κοριτσάκι μου δεν το είπα από θέμα σύγκρισης γιατί όλα όσα είπες πονάνε.Το είπα από την άποψη ότι δεν χάνεις χρόνο και μπορείς να προγραμματίσεις την νέα προσπάθειά σου νωρίτερα.Την επόμενη φορά θα επιστρέψεις διπλή ή και τριπλή ακόμα.

ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΟΛΑ ΠΟΝΑΝΕ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΝΤΙΟΥΛΑ ΜΟΥ...!!!!;);)

ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ( ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ)....ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ...!!!!!!!;););)

Παντως κοριτσια τα 2 τελευταια χρονια ηταν τα πιο δυσκολα...οικογενειακα, ψυχολογικα και οικονομικα...Νομιζα οτι τωρα ανεβαινουμε και βλεπω αυτο το φθινοπωρο ειναι ακομα χειροτερο...:( και λεω...μηπως να μην κανω προσπαθεια..να μην προκαλω την τυχη μου με τοση γκαντεμια? Μην κοροιδεψετε...αληθεια το λεω....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΜΟΥ (ΔΙΔΥΜΑΚΙ ΜΟΥ :lol::lol::lol:) ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ...ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΙ ΣΠΑΡΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!! :cool::cool::cool:

Το θεμα ειναι οτι ειναι καλη γιατρος και καλος ανθρωπος!!! Απλα οταν πηγαμε μετα την εξωσω...δε μας καλυψε.....αλλα σκεφτομαι οταν βγει ο καρυοτυπος να ξαναπαω...γιατι σε αυτη και στο κεντρο που ειναι εκανα τα 2 αριστα εμβρυα...

Εχω διαφορα στο μυαλο μου...θα δειξει....αν παει στραβα το βλεπω μετα τα Χριστουγεννα και δε θελω γιατι και ο Φλεβαρης ειναι γκαντεμης...:(:(:(

Χαχαχαχαχα και εγώ σημειώνω τις δουλειές και τις βάζω με μαγνητάκι στο ψυγείο για να τις βλέπω!!!!Δεν πειράζει ρε ψυχή και να μην τα κάνεις όλα βάση προγράμματος!!!!

Ε τότε θα φροντίσεις να πάρεις τις αποφάσεις σου πριν τη νέα χρονιά.Αλλά και αλλιώς να γίνει και Φλεβάρη να πας θα είμαστε μαζί και με το Μορφάκι παρέα,οπότε θα έχουμε γούρι αυτή τη φορά!!!!

Εφη συγκεντρώσου...τι είναι αυτά που λες για γκαντεμιά και τέτοια...

Δεν κατάλαβα τι εννοείς όταν λες ότι δεν σε κάλυψε η γιατρός...θα σου πω αυτό που μου είπε προχθές ο γιατρός όταν συζητούσαμε το τι μέρας έμβρυα θα βάλουμε...μου ειπε ότι δεν έχει φτάσει η επιστήμη να γνωρίζει το πως θα εξελιχθούν τα έμβρυα μέσα στην μήτρα της γυναίκας...πολλές φορές έχουμε άριστες βλαστοκύστες που δεν δίνουν εγκυμοσύνη και πολλές φορές έχουμε δει μέτρια έμβρια 2ης και 3ης ημέρας τα οποία έχουν προχωρήσει μια χαρά...

Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι και οι γιατροί δεν μπορούν να τα ξέρουν όλα...είναι και ο παράγοντας φύση στη μέση που στην τελική έχει και τον τελευταίο λόγο.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Συμφωνω για τη δωρεα..ειναι πολυ λεπτο θεμα...θα το συζητησετε με τον αντρα σου, θα παρετε μαζι αποφαση και οπως ειπα και στη Μορφω αν τελικα κανετε δωρεα δε χρειαζεται να το ξερουμε ουτε εμεις..;)

Οσο αφορα τους φυσικους ειναι ταλαιπωρια αλλα γω λεω να κανεις..Η φυση οντως διαλεγει το πιο υγιες...και μη σου πω οτι η γυναικα μετα τα 40 πολλες φορες κανει και διπλη ωορρηξια...Θα ταλαιπωρηθεις αλλα μεχρι την επομενη διεγερση τολμησε το και οσα μαζεψεις...

Δεν ξέρω βρε Ανιτάκι μου τι να σου προτείνω.Δεν είμαι γιατρός και δεν θέλω να πω κάτι που δεν θα είναι σωστό.Συζήτησε με τον γιατρό σου εκτενώς ποιός πιστεύει ο ίδος ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για τον οργανισμό σου.Ίσως ένας συνδιασμός και με διέγερση και με φυσικούς???Δεν το ξέρω απόλυτα.

Όσον αφορά στη δωρεά είναι πραγματικά πολύ λεπτό το ζήτημα και θα το αποφασίσεις με τον άντρα σου.Σίγουρα εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ καθόλου κακό,αλλά αυτό είναι δικό σας προσωπικό θέμα.

Είσαι ψυχάρα...σε ευχαριστώ πολύ...μου έφτιαξες την διάθεση..

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΙΣ ΛΑΒΩ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ..!!!!!!:P:p;);)

Χαχαχαχαχα και εγώ σημειώνω τις δουλειές και τις βάζω με μαγνητάκι στο ψυγείο για να τις βλέπω!!!!Δεν πειράζει ρε ψυχή και να μην τα κάνεις όλα βάση προγράμματος!!!!

Ε τότε θα φροντίσεις να πάρεις τις αποφάσεις σου πριν τη νέα χρονιά.Αλλά και αλλιώς να γίνει και Φλεβάρη να πας θα είμαστε μαζί και με το Μορφάκι παρέα,οπότε θα έχουμε γούρι αυτή τη φορά!!!!

Προς το παρον γκαντεμηδες για μενα ειναι Οκτωβρης + Φλεβαρης..αλλα ετσι που το βλεπω θα γινουν ολοι σιγα σιγα...:lol:

Εδω και στην Αθηνα που ειχαμε ερθει, δε θυμαμαι δε ποιον γιατρο ειμασταν και του ειπα οτι ο Οκτωβρης ειναι γκαντεμης και δε θελω...Γελουσε ο ανθρωπος...Ξεφτιλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Παντως κοριτσια τα 2 τελευταια χρονια ηταν τα πιο δυσκολα...οικογενειακα, ψυχολογικα και οικονομικα...Νομιζα οτι τωρα ανεβαινουμε και βλεπω αυτο το φθινοπωρο ειναι ακομα χειροτερο...:( και λεω...μηπως να μην κανω προσπαθεια..να μην προκαλω την τυχη μου με τοση γκαντεμια? Μην κοροιδεψετε...αληθεια το λεω....

Λοιπόν θα σου πω τη γνώμη μου.Δηλαδή αν δεν κάνεις προσπάθεια θα φτιάξουν όλα τα άλλα????Όχι.Οπότε σαν σκέψη είναι εξ'αρχής λάθος.Ίσα ίσα εγώ βλέπω ένα θετικό σε όλα αυτά.Μπορεί τώρα λόγω του θέματος με τη δουλειά σου να ζορίζεσαι οικονομικά,αλλά είναι μια ευκαιρία για σένα να είσαι ξεκούραστη και να κάνεις την προσπάθειά σου.Οπότε ως εγκυούλα του χρόνου θα πάρεις την άδεια εγκυμοσύνης και μετά την ανατροφής και πρώτον θα έχεις το μωράκι σου και δεύτερον θα κερδίσεις χρόνο όσο αφορά στη δουλειά σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...