Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Α καλά. ...

Ανοίγει η Νταντα το πορπαγκαζ και λεω ε θα θέλει να βάλει την τσάντα της μέσα.

Και βάζει την Ανίτα! !!!:shock::shock::shock:

Τόϊνγκ! !!!

Και η τρελοΑνιτα πρόθυμη, λέει α δεν εχω πρόβλημα και τσουπ κλείνει και την πόρτα του πορτπαγκαζ!!

Ελα Παναγία μου λέω εγώ!

Θα μας πιάσουν ρουφιανες και να δω πως θα βγούμε απο το αυτοφώρο που είναι και Σάββατο! :tongue::tongue:

Milisa me tin Rika k mou eipe oti den apagorevete 3 atoma sto smart. Tin glitosame pantos !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!:P:p

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ( ΤΟΥΜΠΑΝΟ-ΘΕΑ ), ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ(ΓΛΥΚΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ) ΝΤΑΝΤΑΚΙ (ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ) ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΑ)...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΝΤΑΝΤΑΚΙ....

ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...!!!!!!!:tongue::tongue:

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΑΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ....ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ..!!!!;);)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Α καλά. ...

Ανοίγει η Νταντα το πορτπαγκαζ και λεω ε θα θέλει να βάλει την τσάντα της μέσα.

Και βάζει την Ανίτα! !!!:shock::shock::shock:

Τόϊνγκ! !!!

Και η τρελοΑνιτα πρόθυμη, λέει α δεν εχω πρόβλημα και τσουπ κλείνει και την πόρτα του πορτπαγκαζ!!

Ελα Παναγία μου λέω εγώ!

Θα μας πιάσουν ρουφιανες και να δω πως θα βγούμε απο το αυτόφωρο που είναι και Σάββατο! :tongue::tongue:

ΧΑΧΑΧΑ.....ΝΑΙ, ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΑΥΤΟ...!!!!!!!:P:p:p

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Ανιτάκι μου έχε πίστη!!!Εύχομαι από καρδιάς αυτό το εμβρυάκι να είναι υγιές και να έρθει το παιδάκι σου!!!!Μην δίνεις σημασία σε όσους σε ρίχνουν.Απέφυγε όσους σε κάνουν να νιώθεις άσχημα.Να ξέρεις πάντα ότι θα έχεις εμάς δίπλα σου!!!Καλή επιτυχία λοιπόν!!!

Ειρηνάκι μου χαίρομαι που έγραψες.Σίγουρα ήταν ένα μεγάλο σοκ,αλλά χαίρομαι πολύ που έχετε καταστρώσει με τον γιατρό τα επόμενα σχέδιά σας!!!Όπως τα λες είναι,η ευτυχία είναι μονόδρομος!!!

Περάσατε όμορφα λοιπόν ε???Δεν είχα καμία αμφιβολία!!!!Μου λείψατε πολύ!!!

Σας φιλώ όλες γλυκά!!!

ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥ...ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!:P:p:p

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

Σας ευχαριστω πολυ για την υπεροχη μερα! Αφηστε που η Αννιτα μας γεμισε με δωρα για τα μωρα. Αχ Αννιτακι μου θα προσευχομαι συνεχεια για το μωρακι σου να ειναι γερο και καλοστεργιωμενο να φερει το παιδακι σου εισαι υπεροχη και το αξιζεις οπως ολες! Και φυσικα τα ειπαμε μην μασας εχεις εμας!

Ντανιελλα μου εισαι μια κουκλα οπως παντα και αυτη ειναι η τυχερη σου φορα.

Αθανασια το χεις τσακωσει μόνη σου ως τα Χριστουγεννα,

Δημητρουλα πενταμορφη εγκυουλα μου οσο πας και ομορφαινεις εσυ.

Αναστασια μου περιμενω τα καλα σου νεα.

Και φυσικα την Δευτερα θα γιορτασουμε την εμβρυομεταφορα της Αννιτουλας μας.

Ειρηνουλα μου οπως τα λες η ευτυχια ειναι μονοδρομος θα τα καταφερετε σιγουρα γλυκεια μου.

Σας περιμενω στο μαιευτηριο!

Φιλια πολλα

ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..!!!!!!;);)

Ανίτα μου μια χαρά τα νεάκια σου...ένα εμβρυάκι θα γίνει το τέλειο παιδάκι σου αυριο...μη μου στεναχωριέσαι...

Να περάσετε πολύ καλά σήμερα...σας φιλω

ΜΑΚΑΡΙ ΣΑΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..!!!!:tongue::tongue:

Κοριτσούδια μου καλημέρα!

