Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Kalhmera koritsia ...

Pira thl to proi tin Anita na dw ti egine kai den mporouse na mou milisei.

Milisa me ton andra tis kai distixos den tha gini ET. :( :( :(

Den ksero tis leptomeries ...

Anitaki leipame polu ... Den kserw ti na pw ...

ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΙΤΑΚΙ μου λυπάμαι πάρα πολύ:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(.

Διαφημίσεις

οχι ρε γαμωτο μην μου λετε τετοια θα σκασω! Μηπως το κρατησαν για καταψυξη επειδη ειναι ενα? αχ παναγιτσα μου μακαρι να ειναι αυτο. Γιατι ρε γαμωτο???

Λαμπρινούλα μακάρι να έχεις δίκιο και να είναι έτσι!!!Ας περιμένουμε να μάθουμε....Μακάρι να είναι έτσι...

οχι ρε γαμωτο μην μου λετε τετοια θα σκασω! Μηπως το κρατησαν για καταψυξη επειδη ειναι ενα? αχ παναγιτσα μου μακαρι να ειναι αυτο. Γιατι ρε γαμωτο???

Den kserw ti egine akrivos ...

I Anita pige apo ekei. Tha tin parw thl pio meta mpas kai mou milisei.

Yv7Sp2.png

Den kserw ti egine akrivos ...

I Anita pige apo ekei. Tha tin parw thl pio meta mpas kai mou milisei.

Της έστειλα πιο πριν και εγώ μήνυμα,αλλά δεν μου έχει απαντήσει.Μαλλον δεν θα μπορεί να μιλήσει ακόμα.

Διαφημίσεις

Kalhmera koritsia ...

Pira thl to proi tin Anita na dw ti egine kai den mporouse na mou milisei.

Milisa me ton andra tis kai distixos den tha gini ET. :( :( :(

Den ksero tis leptomeries ...

Anitaki leipame polu ... Den kserw ti na pw ...

:(:(:(:( Τι εγινε ρε παιδια? Μουτζα φαγαμε?

Ελπιζω να το κρατησαν καταψυξη....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΠΕΣΕ Η ΚΙΝΗΣΗ ΒΛΕΠΩ. Εγω χθες παλι ξενύχτησα με πίεζε πολυ τα ειδα ολα καθε 30 λεπτα τουαλετα αντε και φτασαμε στο τελος παναγίτσα μου!

Ρε κοριτσια το κολοσαχαρο δεν πεφτει με τιποτα χθες νηστικη με πρασινα μήλα και σήμερα πρωι ειχα125 θα πιω και γκρειπ φρουτ μου ειπαν μισο γιατι λεει θα το ρίξω ετσι τι αλλο σήμερα φασολακια κολοκύθια και παλι δίαιτα αλλα δεν θελω να παω με πανω απο 100 αυριο θα το τσακίσουν στις εξετασεις το μωρακι.

Πολλα φιλια σε ολες! Θα μπαινω να μαθαινω τα νεα σήμερα!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!! Το μωρακι σου αυριο θα το εχεις αγκαλιτσα! Τι ωραιες στιγμες Λαμπρινη μου! Περασες τοσα αλλα τελικα δικαιωθηκες! ;) Ο Θεος αργει αλλα δεν ξεχνα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ στις 10 δεν ειχε ραντεβου? Τι εγινε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καμια δεν ειναι εδω...

Βγαινω και γω...παω να μαγειρεψω...

Οταν ξαναμπω θελω να διαβασω καλα νεα για Αναστασια και να μου πειτε οτι το μωρακι της Αννιτας ειναι στην καταψυξη....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Milisa tora me tin Anita. Den einai katholou kala ...

To emvrio den htan kalo, eixe provlima kai gia auto den egine ET.

Tha mpei kapia stigmi otan tha einai etoimh ...

......................... :( :( :( :(

:(:(:(:(

Ειχε θεμα με διαρεσεις ή με τον καρυοτυπο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΑΝΝΙΤΑΚΙ οτι και αν σου πω θα φανει λιγο......:(

Το ξερεις και συ ομως οτι πρεπει να σταθεις στα ποδια σου και να συνεχισεις! Χαθηκε μια μαχη οχι ο πολεμος! Την αλλη φορα θα πετυχετε το υγιες μωρακι και θα το βαλετε!!!!

Ειμαστε εδω για οτι θελησεις! Αν θελεις το συζηταμε...αν παλι δε θελεις δεν το ξανασυζηταμε ποτε! Οτι θελησεις ειμαστε εδω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...