Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ξαναβγαινω..... :(:(:(:(:(:(

Θα ξαναμπω να δω τι εγινε με την Αναστασια μας!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Καταρχήν να πω στην Ανίτα ότι λυπάμαι πολύ και ότι θελήσει είμαστε εδώ για εκείνη....

Ανίτα όποτε είσαι έτοιμη εμείς θα είμαστε εδώ...

Εγώ έχω 5 που φαίνονται στην δεξιά ωοθήκη....από την αριστερή κανένα....

Τα 4 μου είπαν ότι φαίνονται πολύ καλά θα με πάρουν το απόγευμα να μου πουν πως θα συνεχίσω...πρέπει να πάρουν και τα αποτελέσματα από το αίμα...

Αυτά για την ώρα.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Αννιτουλα μου γλυκεια πολύ στεναχωρήθηκα τι να πω, ευχομαι η επομενη φορα να ειναι και η τυχερη σου. Ηρεμησε οσο μπορεις παρε το χρονο σου και εμεις ειμαστε εδω για οτι θελήσεις! Ξερω πως νιώθεις κι εγω στο ελενα που ειχα βαλει ενα εμβρυο δεν εμφυτευτηκε ποτε και περασα και το λουκι ολο ασε. δεν ξερεις τελικα τι ειναι καλήτερο και τι χειροτερο τελικα. Αν θες να μιλήσεις παρε με τηλεφωνο. Πολλα φιλια και μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ! Δεν χασαμε τον πολεμο παρα μια μαχη εχω δώσει 7 να θυμασαι... κι αλλες κοπελες πολυ περισσοτερες και τα καταφεραν.!

Αναστασια μου καλη ολα καλα πανε μια χαρα θα εχεις τεσσερα εμβρυακια και θα τα βαλεις στην κοιλιτσα σου με το καλο! Φιλια πολλα

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Καταρχήν να πω στην Ανίτα ότι λυπάμαι πολύ και ότι θελήσει είμαστε εδώ για εκείνη....

Ανίτα όποτε είσαι έτοιμη εμείς θα είμαστε εδώ...

Εγώ έχω 5 που φαίνονται στην δεξιά ωοθήκη....από την αριστερή κανένα....

Τα 4 μου είπαν ότι φαίνονται πολύ καλά θα με πάρουν το απόγευμα να μου πουν πως θα συνεχίσω...πρέπει να πάρουν και τα αποτελέσματα από το αίμα...

Αυτά για την ώρα.

Αρα συνεχιζουμε μια χαρα! ;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Περιμένω....

Μεταξύ μας δεν σε ξέχασα ποτέ

Μεταξύ μας ούτε εσύ μ' έχεις ξεχάσει

Περιμένω να φανείς σαν το τρένο της γραμμής

Σ' αγαπάω και πως να πάω σ' άλλη στάση

url]

Μεταξύ μας δεν σε ξέχασα ποτέ

Μεταξύ μας ούτε εσύ μ' έχεις ξεχάσει

Περιμένω να φανείς σαν το τρένο της γραμμής

Σ' αγαπάω και πως να πάω σ' άλλη στάση

Που είσαι μαρή????

Δεν έχεις αγωνία για μένα???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...