Αννιτάκι μου εγώ νομίζω ότι αυτό το ένα για να είναι δυνατό και να προχώρησαν και οι διαιρέσεις τους είναι και καλό! Να είσαι αισιόδοξη και τη Δευτέρα να έχεις το τηλεφώνημα για την εμβρυομεταφορά! είμαι σίγουρη ότι οι φουλίτσες μας θα σε κάνουν να ξεχαστείς...

Λινάκι που βρίσκεστε? όλα καλά?

Ντανιέλα μου καλή αρχή!

Αναστασία μου περιμένω με αγωνία τα θετικά νέα και της Δευτέρας

Ζεττάκι να μου είσαι χαρούμενο γιατί μόνο χαμόγελα ταιριάζουν στο γλυκό σου προσωπάκι...

Πατριωτάκι σούπερ τα νεάκια σας...

ναντιούλα (θα είσαι κουκλα σήμερα όπως ήσουν και τη βραδιά της μιμιτρούλας), ρικάκι (σέξυ μελαχροινό άντε να σε δούμε....), βροχερούλα (γλυκιά μας φουσκίτσα), μορφάκι (καλά κουράγια τη δευτέρα), σοκολατένια, άμαζον (τρελοκόριτσο) και νατασούλα (πριγκηπέσσα μινιόν) ευχαριστώ για τη συμπαράσταση... εύχομαι

Λαμπρινούλα με το καλό και Νελάκι κράτα γερά στη ζεστή κοιλίτσα σου τα μπεμπεδίνια μας! Μιμιτρούλα να γίνει σούπερ το δωματιάκι!

Εφάκι μου γλυκό θα σε δούμε δλδ αυτή τη φορά?

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες για τις σκέψεις και τη ζεστή αγκαλιά σας.... να ξέρετε πως τα αισθανόμουν.... είμαι πολύ καλύτερα, σιγά σιγά μου φεύγει το "μούδιασμα" από το σοκ και κοιτάμε μπροστά... δεν έχω διάθεση να μοιραστώ λεπτομέρειες για τα "γιατί" και τα "πώς" θα σας πω όμως ότι συναντήσαμε το γιατρό και έχουμε χαράξει ήδη πλάνο για την επόμενη φορά... η ευτυχία είναι μονόδρομος

ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΩΡΟ ΜΟΥ....ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ....ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΑΞΕΙ ΠΛΑΝΟ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ...ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ...!!!!!!:D:D:D

ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ..ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ (ΜΕ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΑΝ ΧΘΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ).!!!!!!! :-(:-(:-(

ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΑΠΟΨΕ.????:lol::lol:

ΡΟΖΑΛΙΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ..??????:wink::wink:

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!

Ανιτάκι μου μην μου στεναχωριέσαι... ολα καλά θα πάνε.. θα δεις που εστω και το 1 εμβρυάκι σου θα προχωρήσει και θα γινει το μωρακι σας!!! Να σκεφτεσαι θετικά... βοηθάει πολυ!!!

Χαιρομαι που περασατε ομορφα κουκλες!! καλά δεν ειχα και αμφιβολία!!

Ειρηνακι μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα.... αφησέ το πίσω και κοίτα μονο μπροστα... ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!!

Φιλιά σε όλες και σε οσες δεν αναφερθηκα!!

χχμμμμμμμμμμμ τέτοια ώρα τι λένε ???

καλημέρα ... καλησπέρα ... ή καλό ξημέρωμα ?????????

Ανιτάκι μου, μην αγχώνεσαι ακόμα και αυτό το ένα μπορεί να είναι το μωράκι σου, να σκέφτεσαι θετικά .... σου στέλνω τα φιλιά μου κι ας έψαξες όλες τις άλλες ... εκτός απο μένα ... :-(

Ειρηνάκι μου, γλυκό μου κορίτσι, χάρηκα πολύ που μπήκες και έγραψες. Να είσαι δυνατή, όπως είσαι, και εφόσον έχεις ήδη πλάνο την επόμενη φορά όλα θα πάνε καλά. Να μου προσέχεις, σε φιλώ ... και μην σε νοιάζει εγώ πάντα χαμογελώ ... :wink: και είμαι καλά ...

Σε όλες τις υπόλοιπες φιλιά ....

url]

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ...!!!!!!!!!!

χχμμμμμμμμμμμ τέτοια ώρα τι λένε ???

καλημέρα ... καλησπέρα ... ή καλό ξημέρωμα ?????????

