Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Να την κανεις οπως λεει η Ζεττα:lol::lol::lol::lol: με τριπλο σαλτο πισω χαχαχχαχα Πες Ζεττα οδηγιες:tongue:

άσε αυτήν θα της την κάνει το στεφάνι ... γτ θα αργήσει και αυτός να ξαναδει το ζουμπουρλό πωπουδάκι της ... :tongue:

url]

Ρε συ Ανασταια καλα λεει η σοκολατεινια..που ξερουμε εμειες ποσο πρεπει να ειναι η Ε2?

Πολλα παιζουν ρολο...

Χαλαρωσε και απολαυσε την ενεση σε παρακαλω...:tongue::tongue::tongue: Στον π@π@ δεν ειναι?

Να την κανεις οπως λεει η Ζεττα:lol::lol::lol::lol: με τριπλο σαλτο πισω χαχαχχαχα Πες Ζεττα οδηγιες:tongue:

Στην κοιλιά θα την κάνω...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

σίγουρα ... γτ το Σασάκι είναι γνωστό sex maniac και μόλις κατάλαβε πως θα αργήσει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ να το ξαναματαδει το εργαλείο ... :tongue:

Θα δει το αλλο εργαλειο.:tongue::tongue:Τον κολπικο υπερηχο:lol::lol::lol:

Δε ξερω χρησιμοποιουν και κολποδιαστολεα;;;;Για δωστε τα φωτα σας;;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

σίγουρα ... γτ το Σασάκι είναι γνωστό sex maniac και μόλις κατάλαβε πως θα αργήσει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ να το ξαναματαδει το εργαλείο ... :tongue:
άσε αυτήν θα της την κάνει το στεφάνι ... γτ θα αργήσει και αυτός να ξαναδει το ζουμπουρλό πωπουδάκι της ... :tongue:

Μέχρι την εμβρυομεταφορά θα το κάνω 20 φορές...θα τον ξεζουμίσω...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Μέχρι την εμβρυομεταφορά θα το κάνω 20 φορές...θα τον ξεζουμίσω...

τι μου θύμησες τώρα .... !!!!!!!

Δεν προλαβαίνεις πάντως !!! ούτε τα κοκόρια δεν νομίζω να προλαβαίναν ... :tongue::tongue::tongue:

ααααααα κριμα.Ηταν μια ευκαιρια να κανεις και λιγη γυμναστικη:lol::lol:

ναι και ότι ζωγράφιζα τη στάση ...

Αλλα τι λεω;Αντρες....Αυτοι δεν εχουν τετοιο θεμα.Εγω μετα απο τη 3η φορα δεν μπορω βαριεμαι:lol::lol:

3 ??? τελικά έχω πρόβλημα ... μάλλον ξενέρωτη θα μαι ....

url]

ναι και ότι ζωγράφιζα τη στάση ...

:lol::lol::lol::lol::lol: Καλλιτεχνη μου εσυ!!!!!:D

Καλά 3 φορές???????Μπράβοοοοοοοο...

3 ??? τελικά έχω πρόβλημα ... μάλλον ξενέρωτη θα μαι ....

Πολλες ειναι;Εγω ελεγα πως ειμαι εγω ξενερωτη:rolleyes:Ε παραπανω παντως βαριεμαι.Κι αυριο μερα ειναι:lol::lol::lol:

Καλα μου εχουν τυχει κατι πολυ γελοιες φασεις κατα καιρους.Σε φαση να εχω πει σε εναν παλιοτερα θα αργησουμε πολυ ακομα;Γιατι εχω να παω και σπιτι μου:lol::lol::lol: Ξενερωτηηηηη!!!!!!!!!!

3231580x15ta1yz3w.gif

:lol::lol::lol::lol::lol: Καλλιτεχνη μου εσυ!!!!!:D

Πολλες ειναι;Εγω ελεγα πως ειμαι εγω ξενερωτη:rolleyes:Ε παραπανω παντως βαριεμαι.Κι αυριο μερα ειναι:lol::lol::lol:

Καλα μου εχουν τυχει κατι πολυ γελοιες φασεις κατα καιρους.Σε φαση να εχω πει σε εναν παλιοτερα θα αργησουμε πολυ ακομα;Γιατι εχω να παω και σπιτι μου:lol::lol::lol: Ξενερωτηηηηη!!!!!!!!!!

παλιά με την κολόνα ... μιλάμε για νιάτα τότε ... το ρεκόρ ήταν 8 ... τώρα εγώ γέρασα ... δεν μπορώ τόσο πια ....

για πες ... πλάκα έχουν αυτές οι ιστορίες ...

url]

παλιά με την κολόνα ... μιλάμε για νιάτα τότε ... το ρεκόρ ήταν 8 ... τώρα εγώ γέρασα ... δεν μπορώ τόσο πια ....

για πες ... πλάκα έχουν αυτές οι ιστορίες ...

Αντε μωρε.Βαριεμαι.Σιγα:lol::lol::lol::lol:

Τι να πω;;Για τα οργια μου στα νιατα μου;:tongue::tongue:Καλα αυτον τον ειχα βαρεθει ετσι κι αλλιως:lol::lol: αλλιως σιγα μη του ελεγα ετσι:lol::lol::lol: Δεν ειχαμε και τπτ.Εκανα και τετοια στα νιατα μου:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...