Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

όχι και έτσι ειπαμε...αλλά δεν ξέρω και το τυφλό...:tongue:

Οπως το πες τυφλο χαχαχαχ ωρες ωρες πατιεται οτι να ναι και ο τυφλος το βλεπει αργοτερα που το εχει ηδη ποσταρει:lol::lol::lol::lol::lol:8-):cool:

Αοματος!!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

μοργουλα σημαινει οτι τρεχουν τα χερια μου και πατανε οτι ναι χαχαχαχαχαχαχ μορφουλα ηταν:lol::lol::lol::lol:

άμα είναι να κάνω συνέχεια λάθη...μια χαρά γράφω...χαχα...

λέω να σε αφήσω...άντε 3 μιση κοντεύει....

καληνύχτα.....

Διαφημίσεις

Οπως το πες τυφλο χαχαχαχ ωρες ωρες πατιεται οτι να ναι και ο τυφλος το βλεπει αργοτερα που το εχει ηδη ποσταρει:lol::lol::lol::lol::lol:8-):cool:

Αοματος!!!!!!

χαχαχαχα...κατάλαβα...γειάαααααα

Καλημερα! Οπως καταλαβατε δεν κοιμήθηκα σχεδον καθολου! Φευγω και εξω ριχνει τρελλη βροχη και πολλες αστραπες! Απιστευτο μου φαινεται κατακλυσμος! Πολλα φιλια σε ολες θα στειλω μην στην Δημητρα μολις γεννήσω!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Καλημέρα κοριτσάρες μου και καλό μήνα!!!!

Λαμπρινούλα μου δεν έκλεισες μάτι ε???Λογικό το βρίσκω!!!Μεγάλη μέρα σήμερα αγαπούλα μου!!!!Θα δεις το αντράκι σου!!!!Με το καλό!!!!

Εύχομαι ο μήνας αυτός να σηματοδοτήσει και άλλες εγκυμοσύνες με υγιή μωράκια για το παρεάκι μας!!!Και για την Ειρηνούλα και το Ανιτάκι μας να είναι ο μήνας που θα ανασυνταχθούν,θα πάρουν αποφάσεις και θα συνεχίσουν την μάχη.Όλες εδώ μαζί αγαπημένες,κρατώντας η μια το χέρι της άλλης!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Λαμπρινούλα μου με το καλό αγάπη μου!!!

Ηρθε ο μπέμπης και μας έφερε ωραία, δροσερή βροχούλα.

Να σας ζήσει!!! Θα τα πούμε και από κοντά αύριο πρώτα ο Θεός!!

Αναστασάκι μου τέλεια τα νέα!!!

Μην αγχώνεσαι και μην μετράς τίποτα!!!!

'Εχε εμπιστοσύνη στο γιατρούλη σου

και αύριο όλα θα πάνε κατ' ευχήν!!!

Ανιτάκι σε σκέφτομαι και σου στέλνω την αγαπη μου.

Ότι θελήσεις μη διστάσεις!!!!

Ειρηνάκι πολύ χάρηκα που χθές μπήκες και μίλησες με τα κορίτσια.

Σου στέλνω πολλά φιλιά.

Dada μου τί έγινε σήμερα? Τί νεότερα έχεις?

Αύριο περνάς επιτροπή?

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

Kαλημερα κορίτσια και καλό μήνα να εχουμε!!

Λαμπρινούλα με το καλό να υποδεχτείτε το αντράκι σας. Με έναν πόνο σου εύχομαι.

Ανιτάκι μου λυπάμαι πολύ. Δεν εχω κατι αλλο να σου πω. Μάζεψε τις δυνάμεις σου και όταν είσαι έτοιμη ξαναπροσπαθείς. Ειμαι σιγουρη ότι θα τα καταφερεις και εσυ να γινεις μανουλα, οπως όλες μας!!!

Φιλια σε όλες!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ...!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ....ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΦΟΥΛΕΣ..!!!!;);)

ΝΑΝΤΙΑ, ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΦΗ....ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ....ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ...ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ...ΕΚΛΑΙΓΑ...ΕΙΧΑ "ΜΟΥΔΙΑΣΕΙ" ΚΑΙ ΕΔΙΩΧΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ....

ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΗΞΕΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...:(:(:(

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΓΕΝΝΗΣΕΙ...ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ..!!!!!!!!!!!:P:p

ΣΑΣΑΚΙ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΡΙΟ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.!!:D:D

ΖΕΤΤΑΚΙ, ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΟΥ, ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ....ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΓΙΑ ΩΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..!!!!:D:D

ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...!!!!:P:p;);)

ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ, ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ..!!:lol::lol:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.??? ΟΛΑ ΚΑΛΑ.????

Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.????;);)

ΛΙΝΑΚΙ.....ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.???? ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ.???? ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ..!!!!:P:p;);)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...