Ανιτάκι μου, μην αγχώνεσαι ακόμα και αυτό το ένα μπορεί να είναι το μωράκι σου, να σκέφτεσαι θετικά .... σου στέλνω τα φιλιά μου κι ας έψαξες όλες τις άλλες ... εκτός απο μένα ... :-(

Ειρηνάκι μου, γλυκό μου κορίτσι, χάρηκα πολύ που μπήκες και έγραψες. Να είσαι δυνατή, όπως είσαι, και εφόσον έχεις ήδη πλάνο την επόμενη φορά όλα θα πάνε καλά. Να μου προσέχεις, σε φιλώ ... και μην σε νοιάζει εγώ πάντα χαμογελώ ... :wink: και είμαι καλά ...

Σε όλες τις υπόλοιπες φιλιά ....

ΛΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ......ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.....

ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΑΠΛΩΣ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΑΘΗΝΑΙΙΚΑ ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!:P:p;);)

ΕΨΑΧΝΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΟΡΦΩ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΥΧΤΕΡΙΔΟΥΠΟΛΗΣ...!!!!!!!:lol::lol::lol:

ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΜΗ ΜΟΥΤΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ....:(:(:(

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!!

Ανιτουλα μου κι εγω Σαγαπω πολυ πολυ και το πιστευω το εμβρυακι σου θα ειναι τυχερο περιμενω με αγωνια τα νεα σου.

Αναστασια πολυ χαρηκα που σε ακουσα καρδουλα μου τις ευχες μου τις ξερεις ειπαμε συντομα εγκυουλα ολα πανε περίφημα.

Εγω χθες στις 11 το βραδυ με επιασαν κατι συσπασεις πετρα η κοιλια καθε 5 λεπτα μετα καθε 4 κα πονακια λεω δεν προλαβαινουμε γενναω τα ειδα ολα πήρα το γιατρο μου ειπε ξαπλωσε και αν φτασεις καθε 2΄λεπτα συνεχωμενες παμε ιασω ευτυχως μου περασε αλλα τα ειδα ολα τρομαξα, τωρα χαλαρα σημερα κι αυριο εκανα και τις κορτιζόνες και το σαχαρο πήγε 140 μετα απο 3 ωρες με μονο ενα καφεδακι μετριο αλλα το περιμενα τωρα δαιατα.

Αννιτουλα αν μπορεις σε περιμενω σπιτι σημερα!

Φιλια πολλα σε ολες! Σας ευχαριστω για τις ευχες και την υπεροχη παρεα που εχουμε εδω και 9 μηνες Σας Αγαπω ολες!!!! Και φυσικα ολες θα γίνουμε μανουλες!!!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάρες μου...χθες σχόλασα αργά και ήμουν πτώμα...κοιμόμουν από τις 10.30 το βράδυ μέχρι τις 10 το πρωί...

Σήμερα μάζεψα λίγο το σπιτάκι και το απόγευμα λέω να σιδερώσω και να βάψω ρίζα...

Πολύ χάρηκα που περάσατε όμορφα στην συνάντηση σας...την επόμενη φορά θέλω να έρθω και εγώ...ζήλεψα λιγάκι....

Σας φιλώ όλες....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!!

Ανιτουλα μου κι εγω Σαγαπω πολυ πολυ και το πιστευω το εμβρυακι σου θα ειναι τυχερο περιμενω με αγωνια τα νεα σου.

Αναστασια πολυ χαρηκα που σε ακουσα καρδουλα μου τις ευχες μου τις ξερεις ειπαμε συντομα εγκυουλα ολα πανε περίφημα.

Εγω χθες στις 11 το βραδυ με επιασαν κατι συσπασεις πετρα η κοιλια καθε 5 λεπτα μετα καθε 4 κα πονακια λεω δεν προλαβαινουμε γενναω τα ειδα ολα πήρα το γιατρο μου ειπε ξαπλωσε και αν φτασεις καθε 2΄λεπτα συνεχωμενες παμε ιασω ευτυχως μου περασε αλλα τα ειδα ολα τρομαξα, τωρα χαλαρα σημερα κι αυριο εκανα και τις κορτιζόνες και το σαχαρο πήγε 140 μετα απο 3 ωρες με μονο ενα καφεδακι μετριο αλλα το περιμενα τωρα δαιατα.

Αννιτουλα αν μπορεις σε περιμενω σπιτι σημερα!

