Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα! Οπως καταλαβατε δεν κοιμήθηκα σχεδον καθολου! Φευγω και εξω ριχνει τρελλη βροχη και πολλες αστραπες! Απιστευτο μου φαινεται κατακλυσμος! Πολλα φιλια σε ολες θα στειλω μην στην Δημητρα μολις γεννήσω!

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ με εναν πονο! Αν γεννησες και κρατας αγκαλια τον αγοραρο σου ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!

Καλημέρα κοριτσάρες μου και καλό μήνα!!!!

Λαμπρινούλα μου δεν έκλεισες μάτι ε???Λογικό το βρίσκω!!!Μεγάλη μέρα σήμερα αγαπούλα μου!!!!Θα δεις το αντράκι σου!!!!Με το καλό!!!!

Εύχομαι ο μήνας αυτός να σηματοδοτήσει και άλλες εγκυμοσύνες με υγιή μωράκια για το παρεάκι μας!!!Και για την Ειρηνούλα και το Ανιτάκι μας να είναι ο μήνας που θα ανασυνταχθούν,θα πάρουν αποφάσεις και θα συνεχίσουν την μάχη.Όλες εδώ μαζί αγαπημένες,κρατώντας η μια το χέρι της άλλης!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Λαμπρινούλα μου με το καλό αγάπη μου!!!

Ηρθε ο μπέμπης και μας έφερε ωραία, δροσερή βροχούλα.

Να σας ζήσει!!! Θα τα πούμε και από κοντά αύριο πρώτα ο Θεός!!

Αναστασάκι μου τέλεια τα νέα!!!

Μην αγχώνεσαι και μην μετράς τίποτα!!!!

'Εχε εμπιστοσύνη στο γιατρούλη σου

και αύριο όλα θα πάνε κατ' ευχήν!!!

Ανιτάκι σε σκέφτομαι και σου στέλνω την αγαπη μου.

Ότι θελήσεις μη διστάσεις!!!!

Ειρηνάκι πολύ χάρηκα που χθές μπήκες και μίλησες με τα κορίτσια.

Σου στέλνω πολλά φιλιά.

Dada μου τί έγινε σήμερα? Τί νεότερα έχεις?

Αύριο περνάς επιτροπή?

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

Καλημέρα σε όλες....

Λαμπρινή είναι η μέρα σου σήμερα...περιμένουμε με αγωνία...όλα να πάνε καλά και για σένα και για το αντράκι σου...φιλιά.

Kαλημερα κορίτσια και καλό μήνα να εχουμε!!

Λαμπρινούλα με το καλό να υποδεχτείτε το αντράκι σας. Με έναν πόνο σου εύχομαι.

Ανιτάκι μου λυπάμαι πολύ. Δεν εχω κατι αλλο να σου πω. Μάζεψε τις δυνάμεις σου και όταν είσαι έτοιμη ξαναπροσπαθείς. Ειμαι σιγουρη ότι θα τα καταφερεις και εσυ να γινεις μανουλα, οπως όλες μας!!!

Φιλια σε όλες!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ....ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΦΟΥΛΕΣ..!!!!;);)

ΝΑΝΤΙΑ, ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΦΗ....ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ....ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ...ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ...ΕΚΛΑΙΓΑ...ΕΙΧΑ "ΜΟΥΔΙΑΣΕΙ" ΚΑΙ ΕΔΙΩΧΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ....

ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΗΞΕΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...:(:(:(

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΓΕΝΝΗΣΕΙ...ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ..!!!!!!!!!!!:P:p

ΣΑΣΑΚΙ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.!!:D:D

ΖΕΤΤΑΚΙ, ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ, ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ....ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΓΙΑ ΩΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..!!!!:D:D

ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...!!!!:P:p;);)

ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ, ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ..!!:lol::lol:

Ναι Ανιτάκι μου έτσι είναι και καλά κάνεις και το πιστεύεις.Ο Θεός δεν ξεχνά και θα σου φέρει το μωράκι σου!!!

ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου, ερωτα μεγαλε...καποιες φορες δεν ξερω τι να πω ...ακομα και γω :rolleyes: (που ειναι η Μορφω να με θαυμασει...)...δεν ξερω τι να σου πω ειλικρινα.....

Να σου πω ομως το 1ο που σκεφτηκα οταν εγινε οτι εγινε? Σκεφτηκα οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ! Πρεπει να εχεις επιμονη στο θεμα αυτο...Επεσες αλλα αλλα θελω να εχεις σηκωθει ηδη και να περτατας και πολυ γρηγορα θελω να σε δω να τρεχεις....;)

Ευκολα λογια μπορει να σκεφτεις.. ΤΟ ΞΕΡΩ οτι θελει μεγαλη ψυχικη δυναμη να πας παρακατω αλλα ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου, εχεις την υγεια σου, το αντρακι σου, εμας και το ΘΕΟ συμμαχους...αρα παιδακι θα κανεις!

