Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ....ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΦΟΥΛΕΣ..!!!!;);)

ΝΑΝΤΙΑ, ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΦΗ....ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ....ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ...ΕΚΛΑΙΓΑ...ΕΙΧΑ "ΜΟΥΔΙΑΣΕΙ" ΚΑΙ ΕΔΙΩΧΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ....ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΗΞΕΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...:(:(:(

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΓΕΝΝΗΣΕΙ...ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ..!!!!!!!!!!!:P:p

ΣΑΣΑΚΙ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.!!:D:D

ΖΕΤΤΑΚΙ, ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ, ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ....ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΓΙΑ ΩΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..!!!!:D:D

ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...!!!!:P:p;);)

ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ, ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ..!!:lol::lol:

Καλημέρα Ανιτάκι μου και καλό μήνα!!!!

Μην ζητάς συγγνώμη αγαπούλα μου.Το κατάλαβα ότι δεν ήσουν καλά.Λογικό είναι.Όσο κι αν το ήξερες μέσα σου αυτό δεν μειώνει την απογοήτευση που νιώθεις.Πάρε το χρόνο σου κοριτσάρα μου και ανασύνταξε τις δυνάμεις σου.Όταν νιώσεις έτοιμη θα ξαναπροσπαθήσεις και σίγουρα θα γίνεις μανούλα.Και εμείς θα είμαστε εδώ να σου κρατάμε το χέρι μέχρι το όνειρο να γίνει πραγματικότητα!!!Και θα γίνει.Πίστη,υπομονή και ψυχική δύναμη.Χάσαμε μια μάχη και όχι τον πόλεμο!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ανιτάκι μου και καλό μήνα!!!!

Μην ζητάς συγγνώμη αγαπούλα μου.Το κατάλαβα ότι δεν ήσουν καλά.Λογικό είναι.Όσο κι αν το ήξερες μέσα σου αυτό δεν μειώνει την απογοήτευση που νιώθεις.Πάρε το χρόνο σου κοριτσάρα μου και ανασύνταξε τις δυνάμεις σου.Όταν νιώσεις έτοιμη θα ξαναπροσπαθήσεις και σίγουρα θα γίνεις μανούλα.Και εμείς θα είμαστε εδώ να σου κρατάμε το χέρι μέχρι το όνειρο να γίνει πραγματικότητα!!!Και θα γίνει.Πίστη,υπομονή και ψυχική δύναμη.Χάσαμε μια μάχη και όχι τον πόλεμο!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ....ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ....ΧΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΑΧΗ...!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Αναστασία μου καλημέρα και καλό μήνα.Εύχομαι ολόψυχα να είναι ο τυχερός σου μήνας και να είναι η αρχή που θα σου φέρει το/τα μωράκι/α σου!!!Καλή επιτύχια αύριο φουλίτσα μου.Να έχεις γερά αβγουλάκια!!!!

Πηνελοπάκι μου είσαι καλά???Μας λείπεις.Θέλουμε να μαθαίνουμε νεάκια σου για σένα και τα μπεμπεδίνια σου!!!!

Λινάκι μου που είσαι???Ήρθες Αθήνα???Πότε κάνεις εμβρυομεταφορά με το καλό???Καλή επιτυχία κοριτσάρα μου!!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ....ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ....ΧΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΑΧΗ...!!!!!!!

Ναι Ανιτάκι μου έτσι είναι και καλά κάνεις και το πιστεύεις.Ο Θεός δεν ξεχνά και θα σου φέρει το μωράκι σου!!!

Διαφημίσεις

Αναστασία μου καλημέρα και καλό μήνα.Εύχομαι ολόψυχα να είναι ο τυχερός σου μήνας και να είναι η αρχή που θα σου φέρει το/τα μωράκι/α σου!!!Καλή επιτύχια αύριο φουλίτσα μου.Να έχεις γερά αβγουλάκια!!!!

Πηνελοπάκι μου είσαι καλά???Μας λείπεις.Θέλουμε να μαθαίνουμε νεάκια σου για σένα και τα μπεμπεδίνια σου!!!!

Λινάκι μου που είσαι???Ήρθες Αθήνα???Πότε κάνεις εμβρυομεταφορά με το καλό???Καλή επιτυχία κοριτσάρα μου!!!!

Καλημέρα Ρουμπίδι...σε ευχαριστώ πολύ....δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι θα καταφέρω....δεν ξέρω γιατί, μακάρι να βγω αληθινή...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ανίτα ότι και να σου πούμε εμείς είναι λίγο και το ξέρω...απλά να ξέρεις ότι είμαστε εδώ να σε ακούσουμε και να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε...

Πως είσαι εσύ κοριτσάρα μου???

Καλημέρα Ρουμπίδι...σε ευχαριστώ πολύ....δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι θα καταφέρω....δεν ξέρω γιατί, μακάρι να βγω αληθινή...

Μπράβο αγαπούλα μου.Χαίρομαι πολύ που νιώθεις έτσι.Και εγώ πιστεύω πως αυτή τη φορά θα σου χτυπήσει την πόρτα ο πελαργός!!!!

Ανίτα ότι και να σου πούμε εμείς είναι λίγο και το ξέρω...απλά να ξέρεις ότι είμαστε εδώ να σε ακούσουμε και να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε...

ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...!!!!!!!!!:tongue::tongue:

ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΧΕΙ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΤΤΑ, ΤΗ ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ...!!!!!!!!;);)

Μπράβο αγαπούλα μου.Χαίρομαι πολύ που νιώθεις έτσι.Και εγώ πιστεύω πως αυτή τη φορά θα σου χτυπήσει την πόρτα ο πελαργός!!!!

Μου δίνει πολύ αισιοδόξια ο δικός μας...έχει έναν τρόπο...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...!!!!!!!!!:tongue::tongue:

ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΧΕΙ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΤΤΑ, ΤΗ ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ...!!!!!!!!;);)

Θες να μας πεις τι έγινε????

I81rp3.png

Ναι Ανιτάκι μου έτσι είναι και καλά κάνεις και το πιστεύεις.Ο Θεός δεν ξεχνά και θα σου φέρει το μωράκι σου!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΒΡΕ ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ....ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ...Η ΑΔΕΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ...:(:(

Θες να μας πεις τι έγινε????

ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ, ΘΑ ΤΟ ΕΧΑΝΑ ΣΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ Ή ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ....

Η ΓΕΝΝΕΤΙΣΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΠΟΛΛΑ ΕΜΒΡΥΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ...

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ....

ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΕΓΕΡΣΗ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ....

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΟ ΩΑΡΙΟ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ...

ΜΟΥ ΕΙΠΕ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ....ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...