Φιλια πολλα σε ολες! Σας ευχαριστω για τις ευχες και την υπεροχη παρεα που εχουμε εδω και 9 μηνες Σας Αγαπω ολες!!!! Και φυσικα ολες θα γίνουμε μανουλες!!!

Και εγώ χάρηκα που σε άκουσα γλυκιά μου...άντε και 'όπως είπαμε...με ένα πόνο...

I81rp3.png

Καλησπέρα κούκλες τι κάνετε???

Ησυχία σήμερα στο παρεάκι,όπως άλλωστε το συνηθίζουμε τις Κυριακές.

Λαμπρινούλα μου γλυκιά τρόμαξες ε???Όλα καλά όμως.Με το καλό την Τρίτη να πάρεις αγκαλιά το αντράκι σου!!!

Αναστασία μου είσαι κουρασμένη ε???Και εγώ πτώμα είμαι.Χθες κάτσαμε μέχρι αργά στο γάμο και σήμερα είχα πάλι μάθημα.Πριν λίγο γύρισα και έβαλα το φαγητό.Μετά θα ξαπλώσω γιατί δεν την παλεύω.Γέρασα και δεν αντέχω τα πολλά πολλά ξενύχτια!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Αύριο έχεις γιατρό έτσι δεν είναι???Καλή επιτυχία κοριτσάρα μου.Να έχεις και άλλα καλά αβγουλάκια εύχομαι!!!

Ανιτούλα μου γλυκιά θα περιμένω με αγωνία και τα δικά σου νεάκια.Μακάρι κοριτσάκι μου να είναι γερό το εμβρυάκι σου και να γαντζωθεί για τα καλά στην κοιλίτσα σου!!!!

Καλά το περιστατικό με το αμάξι ήταν θεικό!!!!Τρελό γέλιο.Να ήμουν από μια πλευρά να σας έβλεπα!!!

Καλησπέρα κούκλες τι κάνετε???

Ησυχία σήμερα στο παρεάκι,όπως άλλωστε το συνηθίζουμε τις Κυριακές.

Λαμπρινούλα μου γλυκιά τρόμαξες ε???Όλα καλά όμως.Με το καλό την Τρίτη να πάρεις αγκαλιά το αντράκι σου!!!

Αναστασία μου είσαι κουρασμένη ε???Και εγώ πτώμα είμαι.Χθες κάτσαμε μέχρι αργά στο γάμο και σήμερα είχα πάλι μάθημα.Πριν λίγο γύρισα και έβαλα το φαγητό.Μετά θα ξαπλώσω γιατί δεν την παλεύω.Γέρασα και δεν αντέχω τα πολλά πολλά ξενύχτια!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: Αύριο έχεις γιατρό έτσι δεν είναι???Καλή επιτυχία κοριτσάρα μου.Να έχεις και άλλα καλά αβγουλάκια εύχομαι!!!

Ανιτούλα μου γλυκιά θα περιμένω με αγωνία και τα δικά σου νεάκια.Μακάρι κοριτσάκι μου να είναι γερό το εμβρυάκι σου και να γαντζωθεί για τα καλά στην κοιλίτσα σου!!!!

Καλά το περιστατικό με το αμάξι ήταν θεικό!!!!Τρελό γέλιο.Να ήμουν από μια πλευρά να σας έβλεπα!!!

Σώπα βρε που γέρασες εσύ από τώρα...δεν θέλω να ακούω τέτοια...

Και κάτι ακόμα για την προχθεσινή συζήτηση που δεν μπόρεσα να σου απαντήσω γιατί δεν φόρτωνε το νετ....το φόρεμα ήταν πολύ ωραίο πάνω σου ειλικρινά...άσε τη μανούλα να λέει...

Σε ευχαριστώ για τις ευχές...

I81rp3.png

Σώπα βρε που γέρασες εσύ από τώρα...δεν θέλω να ακούω τέτοια...

Και κάτι ακόμα για την προχθεσινή συζήτηση που δεν μπόρεσα να σου απαντήσω γιατί δεν φόρτωνε το νετ....το φόρεμα ήταν πολύ ωραίο πάνω σου ειλικρινά...άσε τη μανούλα να λέει...

Σε ευχαριστώ για τις ευχές...

Τι ώρα πας αύριο γιατρό αγαπούλα???

Πρέπει να υποσχεθώ στο εαυτό μου ότι δεν θα ξαναχαλαστώ από τέτοια σχόλια.Ουσιαστικά εγώ φταίω που τα αφήνω και με επηρεάζουν.Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση κοριτσάρα μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...