Και μεχρι να περασει ο καιρος που να μπορεις να ξαναπαρεις ορμονες γιατι δε μαζευεις και κανα 2 με φυσικους??? ;)

Το ξαναπαμε...ο Θεος αργει καμια φορα (ειναι παππουλης και εχει τοσο κοσμο να νοιαστει....) αλλα δεν ξεχνα!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΜΑΚΑΡΙ ΒΡΕ ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ....ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ...Η ΑΔΕΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ...:(:(

Μας πονάει ναι,αλλά αυτή η άδεια αγκαλιά μας πεισμώνει κιόλας μέχρι να γεμίσει.Και θα γεμίσει ό,τι κι αν γίνει!!!

ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ, ΘΑ ΤΟ ΕΧΑΝΑ ΣΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ Ή ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ....

Η ΓΕΝΝΕΤΙΣΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΠΟΛΛΑ ΕΜΒΡΥΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ...

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ....

ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΕΓΕΡΣΗ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ....

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΟ ΩΑΡΙΟ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ...

ΜΟΥ ΕΙΠΕ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ....ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.....

Εσύ τι σκέφτεσαι να κάνεις από όλα αυτά???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.??? ΠΕΣ ΜΟΥ.....

Επειδή έχω ωοληψία αυριο θα ήθελα για γούρι και θετική ενεργεια να γράψεις με μεγάλα και κόκκινα γράμματα...θα το κάνεις αυτο για μένα?

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ, ΘΑ ΤΟ ΕΧΑΝΑ ΣΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ Ή ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ....

Η ΓΕΝΝΕΤΙΣΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΠΟΛΛΑ ΕΜΒΡΥΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ...

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ....

ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΕΓΕΡΣΗ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ....

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΟ ΩΑΡΙΟ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ...

Λυπάμαι πολύ που δεν ήταν γερό το εμβρυάκι αυτό,αλλά τουλάχιστον πάλι καλά που έκανες προεμφυτευτικό και το είδατε γιατί αν συνέβαινε αλλιώς και αν ακόμα έπιανε θα το απέβαλε η φύση μετά και ο πόνος σου πάλι θα ήταν μεγάλος απλά θα τον ένιωθες αργότερα.Ξέρω ότι αυτό ακούγεται σαν μια απλή παρηγοριά και ξέρω ότι δεν είναι ικανό να σου απαλύνει τον πόνο που νιώθεις τώρα.Όμως είναι καλό που κάνατε νέα σχέδια με το γιατρό,ώστε να περιορίσετε τις πιθανότητες να συμβεί ξανά το ίδιο.Και τώρα που ξέρει καλύτερα τον οργανισμό σου θα μπορέσει και να προσαμόσει τη θεραπεία σου,ώστε να πας καλύτερα την επόμενη φορά και να αποκτήσεις τελικά το μωράκι σου!!!!

ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου, ερωτα μεγαλε...καποιες φορες δεν ξερω τι να πω ...ακομα και γω :rolleyes: (που ειναι η Μορφω να με θαυμασει...)...δεν ξερω τι να σου πω ειλικρινα.....

Να σου πω ομως το 1ο που σκεφτηκα οταν εγινε οτι εγινε? Σκεφτηκα οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ! Πρεπει να εχεις επιμονη στο θεμα αυτο...Επεσες αλλα αλλα θελω να εχεις σηκωθει ηδη και να περτατας και πολυ γρηγορα θελω να σε δω να τρεχεις....;)

Ευκολα λογια μπορει να σκεφτεις.. ΤΟ ΞΕΡΩ οτι θελει μεγαλη ψυχικη δυναμη να πας παρακατω αλλα ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου, εχεις την υγεια σου, το αντρακι σου, εμας και το ΘΕΟ συμμαχους...αρα παιδακι θα κανεις!

Και μεχρι να περασει ο καιρος που να μπορεις να ξαναπαρεις ορμονες γιατι δε μαζευεις και κανα 2 με φυσικους??? ;)

Το ξαναπαμε...ο Θεος αργει καμια φορα (ειναι παππουλης και εχει τοσο κοσμο να νοιαστει....) αλλα δεν ξεχνα!!!!!

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ....

ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΑΣ....ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ...!!!!!!

ΑΝΤΕ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ Ε.?????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

XΩρις να το χω δει το ιδιο σου ειπα και γω...

Να το κανετε!!! Και να δεις που θα πετυχεις! Ειδατε η Λαμπρινουλα? Ποσο δυσκολα περασε με λιγα ωάρια και με φυσικους? Κια ομως τα καταφερε!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Εσύ τι σκέφτεσαι να κάνεις από όλα αυτά???

ΔΕΝ ΞΕΡΩ....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ...!!!!!!!;);)

Επειδή έχω ωοληψία αυριο θα ήθελα για γούρι και θετική ενεργεια να γράψεις με μεγάλα και κόκκινα γράμματα...θα το κάνεις αυτο για μένα?

