Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Που είσαι μαρή????

Δεν έχεις αγωνία για μένα???

οχι ....................

.........................

αφού το ξέρω, πως όλα πάνε πολύ καλά, και αφού ξέρω απο τώρα πως σε 20 μέρες πάνω κάτω θα μας ανακοινώσεις το θετικό και επίσης ξέρω πως θα είναι και δίδυμα ....

και επίσης ξέρω και πότε θα πεθάνω ....

Μπουμπούκι μου το διάβασα λίγο στα κλεφτά ... αλλά κουτουλούσα ... δεν ήμουν για καφέδες ...

Πως είσαι ???

url]

Διαφημίσεις

Ανιτάκι μου, μικρή μου λολίτσα, λυπάμαι πολύ για αυτό που έγινε και στεναχωριέμαι μαζί σου για όλο αυτό που περνάς.

Όλες είμαστε εδώ σε σκεφτόμαστε και σε αγαπάμε, να έχεις δύναμη, υπομονη, επιμονή και πίστη και θα τα καταφέρουμε.

Σου στέλνω δυο φιλιά και μια αγκαλιά.

Όποτε είσαι έτοιμη έλα να μιλήσουμε.

Πολλά φιλάκια

url]

Ηρθα!!!!Τι καννετε;;;

Καλά είμαστε μικρή μου...αλλά όπως βλέπεις το κλείσαμε το μαγαζί...:evil::evil::evil::evil:

οχι ....................

.........................

αφού το ξέρω, πως όλα πάνε πολύ καλά, και αφού ξέρω απο τώρα πως σε 20 μέρες πάνω κάτω θα μας ανακοινώσεις το θετικό και επίσης ξέρω πως θα είναι και δίδυμα ....

και επίσης ξέρω και πότε θα πεθάνω ....

Μπουμπούκι μου το διάβασα λίγο στα κλεφτά ... αλλά κουτουλούσα ... δεν ήμουν για καφέδες ...

Πως είσαι ???

Α εντάξει τότε αφού θα κάνω και δίδυμα σε συγχωρώ....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλά είμαστε μικρή μου...αλλά όπως βλέπεις το κλείσαμε το μαγαζί...:evil::evil::evil::evil:

Α εντάξει τότε αφού θα κάνω και δίδυμα σε συγχωρώ....

μμμμμμμμμ αυτό έλειπε να μας πεις οτι δεν μας συγχωρείς τώρα ...

τέτοιο τραγούδι που σου "έπαιξα" .... αλλά τπτ εσύ ... κανένα σχόλιο ...

:-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(

url]

μμμμμμμμμ αυτό έλειπε να μας πεις οτι δεν μας συγχωρείς τώρα ...

τέτοιο τραγούδι που σου "έπαιξα" .... αλλά τπτ εσύ ... κανένα σχόλιο ...

:-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(

Υπαρχει κι ενα τραγουδι δε σε συγχωρω:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

καλά αφού πριν μια ώρα ξύπνησες γτ κουτουλάς ???

καφέ ε ??? εγώ τι να πιω ???

Γτ θα μπορουσα να κοιμηθω κι αλλο...Καλα ποσες ωρες κοιμηθηκα;Εγραψα εδω οτι με πηραν τηλ για τη καλλιεργεια και το ριξα στον υπνο στο καναπε.Ειχα και την τηλεοραση ανοιχτη...οτι να ναι

Πιες τηλιο:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Αννιτάκι μου όμορφο δεν το περίμενα καθόλου αυτό που έγινε.....:-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(

μπορώ να φανταστώ πώς είσαι.... μη μου λυγίζεις κοκκινομαλλούσα μου... τα μωράκια μας μας περιμένουν κάπου εκεί έξω και κάποια στιγμή θα τα έχουμε στην αγκαλιά μας...σου στέλνω μια πελώρια αγκαλιά και δυο φιλιά ένα για σένα κι ένα για το αντράκι σου που θα έχει στενοχωρηθεί κι αυτό.....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...