Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αντε μωρε.Βαριεμαι.Σιγα:lol::lol::lol::lol:

Τι να πω;;Για τα οργια μου στα νιατα μου;:tongue::tongue:Καλα αυτον τον ειχα βαρεθει ετσι κι αλλιως:lol::lol: αλλιως σιγα μη του ελεγα ετσι:lol::lol::lol: Δεν ειχαμε και τπτ.Εκανα και τετοια στα νιατα μου:tongue:

έλα ... πες καμιά καλή ιστορία ... πλάκα έχει ... εγώ 50 χρόνια με τον ίδιο δεν έχω ενδιαφέρον ... πες ... έλα ....

καλά του είπες πάντως ... αυτός τι έπαθε ??? down το εργαλείο μετά ???

url]

Ρε Ζέττα 8 φορές????????????????????

τι να πω άλλος έχει το όνομα και άλλος έχει την χάρη.....

Εγώ πάντως θυμάμαι με ένα παιδί που συζούσαμε είχαμε αποχή 3-4 μήνες και δεν είχα καθόλου όρεξη....αφού το είχα συζητήσει με την μάνα μου η οποία με είχε στείλει μου είχε πει "τι λες παιδί μου???Εγω με τον πατέρα σου 3 φορές την εβδομάδα σίγουρα"....είχα νιώσει πολύ μακάκας....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως θυμάμαι με ένα παιδί που συζούσαμε είχαμε αποχή 3-4 μήνες και δεν είχα καθόλου όρεξη....αφού το είχα συζητήσει με την μάνα μου η οποία με είχε στείλει μου είχε πει "τι λες παιδί μου???Εγω με τον πατέρα σου 3 φορές την εβδομάδα σίγουρα"....είχα νιώσει πολύ μακάκας....

εεε τι να κάνω ... αλλά σου λέω ... νιάτα τότε ... τώρα σέρνομαι ...

ρε συ 3-4 μήνες ??? και τι έκανε το ... παλικάρι ??? τη χήρα με τα 5 ορφανά ???

ώπα η μάμμη ... καλά ξηγήθηκε ...

url]

έλα ... πες καμιά καλή ιστορία ... πλάκα έχει ... εγώ 50 χρόνια με τον ίδιο δεν έχω ενδιαφέρον ... πες ... έλα ....

καλά του είπες πάντως ... αυτός τι έπαθε ??? down το εργαλείο μετά ???

Μπααα δε καταλαβαινε τιποτα αυτος.Βασικα ηταν ενας απο ενα μαγαζι που δουλευα.Τον ειχα για τα χρησιμα πραγματα ξερεις σεξ, με γυριζε με το αμαξι και τετοια:lol::lol::lol: Αλλα ενταξει μετα τον βαρεθηκα καποια στιγμη.Ειχε ωραιο σωμα παντως.Φουσκωμενος:cool:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

εεε τι να κάνω ... αλλά σου λέω ... νιάτα τότε ... τώρα σέρνομαι ...

ρε συ 3-4 μήνες ??? και τι έκανε το ... παλικάρι ??? τη χήρα με τα 5 ορφανά ???

ώπα η μάμμη ... καλά ξηγήθηκε ...

Χειρογλύκανω....το λένε στο χωριό μου...

Δεν γούσταρα ρε καθόλου...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Μονο 3 φορες τη βδομαδα;:tongue:Εγω λεω τη μερα χαχχαχαχα Εγω μεχρι 7 φορες με εναν που ειχε βαλθει να με γκαστρωσει κιολας τοτε.Ελεος...

3231580x15ta1yz3w.gif

Αυτά που είναι στην θήβα έχουν κλείσει πιο πριν..δεν πρόλαβα να πάρω τίποτα...:-(:-(:-(

Με εσας τι θα γίνει???

Αργυρουπολη ειχε κλεισει απο το καλοκαιρι αν θυμαμαι καλα.Και στην Ερου εχει κλεισει δεν ξερω ποτε...Εγω οταν πηγα μου ειχε πει ενας φιλος του μπαμπα μου οτι θα κλεισει μετα το μπαζαρ.Εκει ομως μου ειπαν οτι δεν θα κλεισουν.Καλα λοιπον μου ειχε πει ο κυριουλης;)

3231580x15ta1yz3w.gif

Μπααα δε καταλαβαινε τιποτα αυτος.Βασικα ηταν ενας απο ενα μαγαζι που δουλευα.Τον ειχα για τα χρησιμα πραγματα ξερεις σεξ, με γυριζε με το αμαξι και τετοια:lol::lol::lol: Αλλα ενταξει μετα τον βαρεθηκα καποια στιγμη.Ειχε ωραιο σωμα παντως.Φουσκωμενος:cool:

α ... ήταν σαν να λέμε το παιδί για τα θελήματα ... :tongue::tongue::tongue:

εμένα δεν μου αρέσουν οι φουσκωμένοι ...

Χειρογλύκανω....το λένε στο χωριό μου...

Δεν γούσταρα ρε καθόλου...

ναι ε ??? εδώ πάντως λέμε η χήρα με τα 5 ορφανά ...

ε άμα δεν γούσταρες .. και λίγο ήταν τόσο ...

url]

Μονο 3 φορες τη βδομαδα;:tongue:Εγω λεω τη μερα χαχχαχαχα Εγω μεχρι 7 φορες με εναν που ειχε βαλθει να με γκαστρωσει κιολας τοτε.Ελεος...

Στα 50 η μάνα και στα 60 ο πατέρας...έχει διαφορά...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...