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...!!!!!!!!!!:P:p:p

Λυπάμαι πολύ που δεν ήταν γερό το εμβρυάκι αυτό,αλλά τουλάχιστον πάλι καλά που έκανες προεμφυτευτικό και το είδατε γιατί αν συνέβαινε αλλιώς και αν ακόμα έπιανε θα το απέβαλε η φύση μετά και ο πόνος σου πάλι θα ήταν μεγάλος απλά θα τον ένιωθες αργότερα.Ξέρω ότι αυτό ακούγεται σαν μια απλή παρηγοριά και ξέρω ότι δεν είναι ικανό να σου απαλύνει τον πόνο που νιώθεις τώρα.Όμως είναι καλό που κάνατε νέα σχέδια με το γιατρό,ώστε να περιορίσετε τις πιθανότητες να συμβεί ξανά το ίδιο.Και τώρα που ξέρει καλύτερα τον οργανισμό σου θα μπορέσει και να προσαμόσει τη θεραπεία σου,ώστε να πας καλύτερα την επόμενη φορά και να αποκτήσεις τελικά το μωράκι σου!!!!

ΜΕ ΠΟΝΕΣΕ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.....:(:(:(

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ (ΑΠΟΒΟΛΗ, ΜΗ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ, ΜΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ)......ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ....ΤΙ ΝΑ ΠΩ...:-(:sad::-(

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ με εναν πονο! Αν γεννησες και κρατας αγκαλια τον αγοραρο σου ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!

Καλημέρα διδυμάκι μου!!!Τι ωραία που τα λες σε όλες μας.Να το διαβάσεις ξανά προσεκτικά.Ισχύει και για σένα σε όλα τα επίπεδα!!!!

Διαφημίσεις

Όμως είναι καλό που κάνατε νέα σχέδια με το γιατρό,ώστε να περιορίσετε τις πιθανότητες να συμβεί ξανά το ίδιο.Και τώρα που ξέρει καλύτερα τον οργανισμό σου θα μπορέσει και να προσαμόσει τη θεραπεία σου,ώστε να πας καλύτερα την επόμενη φορά και να αποκτήσεις τελικά το μωράκι σου!!!!

Αυτο ειναι πολυ σημαντικο και σωστο!

Και μεις οποιον γιατρο διαλεξουμε ....επιτελους....:rolleyes: πρεπει να μεινουμε σε αυτον >1 φορας...ακομα και να μην πετυχει η επομενη...γιατι ο γιατρος μετα ξερει καλυτερα τον οργανισμο και μπορει να κανει πιο επιτυχημενη αλλαγη πρωτοκολλου απο οτι ενας νεος που ειναι φτου και απο την αρχη...

Υπαρχουν και εξαιρεσεις τον κανονα αυτο...π.χ. ο 1ος γιατρος που ειχα :twisted: που μετανιωσα την ωρα και την στιγμη.....αλλα οκ...συμβαινουν και αυτα....:cool:

Εγω οποιον αθηναιο διαλεξω εχω σκοπο να παραμεινω...

ΑΡΑ ΑΝΝΙΤΟΥΛΑ: Φυσικους + Εμπιστοσυνη στον γιατρο = ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

XΩρις να το χω δει το ιδιο σου ειπα και γω...

Να το κανετε!!! Και να δεις που θα πετυχεις! Ειδατε η Λαμπρινουλα? Ποσο δυσκολα περασε με λιγα ωάρια και με φυσικους? Κια ομως τα καταφερε!!!!

ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ....ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ....!!!!!!!!!:lol::lol:

ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ.....ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΕΤΣΙ...!!!!!!:wink::wink:

Καλημέρα διδυμάκι μου!!!Τι ωραία που τα λες σε όλες μας.Να το διαβάσεις ξανά προσεκτικά.Ισχύει και για σένα σε όλα τα επίπεδα!!!!

Ο θεος σου δινει οσα μπορεις να αντεξεις...εμενα με ειδε γαιδουρι :rolleyes: οτι αντεχω πολλα και μαλλον θα με ταλαιπωρησει ακομα λιγο :lol::lol::lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΜΕ ΠΟΝΕΣΕ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.....:(:(:(

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ (ΑΠΟΒΟΛΗ, ΜΗ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ, ΜΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ)......ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ....ΤΙ ΝΑ ΠΩ...:-(:sad::-(

Είσαι ψυχάρα...σε ευχαριστώ πολύ...μου έφτιαξες την διάθεση..

Ξέρεις τι μωρέ Ανίτα δεν θα ήθελα να πω την γνώμη μου σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα...δεν είμαι και γιατρός...από θέμα λειτουργικότητας όμως οι φυσικοί θα σε βολέψουν???

Εγώ θα πρότεινα να συζητήσεις με τον γιατρό σου να κάνεις 1-2 κύκλους με διέγερση και μετά να πας για προεμφυτευτικό και ίσως κανα δυο φυσικούς...

Για την δωρεά δεν ξέρω να σου πω...είναι κάτι που πρέπει να το αποφασίσεις εσύ και ο άντρας σου..

I81rp3.png

Κοριτσάκι μου δεν το είπα από θέμα σύγκρισης γιατί όλα όσα είπες πονάνε.Το είπα από την άποψη ότι δεν χάνεις χρόνο και μπορείς να προγραμματίσεις την νέα προσπάθειά σου νωρίτερα.Την επόμενη φορά θα επιστρέψεις διπλή ή και τριπλή ακόμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...