Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Τι ώρα πας αύριο γιατρό αγαπούλα???

Πρέπει να υποσχεθώ στο εαυτό μου ότι δεν θα ξαναχαλαστώ από τέτοια σχόλια.Ουσιαστικά εγώ φταίω που τα αφήνω και με επηρεάζουν.Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση κοριτσάρα μου!!!

Στις 10 έχω ραντεβού κοριτσάκι μου...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

η δευτερα ειναι η μερα της ΑΝΝΙΤΟΥΛΑΣ και η τριτη της ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ ΜΑΣ. Περιμενω και τις 2 μερες με χαρα και ανυπομονησια! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Στις 10 έχω ραντεβού κοριτσάκι μου...

καλη επιτυχια κοριτσαρα μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Τι ώρα πας αύριο γιατρό αγαπούλα???

Πρέπει να υποσχεθώ στο εαυτό μου ότι δεν θα ξαναχαλαστώ από τέτοια σχόλια.Ουσιαστικά εγώ φταίω που τα αφήνω και με επηρεάζουν.Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση κοριτσάρα μου!!!

ειμαι σιγουρη οτι σου πηγαινε το φορεμα και δεν ηταν σα τσουβαλι. Η μαμα σου μπορει να θεωρει οτι με το να σου τα λεει αυτα σε βοηθαει, να της πεις ομως οτι σου δημιουργει ανασφαλεια και σε πικραινει. Ναντιακι μου σημασια εχει να αρεσεις πρωτα σε σενα και μετα στο αντρακι σου. Οι αλλοιτδε μας νοιαζουν. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Σας ευχαριστώ κορίτσια...

Τι κάνετε???

εμεις ειμαστε εξοχικο ακομα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!

ΑΝΙΤΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!

Με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου και καλοστέργιωτο!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου καλή επιτυχία με τον υπέρηχο!!!

Ρηνάκι μου χάρηκα που είσαι καλά και ελπίζω σύντομα καλυτερα,

να σε δούμε ρε παιδί..

Μόρφω μου καλή αρχή σήμερα!!! Χαλαρά και ήρεμα σήμερα, 1η μέρα και πρόσεξε μη σηκώσεις βάρος!!!!

Λαμπρινούλα μου, βιάζεται ο μπέμπης, μου φαίνεται!!!

Ξεκουράσου και αύριο, εφτασε....το παληκάρι.

Δημητρούλα τέλειωσε το βάψιμο?? Μην ξεχάσεις τις φωτό..

Φιλιά σε όλες ...

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΠΕΣΕ Η ΚΙΝΗΣΗ ΒΛΕΠΩ. Εγω χθες παλι ξενύχτησα με πίεζε πολυ τα ειδα ολα καθε 30 λεπτα τουαλετα αντε και φτασαμε στο τελος παναγίτσα μου!

Αννιτουλα μου γραψε μας τα νεακια σου γλυκεια μου ευχομαι το εμβρυακι να ειναι μια χαρα και να καλοστεργιωθει να μπει στην κοιλιτσα σήμερα!!

Αθανασια μου βιαζεται και με εχει τρελλανει εσυ πως εισαι κουκλίτσα μου! Λεω στον ανδρα μου χθες την Αθανασια θελω να ερθει στο μαιευτηριο πριν μπω να γεννησω με ηρεμεί απίστευτα και γελαγε.

Αναστασια μου καλη επιτυχια σήμερα περιμενω με αγωνια τα νεα σου αν και πιστευω θα ειναι ολα μια χαρα!

Daniela σε επιασε και σενα η προετοιμασια της καθαριότητας χαλαρα ομως ε γιατι εχουμε και μωρακια σε λίγο.

Μορφω και εσυ 1η μερα μην πεσεις με τα μουτρα.

Εφακι καλα να περνας στο εξοχικο!

Θα μπω να γραψω και στο επιτελους μαμα οποια θελει ας ευχηθει κι εκει!

Ρε κοριτσια το κολοσαχαρο δεν πεφτει με τιποτα χθες νηστικη με πρασινα μήλα και σήμερα πρωι ειχα125 θα πιω και γκρειπ φρουτ μου ειπαν μισο γιατι λεει θα το ρίξω ετσι τι αλλο σήμερα φασολακια κολοκύθια και παλι δίαιτα αλλα δεν θελω να παω με πανω απο 100 αυριο θα το τσακίσουν στις εξετασεις το μωρακι.

Πολλα φιλια σε ολες! Θα μπαινω να μαθαινω τα νεα σήμερα!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλή εβδομάδα σε όλες!!!

Ανιτάκι μου εύχομαι να είναι γερό το εμβρυάκι σου και να στεργιώσει για τα καλά στην κοιλίτσα σου.Όποτε μπορείς ενημέρωσέ μας!!!

Αναστασία μου καλή επιτυχία σήμερα.

Λαμπρινούλα μου έφτασε η μεγάλη στιγμή!!!!Με ένα πόνο γλυκιά μου.Εύχομαι να πέσει και το ζάχαρο κάτω από 100 και όλα να πάνε καλά!!!

Σε όλα τα κοριτσία μου στέλνω πολλά φιλιά!!!!

Kalhmera koritsia ...

Pira thl to proi tin Anita na dw ti egine kai den mporouse na mou milisei.

Milisa me ton andra tis kai distixos den tha gini ET. :( :( :(

Den ksero tis leptomeries ...

Anitaki leipame polu ... Den kserw ti na pw ...

Όχι ρε γαμώτο!!!!

Ανιτάκι μου λυπάμαι πάρα πολύ!!!!:-(:-(:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...