Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Το τεστ παπ;:confused::confused:

Ναι το ξερω αυτα ειναι στο προγεννητικο και τα κανεις αμα μεινεις εγκυος.Οποτε και το θεωρουσα και λιγο απιθανο να κανει αποβολες τοσο νωρις.Ποτε δεν ξερεις βεβαια οποτε ειπα να το δω κι αυτο μηπως κανω πρωτα θεραπεια.Αντε να δουμε τωρα πως θα παει με την αλλη βλακεια που θα κανω οταν κανω και την εξωσωματικη...

χα...αυτό που είπες οτι το κάνεις μαζι με το τεστ παπ....και εγω θα την κάνω...μάλλον κατα τον δεκέμβριο....

Διαφημίσεις

χα...αυτό που είπες οτι το κάνεις μαζι με το τεστ παπ....και εγω θα την κάνω...μάλλον κατα τον δεκέμβριο....

Να κανεις.Γιατι να μην κανεις;Οτι μπορεις καντο πριν κανεις την εξωσωματικη να εισαι σιγουρη.

Λοιπον (ασχετο εντελως...) βλεπω οτι εχει ξεκολλησει λιγο(ελαχιαστα) ο εγκεφαλος μου απο τα προβληματα μου.Αφου καθομαι και ασχολουμαι και χαιρομαι ή λυπαμαι με ακυρα πραγματα μια χαρα τα παω;)

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Να κανεις.Γιατι να μην κανεις;Οτι μπορεις καντο πριν κανεις την εξωσωματικη να εισαι σιγουρη.

Λοιπον (ασχετο εντελως...) βλεπω οτι εχει ξεκολλησει λιγο(ελαχιαστα) ο εγκεφαλος μου απο τα προβληματα μου.Αφου καθομαι και ασχολουμαι και χαιρομαι ή λυπαμαι με ακυρα πραγματα μια χαρα τα παω;)

είχα κάνει μια φορά ήταν καθαρό...

λοιπόν θα σου πω κάτι...σου στέλνω πμ...

;)

Περιμενω:D Μη το πεις σε κανενα οτι λεμε μυστικα:lol::lol::lol::lol:

δεν λέμε μυστικά...απλά μερικά πράγματα δεν είναι να λέγονται...φανερά...;);)

τα προβλήματά σου θα λυθούν είμαι σίγουρη..

Διαφημίσεις

δεν λέμε μυστικά...απλά μερικά πράγματα δεν είναι να λέγονται...φανερά...;);)

τα προβλήματά σου θα λυθούν είμαι σίγουρη..

και μυστικα να λεμε αστους να ανρωτιουνται:lol::lol::cool:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Μμμμμμμμμμμ...μετά απο μια ώρα...:tongue::tongue:

με αρέσει που θέλω να πάω και στο ικα αύριο....τρομάρα μου...

2 και 41 εγραψες εσυ

2 και 48 απαντησα ε ποσο γρηγορα θες;;ασε που εσυ απαντησες 2 και 56 πιο πολυ ωρα απο οτι εκανα εγω:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

2 και 41 εγραψες εσυ

2 και 48 απαντησα ε ποσο γρηγορα θες;;ασε που εσυ απαντησες 2 και 56 πιο πολυ ωρα απο οτι εκανα εγω:tongue:

ναι καλά...εγω δεν μπορώ να γράφω και γρήγορα σαν εσένα...:tongue:

ναι καλά...εγω δεν μπορώ να γράφω και γρήγορα σαν εσένα...:tongue:

Καλα Μορφουλα σε φανταζομαι.Μια ωρα να βρεις το καθε γραμμα και να πατας τα πληκτρα με το ενα δαχτυλο :lol::lol::lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...